Vedoucí prodejny Lidl, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vedoucí prodejny Lidl
Ahoj,
nemáte tu náhodou některá zkušenost s pozicí vedoucí prodejny Lidl? Jaká je pracovní doba, jaké jsou povinnosti a ohodnocení.. Na co si dát pozor a jaká je personální politika vedení společnosti. Zajímají mne zkušenosti jak vedoucích, tak i řadových zaměstnanců..
Končí mi mateřská dovolená, tuto nabídku jsem dostala a tak by mne zajímalo, jestli je to s malým děckem vůbec reálné..
Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to by mně také celkem zajímalo, tváří se to jako zajímavá pozice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martinaafazolka ahoj..muj svagr je vedoucí a narovinu ti vzkazuje ze s malym deckem to budes tezko zvladat:( pracovni doba urcita neexistuje, jednou skoncis v 5h a stejne se ns 9h musis vratit na přestavbu ci na zmenu akcí, jednou skoncis v 8h večer:( a rano chodi bud na 6h nebo 7h…
co by te zajimalo jeste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy nepracovala v Lidlu, ale dělala jsem před mateřskou zástup vedoucí v Bille. Pracovala u nás paní, která odešla z Lidlu (tam dělala zástup vedoucí) a co teda vyprávěla nebylo nic moc, buzerace shora, málo zaměstnanců, chaotické směny, přesčasy… ale to je asi naprosto normální ve všech maloobchodních řetězcích.
Ale jako vedoucí to máš takový, jaký si to uděláš, hodně záleží na podřízených i nadřízených… můžu teda mluvit jen za tu Billu, ale je to prodejna od prodejny. Kde je schopný tým a hlavně zástupci vedoucí, tak tam vedoucí fungovali na nějakých 8-10hod denně (objednávky, chod prodejny), takže tam si to s prckem představit umím. Ale tam, kde byl špatný tým třeba ještě v kombinaci s nízkými tržbami a prudícím inspektorem, tak tam byli vedoucí nonstop včetně víkendů a dělali i běžnou práci (doplňování, skladničení, inventury). Je to strašně moc o lidech na který kápneš.
Anonym, neb interní informace se přece nevynáší ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já tedy nepracovala v Lidlu, ale dělala jsem před mateřskou zástup vedoucí v Bille. Pracovala u nás paní, která odešla z Lidlu (tam dělala zástup vedoucí) a co teda vyprávěla nebylo nic moc, buzerace shora, málo zaměstnanců, chaotické směny, přesčasy… ale to je asi naprosto normální ve všech maloobchodních řetězcích.
Ale jako vedoucí to máš takový, jaký si to uděláš, hodně záleží na podřízených i nadřízených… můžu teda mluvit jen za tu Billu, ale je to prodejna od prodejny. Kde je schopný tým a hlavně zástupci vedoucí, tak tam vedoucí fungovali na nějakých 8-10hod denně (objednávky, chod prodejny), takže tam si to s prckem představit umím. Ale tam, kde byl špatný tým třeba ještě v kombinaci s nízkými tržbami a prudícím inspektorem, tak tam byli vedoucí nonstop včetně víkendů a dělali i běžnou práci (doplňování, skladničení, inventury). Je to strašně moc o lidech na který kápneš.Anonym, neb interní informace se přece nevynáší
To by me zajimalo, pred kolika lety ta pani v Lidlu delala. Buzerace shora je v kazdem obchode, tak to holt chodi, ale Lidl se snazi pro zamestnance delat dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strašně záleží na oblastním vedoucím, jestli je to prudič, jinak za mě rozhodně Lidl nedoporučuju, málo lidí na směně, těžká břemena, vysoké palety, chybí skladníci, nebo vůbec chlapi, pokud je na filiálce alespoň jeden je to výhra, hrozná buzerace z vedení, problematické plánování dovolených, prodavači-pokladní se neustále mění, za zadkem neschopní sekuriťáci, kteří když někdo krade, tak raději mlčí…no hrůza!!!
