Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jo chrest je afrodiziakum, bacha na to
at nezadelate
a u nas zejtra ustipci
dneska čína z vepřových kotlet, rýže.
chřest - jak poznám v obchodě že je čerstvý, že bude dobrý?
dneska bude buřt guláš a zbyde i na večeři a možná ho budu dojíždět i zítra k obědu
Nějak jsem neodhadla množství ![]()
neděle rajská, včera krůtí maso na porku a rýže, dneska sekaná s bramborem, zítra lívanečky, čtvrtek špenát. A dál nevím.
gorina píše:
Prave jsem dodelala ty bramborove knedliky s uzenym+zeli
jo tak posli k nam:D ja dnes stavkuju, ted jsem vstala udelala si kafe:D
Holky mám dotaz
Dělaly jste někdy kuře s medem? A jak? Chci to zkusit, ale mám jen pampeliškový med, myslíte, že to bude vadit?
ahoj, no s kuretem zkusenost nemam, delala jsem jatra na medu a chilli a ten pampeliskovej se tam moc nehodi
ww píše:
Holky mám dotazDělaly jste někdy kuře s medem? A jak? Chci to zkusit, ale mám jen pampeliškový med, myslíte, že to bude vadit?
Ano, kuře s medem dělám, já to mám ráda, ale protože je to nasládlé, zbytku rodiny to moc nechutná ![]()
Pampeliškový med se tam nehodí, jen klasický.
Díky holky, kašlu na to. Udělám klasiku-koření na kuře, cibule, česnek a upeču.
týden za mě vařila porodnice a teď mám navařeno na 2 dny od mámy, ale už začínám vymýšlet, co pak … po té týdenní stravě ála závodka asi nějakou pořádnou flákotu
pak pečený kuře a dál nevím, jdu pročítat, ať chytím inspiraci ![]()
včera medové kuře s kari rýží a dneska zbytek kari rýže a k tomu zapečený lilek s rajčatama a sýrem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jste mi s tím chřestem udělali chutě, takže jsme ho měli dneska k večeři - zapečený se šunkou, lučinou a posypaný sýrem. Zítra budeme mít těstoviny s kuřetem a špenátem.