Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak já se dneska překonala a dokonce jsem pozvala naše na oběd: pečená krůta, domácí bramb. i houkový knédl, červené i kysané zelí a vývar s domácími nudlemi, myslím, že mám vybráno na měsíc ![]()
tak mám doma na návštěvě mojí mamku no a v pátek a v sobotu se nevařilo-jedli jsme venku na procházkách bylo krásně ![]()
a dnes jsme byli doma takže smaženej hermelín s bramborovou kaší
U nás dneska na večeři: Jogurtové řízečky, brambory s pažitkou a okurkový salátek.
![]()
Ahojky, tak k obědu mám guláš od včera. No a k večeři musím vymyslet něco s žampionama a česnekovým bokem… ![]()
dneska spenat se zelim:D
uz jsem se konecne zbavila tech parku
dnes spisske parky v br.teste se spenatem, zitra znojemka s parky ![]()
Příspěvek upraven 16.05.11 v 12:31
Dnes svíčková, malá měla brambor, petržel, lahůdkovou cibulku a žloutek.
weendulka píše:
Ahojky, tak k obědu mám guláš od včera. No a k večeři musím vymyslet něco s žampionama a česnekovým bokem…
zampion polevka a cesnekovej bokpecenej treba k veceri horcice s krenem? nalozene kozi rohy:D nebo k obedu spenat, zeli, knedlik???
Monjie píše:weendulka píše:zampion polevka a cesnekovej bokpecenej treba k veceri horcice s krenem? nalozene kozi rohy:D nebo k obedu spenat, zeli, knedlik???
Ahojky, tak k obědu mám guláš od včera. No a k večeři musím vymyslet něco s žampionama a česnekovým bokem…
díky za typ ale manža to vyřešil za mě a poručil si POCHOD, tak třeba příště ![]()
Dnes fazolová polívka, zítra budou asi zapečené brambory s pohankou, slaninou a zelím.
Holkyyyyy kde ste kdo???? dneska nevaříme???
My dneska máme bram. kaši a jogurtový řízky( jsou ještě naložený od minula) a salátek.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat