Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska se nevari,jede se na kolaudacku baracku a u toho bude pohosteni na grilu.Konecne jednou klid od vareni ![]()
Tak u nás dneska farfalle s listovým špenátkem a smetanou a zastouhaný parmazánem
![]()
V pátek grilec ![]()
Na víkend asi naložená svíčková
![]()
Dnes špenátová polévka a těstovinový salát s kuřecím masem. Mimi má zeleninovou polívečku s kuřecím prsíčkem (20g
)
dneska? debordelizace a baleni … lednice je vyzrana takze chleba s maslem:D
Dneska oběd nevařím, dám si chlebíka s něčím a mimi dostane nějakou skleničku. Ale k večeři udělám Špeňáťáky (slaný palačinky a do těsta se přidá špenát) dostala jsem od tchána tašku listového špenátu ze zahrádky, tak s manžou budem baštit. A udělám k tomu okurkovej salát. Už se těším ![]()
mila2113 píše:
dnes buřtgulášvšici ho milujou a ještě zbude na večeři
![]()
![]()
no taky bych si dala ![]()
u nás zeleninové rizoto s kari rýží ![]()
U nás brambory pečené v soli.Ještěnjsem to nedělala.Koupila jsem nové brambory tak to zkusím.Na to po upečení máslo.
sthan píše:
U nás brambory pečené v soli.Ještěnjsem to nedělala.Koupila jsem nové brambory tak to zkusím.Na to po upečení máslo.
Je to je mnamka a ja do toho jeste natlacim cesnek a to se pak nemuzu uzrat ![]()
U nas dnes bude uzena polevka a kureci prirodni rizky s novym bramburkem.Vcera jsme meli rajskou s kolinkama.
dneska polévka z rybího filé… rozmicovaná na krém..
bramobrová kaše a kosmetice…
Dneska tresčí file na zelenině s bramborama, večer se griluje a zítra má švára díkybohu narozky / pozvánka na grilovačku/ tak nemusím řešit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat