Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
včera míchaná vajíčka s pečivem a se zeleninovým salátem
dneska půněné bramborové knedlíky s uzeným masem a se špenátem
Dnes rýže s přírodním vepřovým řízkem. Ke kafíčku „kiškoč“, a dcera (skoro 10) dělala cookies. A ted trávíme ![]()
Dneska přírodní vepřové kotlety se zeleninou a br. kaší, ještě zbylo na zítra ![]()
dneska uzeny br knedlik cerveny zeli, vecer burty na pivu nebo kridla s hot omackou a skopek zeleniny
Dneska máme čočku s volským okem, zítra bude kapusta a opečený kabanos. Malá bude mít kuřecí z polévky.
Eliška píše:
Hromnice, prosííím recept na zapečené cuketky
Taky moc moc prosím
Miluji cukety na všechny způsoby ![]()
holky úplně jednoduchý a vynikající:
potřebujete tak 3 malé cukety, sýr eidam, vajíčka, sůl a já tam dávám manželovi ještě párky aby tam měl maso
ale ty tam být nemusí
Vezmeme cukety, oloupeme a nakrájme na kolečka. Sýr nastrouháme na struhadle a rozklepneme si tak 3 vajíčka. Zapékací formu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a začneme vrstvit. Nejdříve cukety-kdo chce-může tam dát ty párky na kolečka-pak sýr-a zas cukety a pořád dokola až jsme úplně nahoře a horní vrtsva musí končit cuketama. Pak to všechno ještě zalijeme rozkvedlanýma vajíčkama a dáme péct tak na půl hodiny až 40 minut, Já tam žádné koření nepřidávám a solím také až na talíři.
Rychlý, dobrý a vynikající-hodila by se tam možná i niva, ale vzhledem k tomu, že kojím, tak si to netroufnu ![]()
může se to podávat s bramborama nebo i s kaší, ale my to jíme samotný
přeji dobrou chuť ![]()
ještě jsem se chtěla zeptat
mám v ledničce brokolici a nevím jestli ji můžu když kojím-vím že květák nadýmá ale co ta brokolice
můžete poradit
anebo jí mám radši strčit do mrazáku
děkuju moc ![]()
Moc moc děkuji ![]()
To bude dobrota. Zítra zkusím! Určitě by bylo taky dobré zalít to šlehačkou ![]()
zkus a dej vědět zítra ![]()
nad tou šlehačkou jsem taky přemýšlela ale nakonec jsem jí tam už nedala
přeji dobrou chuť zítra k obídku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat