Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
23.5.11 13:12

Gorina:z jakyhokoliv akorat z toho bileho je potreba oloupat tlusta vlakna, u fialoveho a bileho staci jenom konecky.Vari se v osoleny vode s rozpustenym maslem a kapkou citronu a pak muzes vytravet prakticky cokoliv

jestli muzu doporucit na apetitonline.cz jsou luxusni recepty

• načítám...
15054
23.5.11 13:20

já měla chřest jednou v životě a to kuřecí maso,na tom ten chřest a zapečené s nivou a bylo to výborný.....já osobně ještě z chřestu nevařila,ale už se chystám alespoň na polévku :oops:

• načítám...
7276
23.5.11 13:49

holky,jak dlouho vydrží špek?mám ho čtrnáct dní,nesmrdí,ale nevím,jestli ho použít…abychom se nepo… :lol:

• načítám...
PetkaK
23.5.11 13:52

Dnes - brambor, zelí, uzené

Včera - znojemská pečeně

Zítra - ??? (asi lívance a uzená polívka)

Špek - mívám v ledničce klidně dva měsíce, nikdy se mu nic nestalo.

• Upravit
23033
23.5.11 13:54
adeeelia píše:
holky,jak dlouho vydrží špek?mám ho čtrnáct dní,nesmrdí,ale nevím,jestli ho použít…abychom se nepo… :lol:

no ja mysklim ze na peceni, vareni muzes

• načítám...
23033
23.5.11 13:55

zejtra taky nevim, dosla inspirace :zed: :zed: :zed:

ted uz finisuju tu spenatovou polivku s parmazanem a opecenou bagetou, katuv sleh s kopou zeleniny a chlebem, ale zejtra? to je ve hvezdach :roll: :zed: :zed:

jo a k veceri chci udelat ty bezovy kvety :D v trojobalu

• načítám...
2639
23.5.11 14:03

Ahoj, o víkendu jsme slavili, tak dnes dojídáme řízečky domácí, pečenou rybu, dortík nebo zákusek…kdo má na co chuť :-D špek vydrží dloho :-D

• načítám...
17910
23.5.11 14:31

Včera vývar z krůtích krků se zeleninou a krupkami, kuřecí řízky s brkaší, dneska zbytky.

• načítám...
QQQQ
23.5.11 14:34

Dnes zbytky :lol: 1 porce šťouchané brambory z pangasem v těstíčku a 1 porce obědu ze školky (malá ma angínu :cry: ) neidentifikovatelná polévka, snad vypláchnutý hrnec ze včerejška a čočka s vajíčkem a chlebem :mavam:

• Upravit
3542
23.5.11 16:12

my dneska vepřové medailonky pečené s bylinkami a k tomu lehký br salátek.. bez majonézy…
Polévka jarní… osmažit na másle řapíkatý celer, mrkev, brambor, trochu vloček… osolit a zalít vodou, pak přihodit jedno vejce a nakonec nasekat libeček.. přisypala jsem ještě těstoviny ve tvaru kytiček

• načítám...
3542
23.5.11 16:15

holky k svačině palačinky s borůvkama
a na veččeři chci zkusit ty bezinky, ale nevím jak se to dělá…
není špatné pečené vepřové maso se zeleným fazolovým luskem a bylinkou a posypat kořením na grilované kuře jako příloha těstoviny

add chřest ještě jsem se neodhodlala jej zkusit
cizrnová polévka je moc dobrá,
jáhly jsme ted měli jako přílohu k masu.
pohanka též dobrý

• načítám...
PetkaK
23.5.11 16:17

Chřest - zkoušeli jsme loni a že by mě nějak zaujal, ani moc ne, ale já všeobecně převařenou zeleninu nemusím, takže se u mě není čemu divit. Manžel si na něm pošmáknul :)
Fotka - 

• Upravit
23505
23.5.11 19:18
PetkaK píše:
Chřest - zkoušeli jsme loni a že by mě nějak zaujal, ani moc ne, ale já všeobecně převařenou zeleninu nemusím, takže se u mě není čemu divit. Manžel si na něm pošmáknul :)
Fotka -

Já mám nejradči chřest jen tak vařenej s holandskou omáčkou nebo zapečený s kozím sýrem. To je myslím lepší než verze s těstíčkem.

• načítám...
PetkaK
23.5.11 19:21
janine24 píše:
PetkaK píše:
Fotka -
Já mám nejradči chřest jen tak vařenej s holandskou omáčkou nebo zapečený s kozím sýrem. To je myslím lepší než verze s těstíčkem.

Mě nechutnal asni s tou omáčkou - to jsme měli druhý den, protože chřestu bylo moc :)

• Upravit
23.5.11 21:33

Mmm chřest..
Dneska jsme ho taky měli ;) do zapékací misky jsem šoupla povařené těstoviny, cherry rajčata, chřest, kuřecí šunku, zalila smetanou a nastrouhala sýr. Dala zapéct ;) + zeleninovej salát.. Mmm

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová