Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
4.5.11 12:12
Monjie píše:
hele a co zas zitra???? :zed: :zed:

houbovou omáčku :wink:

• načítám...
2508
4.5.11 12:25

jéé houbová omáčka je dobrej tip,
jinak k těm nokům: dělám si vlastní, kupovaný mi vůbec nechutnaj, sou jak umělá hmota… !

• načítám...
23033
4.5.11 12:41
dzarunka píše:
Monjie píše:
hele a co zas zitra???? :zed: :zed:
houbovou omáčku :wink:

nemam houby jenom rybiz k veceri chci udelat omeletu s zampionama:D
achjooo

• načítám...
4417
4.5.11 12:46

tak dneska jídla z mrazáku - malá kuřecí maso se zeleninou a zbytek špaget, a já si vyndala ovocné tvarohové knedlíky.
zítra už si dám něco masového, ale ještě nevím co…

• načítám...
27259
4.5.11 12:47

dneska palačinky

• načítám...
2639
4.5.11 12:58

Holky, že se vám chce vařit pro každého něco jiného. To vás obdivuji. My dnes zeleninová polévka, brambor + řízek (polotovar)+zeleninová obloha.
Buchty se snědly :mrgreen: , tak zas něco upeču. Tvarohový závin, zbyl mi tvaroh, co jsem měla nachystaný do buchet. :mrgreen:

• načítám...
27259
4.5.11 13:00
palošek píše:
Holky, že se vám chce vařit pro každého něco jiného. To vás obdivuji. My dnes zeleninová polévka, brambor + řízek (polotovar)+zeleninová obloha.
Buchty se snědly :mrgreen: , tak zas něco upeču. Tvarohový závin, zbyl mi tvaroh, co jsem měla nachystaný do buchet. :mrgreen:

Mě by ani nehlo dělat každýmu něco zvlášť. Pokud třeba chlap chce něco jinýho, tak si to musí udělat sám.

• načítám...
4417
4.5.11 13:19

tak já vařím zvlášt jedině pro malou, s přítelem se vždy dohodneme co k jídlu, tento týden nejí doma tak si děšlám na co mám zrovna chut já…

mě spíš udivuje že děláte i teplé večeře :nevim: u nás je chleba s něčím…

• načítám...
27259
4.5.11 13:21

Malýmu taky občas dělám teda něco jinýho a teplý večeře pouze s iniciativy mého muže, který jí udělá :D
Většinou nějaká minutka, rychločína nebo tak.

• načítám...
2639
4.5.11 13:25

Jasně mimino má zvlášť, ale zbytek rodiny se stravuje společně. Jestli někdo nechce, ať nejí :mrgreen:

• načítám...
17904
4.5.11 13:50

Ona teplá večeře leckdy vyjde dost levněji než pečivo s něčím, tedy třeba polívky apod. Ale taky nemáme teplou každý den, spíš jak to vyjde.
Dneska jsem nebyla dop doma, takže pak narychlovku jen čočková polévka a krupicová kaše. U dětí maximální spokojenost, chlap nejí doma :mrgreen:

• načítám...
19692
4.5.11 15:23
palošek píše:
Buchty se snědly :mrgreen: , tak zas něco upeču. Tvarohový závin, zbyl mi tvaroh, co jsem měla nachystaný do buchet. :mrgreen:

Tak ja spis obdivuji ty co vari takove ty slozitejsi jidla.Kde na to berete cas pri detech.
Dneska pizza polotovar a Tygr hovezi ze vcerejska.
Zitra spenatova polivka a druhe zatim nevim :wink:

• načítám...
sophinka
4.5.11 15:56

hrachová kaše, masovo-zeleninová polévka a štrůdl s jablky

• Upravit
6378
4.5.11 16:00

dneska pangasius v těstíčku,brambor.kaše a pudinkovým krémem slepované bebe sušenky :-P

zítra a pozítří hovězí guláš a knedlík

• načítám...
61
4.5.11 16:02

Ten koláč vypadá fakt skvěle :-P , kolik dáváš tvarohu a kolik vajec? jdu do toho vypadá to úžasně, manžel se poměje! nahoře jsou mžříšky z toho těsta?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová