Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ww píše:petka.konecna píše:Normální libové párky „špekáčky“, v Penny je balík po kilu, tak ty, rozpůlit, udělat ježka a naložit-olej, koření na kuře nebo grilovací koření, hóóódně namačkaného česneku. Toť vše.ww píše:Naložené párky? To slyším poprvé. Jaké párky a jak naložené, to mě zajímá
Dnes grilovačka, ale žádná sláva-jen naložené párkyJe to takové „grilování pro chudé“
Díky za tip, zrovna v sobotu budeme dělat grilovací oběd, tak to asi využijeme ![]()
teď jsem dělala vepřové vrabce se šťouchanými bramborami, včera přírodní, dušené vepřové plátky. Vepřového má rodina zřejmě dost, tak zejtra udělám těstoviny se sýrovou omáčkou a tuňákem ![]()
Dneska kureci vyvar a Tygrovi z toho rizoto nejedl mi vcerejsi fazole.No a my teda fazole ze vcerejska ![]()
U nás kuřecí vývar se zeleninou a nočky, ale druhý nevím
Musí to být rychlý a na jaterní dietu, poraďte ![]()
ze včera pangas na másle a brambor s rajčatovým salátem. Večeře bude chleba ve vajíčku a okurkovej salát
Tak u nás bramboráky a masová směs (játka, slaninka, zelenina, klobása)
![]()
sarynama píše:
Dneska máme zapečené těstoviny a okurkový salát, zítra asi guláš…
zapečené těstoviny mňáám
hned bych si dala
![]()
Dice píše:
Tak u nás bramboráky a masová směs (játka, slaninka, zelenina, klobása)![]()
Joooo,to bych mohla porad,ale kdo ma stat u tech bramboraku.Clovek je smazi dve hodiny a za 5 minut je po nich ![]()
Musím využít toho, že chlap nebude doma
takže budu mít kuřecí vývar a povidlové taštičky z nudlového těsta
k obědu špagety a směs-mleté maso,cibulka,kečup,papriky,rajčata,šunka,houby,nahoru nastruhaný eidam a k večeři lečo a dělám teď nepečený jablečný dort
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Normální libové párky „špekáčky“, v Penny je balík po kilu, tak ty, rozpůlit, udělat ježka a naložit-olej, koření na kuře nebo grilovací koření, hóóódně namačkaného česneku. Toť vše.
Je to takové „grilování pro chudé“