Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:gorina píše:jo tak posli k nam:D ja dnes stavkuju, ted jsem vstala udelala si kafe:D
Prave jsem dodelala ty bramborove knedliky s uzenym+zeli
Tak se prospi,at se manzel postara, ja vstavam v noci omdrdesatkrat a to ted doslova jak rostou stolicky
ja dnes budu asi na kafi a vode, seru na vareni
,chlap uz je stejne v praci tak si neco koupi se to jednou neposere:D
tady peknej clanecek ke kaficku http://starostova.blog.ona.idnes.cz/…preklep.html
Penne s boloňskou a chystám se na kafe
Jen co uložím rarachy.
Chtěla bych udělat nějakej moučník s tvarohovým krémem, mám v mrazáku borůvky a rybíz, resp nejradši bych, kdyby to udělal někdo za mě
a já si to dala ke kafi.
holky my dneska bez polévky k obědu pečené vepřové, červené zelí. co mi tu zbylo a halušky…
Tak u nás nakonec vyhrála drožďová polévka, pečené kuře a rýže. Jsem chorá a toto je skoro bez práce. Velké díky patří taky mojí holčičce, která naškrábala brambory a hodně mi pomohla ![]()
Monjie.. manžel to odmítl.. že to si snad prý delám srandu.. udělám si ho dneska ![]()
mofiz píše:
Monjie.. manžel to odmítl.. že to si snad prý delám srandu.. udělám si ho dneska
tak jsem zvedava jaky z toho budes mit gurmansky zazitek:) my taky pujdem par kvetu narvat ![]()
Sandriku, gratuluji k miminku ![]()
My jsme měli po dlouhé době pohanku se zeleninou a sypanou strouhaným sýrem.
kuře na medu jsem jedla u švagrový a vůbec nám to s chlapem nechutnalo
dnes jsme byli na obědě u babičky-houbová omáčka s houskovým knedlíkem a lívanečky
laducha - děkuju
tak jsem to vymyslela, čtvrtek až neděle k obědu:
kuře pečené na zelí, brambor
kotlety na přírodno s rýží
těstoviny s boloňskou om.
věpřové s houbovou om a kuskusem
pořadí ještě rozhodím, každopádně aspoň vím, co sepsat manželovi na seznam k nákupu
večeře plánuju dojídání zbytků z oběda nebo obl. chleba, maximálně nějakou polévku, ale to jen jestli budu stíhat
laducha píše:My jsme měli po dlouhé době pohanku se zeleninou a sypanou strouhaným sýrem.
ahoj jak děláš prosím tu pohanku? chtěla bych nějakou změnu, ale pořád se k tomu nemůžu odhodlat ![]()
jinak u nás dneska těstoviny+kuře+špenát
sandrik vse nej k mimi a diky za inspiraci! udelam kure na zeli s brknedlikem zitra
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat