Velikonoční pondělí

Alisa25
9.4.12 09:09

velikonoční pondělí

ahoj tak holky jak jste dneska na tom. Už vás někdo pomladil :) doufám, že žádný brutus a bylo to jen tak z lehka:) My máme s mamkou perníčky, čokoládky, trojí jednohubky nachystané a nikde nikdo. Asi to bude jako minulý rok a nikdo nepřijde

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
9.4.12 09:13

Šťastné to ženy, otevřete si k jednohubkám a perníčkům lahvinku vína a udělejte si krásný den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.4.12 09:22

Tak mě to letos úplně mine, jsem v porodnici :-) ale něco dobrého si dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
9.4.12 09:26

nemám nachystáno nic a nepředpokládám, že by někdo přišel. uložila jsem prcka a jdu pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.4.12 09:30

My za chvíli vyrážíme na koledu k prarodičům, bude nás tam plná chalupa, určitě zase plné stoly jídla a pití. Protože bydlí na vesnici, chodí jeden koledník za druhým, určitě se nudit nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.4.12 09:36

Taj já už jsem dostala na zadek ;) Naštěstí nebyla žádná nasmrádlá kolínská…a došli i sousedi ze vchodu,se kterýma jsem nepočítala.Bydlíme tady půl roku a nevěděla jsem,že to tady tak prožívají.Ale co,dostali panáčka a čokoládku…snad jsem si netrhla ostudu :oops: .Uplně mě zaskočili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.4.12 09:44

Tak ja jsem udelala par balicku pro kluky od sousedu a pro synovce.Zatim tu byl jen jeden kolednik,ale bohate mi rano stacil pritel a synek :)
Vejce jsem letos ani nebarvila a upekla akorat tvarohovy mazanec a prave delam svickovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.4.12 09:45

Tak mě včera večer porádně vytřískal manžel :P :lol: :lol: :lol: takže dneska sotva sedím :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak dneska prozatím jeden člověk+plus jsem dostala od mých dvou zlatíček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
9.4.12 10:06

U nás byl soused s tříletým synkem, odpo dorazí znovu i s dámskou částí rodiny na návštěvu. Trochu jsme se zakecali a připálila jsem oběd. Naštěstí jen maloučko :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.4.12 10:18
@Loll píše: Šťastné to ženy, otevřete si k jednohubkám a perníčkům lahvinku vína a udělejte si krásný den. :D
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.4.12 10:19

Jinak mě s chuti vybil přítel, konečně se mi mohl nějak pomstít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
9.4.12 10:46

Letos asi nikdo nepřijde :nevim: . A už to bude jenom horší, vajíčka jsou drahý, na alkoholu bude speciální daň…už jsme si s mamkou dělaly legraci, že příští rok bude nádivka jenom z housek a kopřiv :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.4.12 11:26

Mě „zmlátil“ tchán a přítel a náš malej šel na svou první koledu v životě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.4.12 11:38

jA JSEM BYLA VCERA PO DVOU LETECH PARIIIT,Takze jsem si velikonoce uzila po svem :mrgreen: a dneska jsem zamkla ,vsudezhasla,a nikdo mi nesmi prez prah :lol:

• Citovat
  • Upravit
11502
9.4.12 11:39
@pomeranca píše:
Tak mě to letos úplně mine, jsem v porodnici :-) ale něco dobrého si dám.

Gratuluju k narození malého, koukám, že jsi od nás ze skupiny odešla.

Jinak já se na Velikonoce letos také vybodla, s velkým břichem se mi blbě chodí a ještě abych lítala po schodech, naštěstí teda nikdo nezvonil, takže jsem toho byla i ušetřena a nemusela trapně zapírat, že nejsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová