Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně je 22, spíše mi lidé tipují od pohledu míň, občanky chtějí všude.
U tebe to zní jakože „vypadáte dospěle“, prostě ani mladě, ani staře. Jen 18+
Pochopila bych to tak, ze uz proste nevypadam jak pubertální piskle
nic o tom, ze bys měla vypadat v 26 mladě tam tedy neslysim.
Vypadáš starší než osmnáctiletá.
Taky to mohl být trošku zvláštní kompliment, že by tě ověřit mohla, protože vypadáš mladě, ale bude ti věřit.
Pochopil bych to tak, že prostě konstatovala, že s případným ověřením věku není problém. Ale co to má společného s lékarnou úplně nechápu. Za mě (sorrrryyyy) trochu holčičí problém.
@Anonymní píše:
Ahoj
Mám takový hloupý dotaz, ale kupovala jsem v lékárně určitý lék a lékárnice: vám verim, ze vám bylo 18, pochopili byste to tak, že vzhledem k tomu, že vám je 26 vypadáte mladě nebo naopak?
Je to blbost, ale ja se poslední dobou necítím dobře, není to ok v práci ani s partnerem a stačí, když me někdy někdo osloví paní a připadám si staře, protože jsem unavená životem, vim, ze když si vše srovnam, žádná taková banalita mě nerozhodí
Ne, pochopila bych to tak, že je na mě vidět, že 18 už mi bylo.
V lednu mi bude 41, mentálně je mi 15, vzhledově je mi prý 27 a po ránu vypadám na 60.
@Snowie23 píše:
Co je v lékárně 18+?
hele, já se ptal první ![]()
@Ploskutáček píše:
V lednu mi bude 41, mentálně je mi 15, vzhledově je mi prý 27 a po ránu vypadám na 60.
@Anonymní píše:
Ahoj
Mám takový hloupý dotaz, ale kupovala jsem v lékárně určitý lék a lékárnice: vám verim, ze vám bylo 18, pochopili byste to tak, že vzhledem k tomu, že vám je 26 vypadáte mladě nebo naopak?
Je to blbost, ale ja se poslední dobou necítím dobře, není to ok v práci ani s partnerem a stačí, když me někdy někdo osloví paní a připadám si staře, protože jsem unavená životem, vim, ze když si vše srovnam, žádná taková banalita mě nerozhodí
No, že je jasný, že ti je víc jak 18. Nikdo neřekl, že vypadáš na třicet, boha jeho… Mě se teda u žádných léků na věk nikdy neptali, ani dětí…
A mluvili jste spolu předtím nějak více? Pokud ne, a řekla to jenom podle pohledu na tebe, tak bych si to vyložila jako že vypadáš na mnohem více než na 18
. Pokud jste ale spolu předtím trochu mluvily, vyložila bych si to jako „vy mluvíte rozumně, nejste už žádný puberťák“. ![]()
Neboj, emimino ti pomuze, protoze tady vsichni uzivatele vypadaji o 10 let mladsi ![]()
Pripadas si staře když tě někdo osloví paní?
. Vždyť paní je období cca od 20 a vejš.
Ahoj