Obavy v začátku vztahu

1483
22.12.23 15:29

Obavy v začátku vztahu

Zdravím při pátku. Původně jsem nechtěla vůbec psát, ale asi se mi uleví, když to půjde ven. Mám asi 3 měsíce nového přítele (je o 6 let starší než já, měl 50, dítě už má dospělé). Ze začátku jsem ten pocit neměla, ale poslední dobou mám pořád z něčeho obavy. Že třeba neklapne naše domluvené setkání, že do toho něco vleze, počasí, trable v rodině, nemoc atd. Takže dokud si to vyloženě ještě ten den nepotvrdíme, že to platí, tak jsem pořád na nervy. Vídáme se cca 2-3× týdně, mám malé dítě, tak to nejde úplně často jak bych chtěla.
Zprvu jsem to asi nebrala tak vážně a on se hodně snažil a byl více aktivní než já, teď mám pocit je to opačně a připadne mi, že ho víceméně uháním. Nevím co dělat, abych si to tak moc nezabírala, ale prostě zabírám.
Je to normální? Asi jsem se zamilovala a bojím se, že se něco pokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
533
22.12.23 15:39

Řekl bych, že to normální je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.12.23 15:43

@LOBODLAK asi jo, ale potřebovala bych být víc v klidu, takhle se nemůžu na nic pořádně soustředit, dokud nemám jistotu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.12.23 15:46

A jses takhle nejista i v jinejch oblastech zivota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.12.23 15:50

@Tarjei ne, to právě asi úplně ne. Jsem celkem odvážná, ranař. Občas trochu nerozhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.12.23 15:55

@Mazlika i co se jinejch vztahu tyka? Neni to nakej pozustatek neceho z detstvi? Nejaky zklamani? Pac je divny, aby ses takhle nervila..veci totiz jsou jak jsou a budou jak budou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.12.23 15:59
@Mazlika píše:
@LOBODLAK asi jo, ale potřebovala bych být víc v klidu, takhle se nemůžu na nic pořádně soustředit, dokud nemám jistotu. :,(

Chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.12.23 16:03

@Tarjei neuvědomuju si proč by to tak mohlo být. Ale zrovna mi napsal, že má doma zhroucwného příbuzného a to jsem měla být za hodinu u něj. Že dá vědět. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.12.23 16:17

@Mazlika to se obcas stane no, ze neco nevyjde…neveris tomu, ze bys nekomu stala za vztah, kdyz mas dite? Za tim nervenim se proste musi neco byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.12.23 16:20

@Tarjei to snad není přwkážka. Navíc kdŽ plánoval, mluví v množném čísle, máme doma to a to. Ale porad se ujistuju jestli ma zajem se schazet. Asi je to spatne, mela bych tomu nwchat volny prubeh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.12.23 16:39

Máš strach, že to vážně nemyslí, přetvařuje se a když nemůže, tak to není proto, že mu do toho fakt něco vlezlo a mrzí ho to, ale že prostě nechce. URčitě se tomu nějak říká a dá se o tom něco přečíst. Ale nevím jak a kde. :D Za tím mohou být blbé zkušenosti s jinými partnery, možná i z rodiny, nebo s tou konkrétní osobou. Plus nedůvěra v sebe (sebevědomí), úzkost, strach a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.12.23 16:43

@LOBODLAK ano presne tak to vnimam a citim. A ted budu cekat, nez se ozve, jestli teda muzu prijit.
Ja tedy nemam dobre zkusenosti s chlapama celkove, bud to meli rozjete na vice stranach nwbo byli nwpouzitelni. O chlapy nouzi nemam, zajem by byl. Ale nw vzdy i z mw strany. A kdyz uz, tak mam strach, ze se zklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.12.23 16:53
@Mazlika píše:
@LOBODLAK ano presne tak to vnimam a citim. A ted budu cekat, nez se ozve, jestli teda muzu prijit.
Ja tedy nemam dobre zkusenosti s chlapama celkove, bud to meli rozjete na vice stranach nwbo byli nwpouzitelni. O chlapy nouzi nemam, zajem by byl. Ale nw vzdy i z mw strany. A kdyz uz, tak mam strach, ze se zklamu.

Chápu, byl bych na tom podobně/stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
22.12.23 16:55

A to se stalo vickrat, ze mu do toho na posledni chvili neco vlezlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.12.23 17:05

@Janča6 jeste nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie