Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jéé houbová omáčka je dobrej tip,
jinak k těm nokům: dělám si vlastní, kupovaný mi vůbec nechutnaj, sou jak umělá hmota… !
dzarunka píše:Monjie píše:houbovou omáčku
hele a co zas zitra????![]()
nemam houby jenom rybiz k veceri chci udelat omeletu s zampionama:D
achjooo
tak dneska jídla z mrazáku - malá kuřecí maso se zeleninou a zbytek špaget, a já si vyndala ovocné tvarohové knedlíky.
zítra už si dám něco masového, ale ještě nevím co…
Holky, že se vám chce vařit pro každého něco jiného. To vás obdivuji. My dnes zeleninová polévka, brambor + řízek (polotovar)+zeleninová obloha.
Buchty se snědly
, tak zas něco upeču. Tvarohový závin, zbyl mi tvaroh, co jsem měla nachystaný do buchet. ![]()
palošek píše:
Holky, že se vám chce vařit pro každého něco jiného. To vás obdivuji. My dnes zeleninová polévka, brambor + řízek (polotovar)+zeleninová obloha.
Buchty se snědly, tak zas něco upeču. Tvarohový závin, zbyl mi tvaroh, co jsem měla nachystaný do buchet.
Mě by ani nehlo dělat každýmu něco zvlášť. Pokud třeba chlap chce něco jinýho, tak si to musí udělat sám.
tak já vařím zvlášt jedině pro malou, s přítelem se vždy dohodneme co k jídlu, tento týden nejí doma tak si děšlám na co mám zrovna chut já…
mě spíš udivuje že děláte i teplé večeře
u nás je chleba s něčím…
Malýmu taky občas dělám teda něco jinýho a teplý večeře pouze s iniciativy mého muže, který jí udělá ![]()
Většinou nějaká minutka, rychločína nebo tak.
Jasně mimino má zvlášť, ale zbytek rodiny se stravuje společně. Jestli někdo nechce, ať nejí ![]()
Ona teplá večeře leckdy vyjde dost levněji než pečivo s něčím, tedy třeba polívky apod. Ale taky nemáme teplou každý den, spíš jak to vyjde.
Dneska jsem nebyla dop doma, takže pak narychlovku jen čočková polévka a krupicová kaše. U dětí maximální spokojenost, chlap nejí doma ![]()
palošek píše:
Buchty se snědly, tak zas něco upeču. Tvarohový závin, zbyl mi tvaroh, co jsem měla nachystaný do buchet.
Tak ja spis obdivuji ty co vari takove ty slozitejsi jidla.Kde na to berete cas pri detech.
Dneska pizza polotovar a Tygr hovezi ze vcerejska.
Zitra spenatova polivka a druhe zatim nevim ![]()
dneska pangasius v těstíčku,brambor.kaše a pudinkovým krémem slepované bebe sušenky ![]()
zítra a pozítří hovězí guláš a knedlík
Ten koláč vypadá fakt skvěle
, kolik dáváš tvarohu a kolik vajec? jdu do toho vypadá to úžasně, manžel se poměje! nahoře jsou mžříšky z toho těsta?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat