Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@1.zizi píše:
@Silwinka87 jeee to gratuluju![]()
Děkuji ![]()
Pořád bych něco do sebe tlačila.. ![]()
@Silwinka87 ted muzes…za par mesicu to stejne vytlacis
…a bud rada, ze muzes jist…ja
jen z nazvu jidel ![]()
@juicee píše:
Přesně tááááák. Psala jsem, že s vegetariánstvím teprve začínám:-)
To chce klíd. Já taky občas „ujedu“, konkrétně na vepřové panence, protože chlap ji dělá prostě božsky.
Ale to jen jednou za čas. A dnes teda měl narozeniny a tchýně donesla chlebíčky.. to je taky jak podpásovka.. A pak si to taky vyčítám, protože mi dojde, že zvířátko..
Ale to je zříííííídka kdy.
@Silwinka87 Gratulace k miminku!! Užij si bříškování, já bych chtěla už zas, ale chci si ještě užívat mého malého muže, tak si musím po bříšku nechat zajít chuť. Jinak s restaurací jsi mi připoměla - jsem byla na dovolené u kamarádky v Liberci, šli jsme do vege restaurace a tam měli tooooooooooooolik božské vegetariánské karbanátky.. bože!! ![]()
@1.zizi píše:
@Silwinka87 ted muzes…za par mesicu to stejne vytlacis![]()
…a bud rada, ze muzes jist…ja
jen z nazvu jidel
No víš co? Já jsem do 12.týdne jen blila..Ale já jsem hrozná, já jsem na něco dostala chuť a i když jsem věděla, že se z toho
,tak jsem to stejně sežrala
![]()
@Elata píše:
To chce klíd. Já taky občas „ujedu“, konkrétně na vepřové panence, protože chlap ji dělá prostě božsky.Ale to jen jednou za čas. A dnes teda měl narozeniny a tchýně donesla chlebíčky.. to je taky jak podpásovka.. A pak si to taky vyčítám, protože mi dojde, že zvířátko..
Ale to je zříííííídka kdy.@Silwinka87 Gratulace k miminku!! Užij si bříškování, já bych chtěla už zas, ale chci si ještě užívat mého malého muže, tak si musím po bříšku nechat zajít chuť. Jinak s restaurací jsi mi připoměla - jsem byla na dovolené u kamarádky v Liberci, šli jsme do vege restaurace a tam měli tooooooooooooolik božské vegetariánské karbanátky.. bože!!
A ty už máš dvě děti, že?
My čekáme druhé, malému už budou 4,takže se to dá..Je už hodně samostatný, takže si to začínám užívat..Už mi není tak strašně zle..
@Silwinka87 Jj, dcera v první třídě, syn měl 15.8. rok.., doma tři kočky, pavouk, činčilí páreček s miminkem, chlap, práce k tomu.. jupíííí.
Já u syna do skoro 16tt ležela s hormonálníma migrénama, to byl taky zážitek.. už jsem se pomalu modlila, aby to celé skončilo, jakkoli, ale ať už to nebolí.. a když to přešlo, tak jsem byla vlastně celé těhotenství na lněném semínku a zelených jabkách, totální závislost, 7-9 jablek denně, jak nebyla, chytala jsem nerva.. ![]()
@Elata píše:
@Silwinka87 Jj, dcera v první třídě, syn měl 15.8. rok.., doma tři kočky, pavouk, činčilí páreček s miminkem, chlap, práce k tomu.. jupíííí.Já u syna do skoro 16tt ležela s hormonálníma migrénama, to byl taky zážitek.. už jsem se pomalu modlila, aby to celé skončilo, jakkoli, ale ať už to nebolí.. a když to přešlo, tak jsem byla vlastně celé těhotenství na lněném semínku a zelených jabkách, totální závislost, 7-9 jablek denně, jak nebyla, chytala jsem nerva..
Já mám zase strašnou chuť na broskve nebo nektarinky a když to sním, tak se pobliju.. ![]()
Vás teda doma je
To máte ve dne v noci živo, co?
My máme křečka a ten bohatě stačí…
Kolikrát je to na zabití(v noci) ![]()
@Elata jů pavouky máme doma taky
Mladší syn je zbožňuje, tomu nad kuchyňským stolem vždycky řekne po ránu čaauuuuu. A mává mu. ![]()
Já teda na maso nehřeším, nejím ho už 14 let a nějak už si nepamatuju jak to chutná, po čase mi to začalo smrdět. Ale zase hřeším jinak…každý má svoje.
Děti mi rostou podobně, jak jsi psala, krevní obraz taky krásný, takže si z toho hlavu nedělám.
Taková receptová diskuse tu měla být už dávno ![]()
Já dnes dělala bulgur a dušené žampiony na cibulce s Robi a smetanou. Kluci se mohli utlouct, mají taková jídla rádi. ![]()
@Tinuvien Jůů a kolik pavoučků doma máte? Já toužím ještě po tom se zářivě modrýma nožičkama, ale já se jich bojím (klasika - fascinace a zároveň strach).. toho našeho jsem „podědila“ po otci prvorozené a už x lidí si ho mělo vzít, ale ee, on k nám nějak přirostl už.
Mně maso taky nevoní, většinou nechutná, akorát ta panenka, jak ji dělá chlap, ale to ji musí i koupit a nachystat všechno a to se stává tak.. hádám jednou za čtvrt roku.
Jinak já byla docela překvapená, že ještě taková diskuze není. Jsem to hodila vyhledávat, čekala zas moře diskuzí a ony tam na téma vege 4 a nic, co bych potřebovala.
Teď jsem nadšená, tady budu čerpat ještě dlouho. ![]()
Na zítra chystám kyselici a zapečenou brokolici s brambory, žampiony a něco tam ještě přicpu. Zas jsem udělala nálet na zeleninu tady poblíž, tak teď nevím, co dřív. A zas mám chutě na lilek. Musím se mrknout, co má za obsah vitamínů apod. něco mě k němu teď táhne.
@Tinuvien píše:
@Elata jů pavouky máme doma takyMladší syn je zbožňuje, tomu nad kuchyňským stolem vždycky řekne po ránu čaauuuuu. A mává mu.
![]()
Já teda na maso nehřeším, nejím ho už 14 let a nějak už si nepamatuju jak to chutná, po čase mi to začalo smrdět. Ale zase hřeším jinak…každý má svoje.
Děti mi rostou podobně, jak jsi psala, krevní obraz taky krásný, takže si z toho hlavu nedělám.Taková receptová diskuse tu měla být už dávno
Já dnes dělala bulgur a dušené žampiony na cibulce s Robi a smetanou. Kluci se mohli utlouct, mají taková jídla rádi.
co je Robi, prosím? ![]()
taktak, taky z této diskuze a ze všech receptů velkou radost!
jen pište dál
maso sice jím taky, ne moc často, ale prostě mi chutná, no
mám období, kdy na maso ani nepomyslím a pak zase cítím, že mi prostě chybí..
@Silwinka87 gratulace k miminku! jmenovkyně ![]()
U nás děti lehly s horečkou nad 39, takže jsou totálně bez chuti, zvlášť mladý, má přímo uprostřed dolního rtíku aft jak prase, že přes něj nechce už vůbec, musí ho to bolet hrozně.
Tak jsem dělala jen fofr polívku z červené čočky, ta se rozvaří celkem a dá se jíst snadno, tak aspoň něco maličko snědli. Jinak jsme dneska na raw, mixuju jim ovoce.
Večer nejspíš zapečené brambory s brokolicí, žampiony a navrch pak hodím tofu. Asi. Netuším, jak moc se mi bude chtít. ![]()
@Elata brzke uzdraveni ![]()
ja teda obedvala kavu, ale manzelovi jsem upekla brambory a k tomu mel zbytek smetanove omacky s lososem. Snedl vsechno, tak mu asi opet chutnalo ![]()
@Silwinka87 jeee to gratuluju