Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šťastné to ženy, otevřete si k jednohubkám a perníčkům lahvinku vína a udělejte si krásný den. ![]()
Tak mě to letos úplně mine, jsem v porodnici
ale něco dobrého si dám.
nemám nachystáno nic a nepředpokládám, že by někdo přišel. uložila jsem prcka a jdu pracovat.
My za chvíli vyrážíme na koledu k prarodičům, bude nás tam plná chalupa, určitě zase plné stoly jídla a pití. Protože bydlí na vesnici, chodí jeden koledník za druhým, určitě se nudit nebudeme.
Taj já už jsem dostala na zadek
Naštěstí nebyla žádná nasmrádlá kolínská…a došli i sousedi ze vchodu,se kterýma jsem nepočítala.Bydlíme tady půl roku a nevěděla jsem,že to tady tak prožívají.Ale co,dostali panáčka a čokoládku…snad jsem si netrhla ostudu
.Uplně mě zaskočili…
Tak ja jsem udelala par balicku pro kluky od sousedu a pro synovce.Zatim tu byl jen jeden kolednik,ale bohate mi rano stacil pritel a synek ![]()
Vejce jsem letos ani nebarvila a upekla akorat tvarohovy mazanec a prave delam svickovou.
Tak mě včera večer porádně vytřískal manžel
takže dneska sotva sedím
![]()
Jinak dneska prozatím jeden člověk+plus jsem dostala od mých dvou zlatíček ![]()
U nás byl soused s tříletým synkem, odpo dorazí znovu i s dámskou částí rodiny na návštěvu. Trochu jsme se zakecali a připálila jsem oběd. Naštěstí jen maloučko
.
@Loll píše: Šťastné to ženy, otevřete si k jednohubkám a perníčkům lahvinku vína a udělejte si krásný den.
Jinak mě s chuti vybil přítel, konečně se mi mohl nějak pomstít
![]()
Letos asi nikdo nepřijde
. A už to bude jenom horší, vajíčka jsou drahý, na alkoholu bude speciální daň…už jsme si s mamkou dělaly legraci, že příští rok bude nádivka jenom z housek a kopřiv
![]()
Mě „zmlátil“ tchán a přítel a náš malej šel na svou první koledu v životě. ![]()
jA JSEM BYLA VCERA PO DVOU LETECH PARIIIT,Takze jsem si velikonoce uzila po svem
a dneska jsem zamkla ,vsudezhasla,a nikdo mi nesmi prez prah ![]()
@pomeranca píše:
Tak mě to letos úplně mine, jsem v porodniciale něco dobrého si dám.
Gratuluju k narození malého, koukám, že jsi od nás ze skupiny odešla.
Jinak já se na Velikonoce letos také vybodla, s velkým břichem se mi blbě chodí a ještě abych lítala po schodech, naštěstí teda nikdo nezvonil, takže jsem toho byla i ušetřena a nemusela trapně zapírat, že nejsem doma.
ahoj tak holky jak jste dneska na tom. Už vás někdo pomladil
doufám, že žádný brutus a bylo to jen tak z lehka:) My máme s mamkou perníčky, čokoládky, trojí jednohubky nachystané a nikde nikdo. Asi to bude jako minulý rok a nikdo nepřijde