- Citovat
- Upravit
@palapa
Jsou to cca 3 roky, odešla když místo celodenních směn zavedli směny krátké, takže skoro žádné volné dny. No hele asi to tam musel bejt nářez, neb je to velice inteligentní a pracovitá paní, u nás si „pohoršila“ je pokladní na krátký a dlouhý týden… Ale je spokojená, vždy mi říká, že by zástup vedoucí už nikdy dělat nešla, to jsou nervy a dřina.
Ale musím uznat, že ta pozice zástupu vedoucí je zřejmě náročná všude, já to dělala 5 let, bavilo mě to neb jsem workoholik. Trávila jsem v práci 15 hod denně, mraky neplacených přesčasů… Také řeším co po mateřské, zástup ved. je utopie, to bych nedala, ale tu vedoucí bych klidně zkusila.
- Citovat
- Upravit
@palapa píše:
To by me zajimalo, pred kolika lety ta pani v Lidlu delala. Buzerace shora je v kazdem obchode, tak to holt chodi, ale Lidl se snazi pro zamestnance delat dost.
To by mě zajímalo, co se Lidl snaží pro zaměstnance kromě dobře vypadajících příruček dělat, pracuji na centrále, tak vím, že nic
hlavní je výkon, obrat a málo odpisů, zaměstnanci jsou až na posledním místě (hlavně Ti řadoví, co ten zisk přináší).
- Citovat
- Upravit
Díky moc všem za reakce! Takže jak jsem pochopila, liší se vlastně režim prodejny oblast od oblasti. Takže jedině zkusit tu prodejnu navštívit a pokusit se někoho vyzpovídat.. Nevadí mi rozhodně manuální práce, záskoky na pokladně, zoodpovědnost ani práce s lidmi. Jen bych potřebovala vědět tu časovou náročnost.. Abych byla od brzkého rána až do noci či večera na prodejně, tak to nepřichází v úvahu. Přeci jenom bych to své robě ráda viděla jinak než spící ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martinaafazolka
Myslím, že ani není třeba vyzvídat, to by se mohlo obrátit proti tobě, kdybys tam nastoupila. Být tebou zajdu tam na nákup, jednou první akční den dopoledne a pak třeba o víkend večer, když tam není vedoucí… to ti napoví dost o chodu dané prodejny.
Jestli máš zkušenosti v maloobchodu, nebojíš se práce a zodpovědnosti, tak by to dle mě mohlo jít. Ale určitě bys musela na začátku počítat s tím, že to bude i časově náročný. U nás v Bille vedoucí absolvovali různý školení (i víkendový) a skládali zkoušky na vedoucí, to bude v Lidlu asi podobné. Jak by se ti prodejna pod tvým vedením zajela bylo by to určitě lepší. Ze svý zkušenosti radím hlavně si prověřit zástupkyně, neb ty když fungují nadstandartně, tak je to velký plus. Nižší personál na prodejně se všude mění často, takže kdyby to nefungovalo, tak už si lidi vybíráš sama k obrazu svému.
Jako já fakt přemýšlím, že bych po rodičáku do toho postu šla (kdyby se u nás uvolnil), ale mám tedy poměrně velký zkušenosti s chodem obchodu, neb jsem vedoucí zastupovala. Možná bych to zkusila i jako vedoucí oddělení třeba v globusu apod. to je trochu větší pohoda, když nemáš na starosti vše od úklidu parkoviště až po opravu střechy.
- Citovat
- Upravit
Ja jsem spokojena, je to drina, delam jen zastupce, ale me to bavi. Spoustu veci si odrem sami i praci, kterou delat nemame, ale kdyz vidim za sebou dobre odvedenou praci a pochvalu hodne me to nakopne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem za postřehy a rady. Nakonec jsem po konzultaci s lidmi přímo z Lidlu nabídku odmítla. Bylo by to časově náročné až příliš. Ale ještě jednou dík!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martinaafazolka Ahoj, moje ségra dělá zástup, vedoucí jí nabídli, nechtěla. S malým dítětem to asi nedáš, no tedy pokud ti nebude vadit že ho budeš vídat málo. Zrovna nedávno mi ségra říkala, že práce v Lidlu není pro maminky s malýma dětma. Pokud tedy nezůstane otec doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě kvůli tomu, že bych malého vídala spícího anebo chvilinku před usnutím jsem to odmítla. Platová nabídka je to lákavá, ale všechno ty prachy nevykoupí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit