Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dneska až pozdní oběd=večeře - ravioly (koupený polotovar, ne domácí) se sýrem a kečupem, zítra je budu dojídat
k večeři zapečený brambory se zeleninou
lleennttiillkkaa píše:
dneska zbytek špeclí a večer koláč
sakra ten kolac je luxusni! a co jsou specle?:D
Monjie píše:špecle jsou bramborový německy(tuším) těstoviny. Já je dělám tak, že špecle(polotovar) uvařím, osmahnu cibulku a uzený, zamíchám do špeclí, dám do pekáče, zasypu sýrem, zaleju vajíčkem s mlíkem a pepřem a cca hodinu peču na 180 dokud není křupavoučký povrch. Je to neuvěřitelně sytý.lleennttiillkkaa píše:sakra ten kolac je luxusni! a co jsou specle?:D
dneska zbytek špeclí a večer koláč
Monjie píše:
a ja nevim co dneska k veceri, poradte
já měla krupicovou kaši s grankem a mááslem ![]()
ale nevím co zítra na oběd ![]()
VEVERUSKA:D a pro chlapa nebo jenom pro tebe?
pro chlapa asi nejaky maso, pro tebe na co mas chut? zelenina?neco sladkyho? testoviny? bezmaseho
Monjie - jen pro mě, ale já su masová a není čas vařit, dopoledne lítáme po venku…
včera jsem měla sladký den, na oběd borůvkové knedle z mražáku a na večeři tu krupicovou kaši… chlap měl uzenou polívku…
Tak dneska nevarim, pojedeme na obed - jezdime tak jednou tydne, abych si odpocalla ![]()
Ale pak si stejne udelam polivku - takovou zeleninovo-hrstkovou asi ![]()
U nás včera zapečené bramb.noky s nivou,šunkou,žampiony a smetanou a pekla jsem buchtu prolitou čok.pudingem.
A dnes bude losos na másle se zelen.salátem a tomu mýmu k tomu asi udělám pár brambor… ![]()
Mnááám:-) holky, vy mě dáváte, vede u mě losos a ty zapečený s nivou a spol
![]()
U nás dneska francouzsky brambory ze včera…zítra něco s listovým špenátem a v pátek to bude luxusní večerní menu na kterým teprv pracuju ![]()
veveruskaa píše:
Monjie - jen pro mě, ale já su masová a není čas vařit, dopoledne lítáme po venku…
včera jsem měla sladký den, na oběd borůvkové knedle z mražáku a na večeři tu krupicovou kaši… chlap měl uzenou polívku…
masova? tak to ja pro sebe si treba delam prirodni platek na kari a k tomu nejakou zeleninu a jogurt dressing
teda takhle funguju ja, bez priloh potrebuju zhubnout ![]()
od včéra naložená kuřecí křídla,dnes jen strčím do trouby ![]()
ty br.noky děláte holky domácí výrobu,nebo ty kupované? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat