Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taktinevím píše:
Ale takhle to zní, jako by ses chtěla sestěhovat.
To vubec, to nechci.
@Mazlika píše:
No asi bych uvitala vice zajmu z jeho strany, vice aktivity. Welnes, kino. Ted je to jen na mesto vino nwbo u nej vino a to je vse.
A kdy se uvidite?
@Mazlika píše:
No kdyz ja bych byla rada, kdyby zase vymyslel nco on, tak jak to bylo driv, porad se vyptaval, kdy se uvidime a kam pojedeme a ted nic. Ceka co ja. A to me stve. Takze si pak z toho dedukuju, ze asi ceka az me to prestane bavit a vysumi to a skonci to. Nebo mozna taky ne a jak rikas, uz ma svoje splneno a ted ceka na moji iniciativu
Já myslím, že čeká, že když něco chceš, tak řekneš. Ono, pokud chlap nemá v sobě furt někde lítat, tak ten dvořící mód moc dlouho nevydrží
tím se nechci zastávat chlapů, ale už jsem si to několikrát vyzkoušela. Jakmile je baba sbalena, tak se přepnou do ‚dlouhodobýho vztahu‘, což má jiné výhody, ale tyhle tance odpadaj
@FlorenceF Jenkins píše:
A co bys chtela podniknout?
No sice jsme si dnes psali, ale o setkani se vubec nezminil, takze nevim, jestli na to zapomnel nebo si zase vzpomene az odpoledne, jestli mam cas. Nevim no. Stve me to, ze nemuzu jic planovat, protoze mam jakoze plany s nim, ale nevim, zda to plati, proroze se ohledne toho nwozval. A ja se peipominat nwbudu. Snad si pamatuje, ze se mame konecne videt ne?
@Mazlika píše:
No sice jsme si dnes psali, ale o setkani se vubec nezminil, takze nevim, jestli na to zapomnel nebo si zase vzpomene az odpoledne, jestli mam cas. Nevim no. Stve me to, ze nemuzu jic planovat, protoze mam jakoze plany s nim, ale nevim, zda to plati, proroze se ohledne toho nwozval. A ja se peipominat nwbudu. Snad si pamatuje, ze se mame konecne videt ne?
A kdyby to byl kamarád/ka, to bys taky dělala ofuky nebo mu napsala: hele, mame plan nebo ne?
@FlorenceF Jenkins píše:
A kdyby to byl kamarád/ka, to bys taky dělala ofuky nebo mu napsala: hele, mame plan nebo ne?
Ja prave nevim, protoze uz jsem z tech vsech her tak unavena, z toho noveho sveta, ktery ted je. Ze nevim, kdy je to normalni a kdy je to uz pres čáru a otravné. Ja se v chlapech nwvyznam. Dnes aby se clovek bal chovat peirozene, ze neco udela spatne nwbo to bude brano jako uhaneni, nahaneni.
Kdyby to byla kamaradka, tak napisu rano, na kolik to vidi. To je prece jasne
@Mazlika píše:
Ja prave nevim, protoze uz jsem z tech vsech her tak unavena, z toho noveho sveta, ktery ted je. Ze nevim, kdy je to normalni a kdy je to uz pres čáru a otravné. Ja se v chlapech nwvyznam. Dnes aby se clovek bal chovat peirozene, ze neco udela spatne nwbo to bude brano jako uhaneni, nahaneni.
Kdyby to byla kamaradka, tak napisu rano, na kolik to vidi. To je prece jasne
To chapu, ze jsi unavena, vzdyt je to takhle o nervy ![]()
No, hele, ja jsem taky vypisovačka, kdyz neco domluvim, tak se jeste ujistim rano, pak napisu, ze vyrazim a pokud mam zpozdeni. Ale to uz je po 3 mesicich čas tohleto fakt vyjasnit
proč se bojíš mu tohleto říct?
@FlorenceF Jenkins píše:
To chapu, ze jsi unavena, vzdyt je to takhle o nervyNo, hele, ja jsem taky vypisovačka, kdyz neco domluvim, tak se jeste ujistim rano, pak napisu, ze vyrazim a pokud mam zpozdeni. Ale to uz je po 3 mesicich čas tohleto fakt vyjasnit
proč se bojíš mu tohleto říct?
No on se vzdy nakonec ozve, a uz jsem mu to i rikala, ze to potrebuju vedet vcas, ale mam pocit, ze je natvrdly. Mozna to moc resim, protoze mi na nem zalezi vic nez je obvykle. Mela bych to mit vix na haku. Ale zase by mi bylo lito, kdybychom se nwvideli.
Kazdopadne s nim ted asi jeste nejaky posun vztahu resit nebudu. Myslim, ze je na to cas.
@Mazlika
Prosím tě, a proč si s ním vypisuješ, když se ten den máte vidět?
Normálně bych mu napsala, mám čas ve 2…
Jak to dopadlo?
@ZustanSeMnou píše:
@Mazlika
Prosím tě, a proč si s ním vypisuješ, když se ten den máte vidět?
Normálně bych mu napsala, mám čas ve 2…Jak to dopadlo?
My si piseme kazdy den cely den uz tri mesice.
Jo doapdlo to dobre, smme plany na vikend i na leto a dal ![]()
@Mazlika
Takže jste se viděli i včera, viď?
No tak vidíš, není čeho se obávat:)
@Mazlika píše:
No on se vzdy nakonec ozve, a uz jsem mu to i rikala, ze to potrebuju vedet vcas, ale mam pocit, ze je natvrdly. Mozna to moc resim, protoze mi na nem zalezi vic nez je obvykle. Mela bych to mit vix na haku. Ale zase by mi bylo lito, kdybychom se nwvideli.
Kazdopadne s nim ted asi jeste nejaky posun vztahu resit nebudu. Myslim, ze je na to cas.
Primlouvam se za to, aby ses chovala prirozene, tak jak potrebujes.
Hry jsou k nicemu.
Pokud k tobe ma pasovat, tak k takove, jaka opravdu jsi.
Jo a jeste doporucuju omezit trochu to psani, at jste si vic vzacni a at je ta komunikace nezkreslena.
Lepsi zavolat nebo se pak rovnou videt.