Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandra.B1 píše:
Pripadas si staře když tě někdo osloví paní?. Vždyť paní je období cca od 20 a vejš.
Mně tenkrát někdo řekl „mladá paní“ a bylo mi 12 ![]()
@Snowie23 píše:
Mně tenkrát někdo řekl „mladá paní“ a bylo mi 12
Jestli sis kupovala cigára ![]()
Tak já prý vypadám mladší. Letos na jednom kurzu mi tipovali 22. A to je mi 37. ![]()
@Adelka951 píše:
Tak já prý vypadám mladší. Letos na jednom kurzu mi tipovali 22. A to je mi 37.
Já ti tipuju 39 ![]()
@Betty MacDonald píše:
@Kromaňonec ahoj pane uhlobarone
@Kromaňonec píše:Už jsem udanej vedle v diskuzi, za chvíli zmizím, ahoj
Neee, to je škoda ![]()
Lidi už nemaj žádnej smysl pro humor, drž se, kámo ![]()
@Betty MacDonald píše:
Neee, to je škoda
Lidi už nemaj žádnej smysl pro humor, drž se, kámo
Aspoň si díky Emimču můžu pořád pouštět The End ![]()
@Kromaňonec píše:
Aspoň si díky Emimču můžu pořád pouštět The End
Jo, ta je hodne tématická ![]()
S největší pravděpodobností to byla spíš jenom taková řečnická otázka bez většího významu.
Zanedlouho budu slavit 31, ale nijak to neprožívam, jsem ve skvělé fyzické kondici, pecuju o sebe, snažím se žít zdravě. Myslím, že se to časem zúročí. Ale taky mám manžela, kterému táhne na 40, takže pro něj budu vždycky mladá
. Ale jako musím říct, že můj muž vypadá na svůj věk nadprůměrně dobře. Nebýt šedin, tak řeknu že jsme stejný ročník ![]()
Já se cítím různě
. Zejména pokud provedu nebo řeknu nějakou hloupost, připadám si jak malej kluk, někdy mi přijde, že už mám všechno za sebou a chci hodit flintu do žita!
No, protože si chci připadat mladě, dělám tedy celou řadu hloupostí ![]()
Pokud si, zakladatelko, připadáš ve 26 staře a unavená životem, tak jsi toho za tak krátkou dobu stihla hodně a člověk ti může jistým způsobem závidět, nicméně na druhou stranu bych řekl, že zhruba v tomto věku život pořádně začíná a i ty bys měla začít pořádně žít! ![]()
To, co řekla lékárnice, opravdu neříká nic o tom, jestli vypadáš mladě nebo ne, ale že hádá rozhodně o nějaký ten rok více než 18… když si momentálně představím dívky, které znám a je jim cca 27 let, tak musím říct, některé bych oslovil podle vzhledu „slečno“, jiné „slečno nebo paní“… ![]()
@D. C. píše:
Já se cítím různě. Zejména pokud provedu nebo řeknu nějakou hloupost, připadám si jak malej kluk, někdy mi přijde, že už mám všechno za sebou a chci hodit flintu do žita!
No, protože si chci připadat mladě, dělám tedy celou řadu hloupostí
![]()
Pokud si, zakladatelko, připadáš ve 26 staře a unavená životem, tak jsi toho za tak krátkou dobu stihla hodně a člověk ti může jistým způsobem závidět, nicméně na druhou stranu bych řekl, že zhruba v tomto věku život pořádně začíná a i ty bys měla začít pořádně žít!
To, co řekla lékárnice, opravdu neříká nic o tom, jestli vypadáš mladě nebo ne, ale že hádá rozhodně o nějaký ten rok více než 18… když si momentálně představím dívky, které znám a je jim cca 27 let, tak musím říct, některé bych oslovil podle vzhledu „slečno“, jiné „slečno nebo paní“…
Takže ty jako chlap rozlišujes „paní“ a „slečny“ podle toho jak mladě vypadají? a do kolika let je to pro tebe slečna?
@Snowie23 píše:
Mně tenkrát někdo řekl „mladá paní“ a bylo mi 12
Mladá paní je dobré řešení. Když člověk neví. Protože třeba říct slečno 40 lete dámě je fakt trapas. Ale ve 12 letech to byl trochu úlet no
. Ve 12 je to právě krásná typická slečna.
Mně od 20let říkají: Pane viceprezidente či pane uhlobarone