Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2639
3.5.11 14:29

Dnes jsme měli zeleninovou polévku a na druhé halušky s nivovou omáčkou. Mňam.
ww: vařím převážně to, co mají holky rády, muž sní všechno. A když si občas vymýšlí, naložím jim na talíř trošku, že ikdyž nemají chuť, tak tohle tedy zvládnou, jinak nic jiného nedostanou :mrgreen: Mnohdy si pak přidají. :lol:

• načítám...
7276
3.5.11 14:56

dnes lasagne,na zítra naložená kuřecí křídla…a dnes asi ještě bábovka :think:

• načítám...
15054
3.5.11 15:00

dneska jsme zmokli a je mi mizerně tak hřeším a máme hranolky :oops:

• načítám...
4417
3.5.11 15:02

dneska jednoduché jídlo - špagety s kečupem a sýrem.

a cuketu miluji, mám ji ráda obalovanou jako řízek, zapečenou, cuketová buchta je taky dobrá, nebo dělám cuketové bramboráky…

mám zatím roční dítě a jak tak čtu příspěvky tak jsem zvědavá co mě čeká a už ted se děsím…

• načítám...
10222
3.5.11 15:40

u nas byly vcera lasagne a dnes v poledne jsme je dojidali a dnes budou asi zapecene brambory s kurecim masem, cibuli, rajcaty a bylinkama zality zakysanou smetanou :jazyk: a zitra obalovany kvetak

• načítám...
5100
3.5.11 16:03

Dnes jsem se nějak na moje poměry rozvařila (teda spíš rozpekla)… :lol:
Gulášovka s hovězím masem, palačinky s marmeládou, smetanou a čokoládou. PAk jsem upekla housky a tvarohový a povidlový koláč s drobenkou.

• načítám...
17904
3.5.11 17:39

V poledne dušené kuřecí na tymiánu se zeleninovou rýží, k večeři gulášová polévka ze zbytku kuřecího s tmavým chlebem.

• načítám...
17904
3.5.11 17:40

Mohla bys dát recept na tvarohovopovidlový koláč, Kadli? Obojí mám doma, hodil by se.

• načítám...
19692
3.5.11 18:25
mischni píše:
Dnes jsem se nějak na moje poměry rozvařila (teda spíš rozpekla)… :lol:
Gulášovka s hovězím masem, palačinky s marmeládou, smetanou a čokoládou. PAk jsem upekla housky a tvarohový a povidlový koláč s drobenkou.
:palec: :palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
23033
3.5.11 18:33

a ja nevim co dneska k veceri, poradte

• načítám...
366
3.5.11 18:37

Ahojky já dělám na véču vaječnou omeletu nebo chleba ve vajíčku se sýrem no a když mám zamražený toust.chleba tak tousty :-)rychlé a dobré a můžeš tam dát cokoliv

• načítám...
5100
3.5.11 18:38
Eliška píše:
Mohla bys dát recept na tvarohovopovidlový koláč, Kadli? Obojí mám doma, hodil by se.

To bude asi na mě,ne? :wink: TAkže klasický kynutý těsto:
250ml teplého mléka
6OOg hladké mouky
100g másla
2 vajíčka
100g cukru
1/2 lžičky soli
1/2 kostky kvasnic ( nebo 1 lžička sušenýho)
Těsto dělám v pekárně.
Po vykynutí rozválím naplech do požadovaného tvaru(kolo nebo obdélník) a napatlám tvaroh(+vajíčko, cukr, mlého, van.cukr aj dle chuti) a povidla. Lze i nakombinovat, já jsem dělala každý zvlášť. A nahoru drobenku: cca 1o dkg másla(rozpustit), 10 dkg cukru moučky a 15-20 dkg hl. mouky. Dělám od oka, tak ten poměr zhruba tak.
No a upečeš.

• načítám...
17904
3.5.11 19:00

Promiň, Mischni, zkrat z diskuse o úkolu z češtiny :roll: Díky moc!! Kynutý jsem v pekárně dělala zatím jen mazanec a jíst se dal, tak zkusím :-D

• načítám...
2639
3.5.11 20:30

Tak já jeětě odpoledne zadělala těsto a na zítra k snídani budou tvarohové buchty, ale měla jsem co dělat, abych půl pekáče uchránila. :lol:

• načítám...
23033
3.5.11 20:33

tak dneska nakonec uzeny s nalozenejma feferonkama, hrozno vinem, rajcatama a salatem s horcici a krenem
a zitra katuv sleh s hranolkama

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová