Velikonoční pondělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
9.4.12 11:39
@marra píše:
jA JSEM BYLA VCERA PO DVOU LETECH PARIIIT,Takze jsem si velikonoce uzila po svem :mrgreen: a dneska jsem zamkla ,vsudezhasla,a nikdo mi nesmi prez prah :lol:

a já si pořád říkala,že tu cítím chlast :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
9.4.12 11:41

tak my šli dneska ráno k první babičce pro zajíčka tam nás vyšupal přítele brácha a po cestě domů ještě pár známejch,tak už to mám snad za sebou :mrgreen: a odpoledne si uděláme dámskou jízdu,jdeme k 2 babičce a tam dáme víno a pohoda :)

• Citovat
  • Upravit
marra
9.4.12 11:42
@Katka86 píše:
a já si pořád říkala,že tu cítím chlast :think: :lol: :lol:

No dovol,ja nechlastam, :lol: jsem pila vodu ne :cert: :mrgreen: Sla jsem na lov,musela jsem byt strizliva,abych neobskocila nejakeho nefakcenka :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20662
9.4.12 11:43
@marra píše:
No dovol,ja nechlastam, :lol: jsem pila vodu ne :cert: :mrgreen: Sla jsem na lov,musela jsem byt strizliva,abych neobskocila nejakeho nefakcenka :mrgreen: :mrgreen:

Proč tu z toho zase děláš OT? :cert: :cert: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.4.12 11:46
@Katka86 píše:
Proč tu z toho zase děláš OT? :cert: :cert: :cert: :lol:

tak promin no :,( se jdu nahlasit admince :,(

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
9.4.12 11:54

Tak já ráno trochu dostala,před malou ze srandy,aby se tomu malá smála a pak ze srandy i ona,takže jsme si z toho šlahání udělali spíše srandu. :) Máme napečené koláčky,a takový sváteční den.

• Citovat
  • Upravit
3419
9.4.12 14:55

Tak já hned zrána dostala lehce přes prdku pomláskou od manžílka a i od syna :cert: :) Ale jemně ;) Ale pak mě manžel zachránil před dalšími koledníky kteří tu bouchali. Neotevřel jim, protože jsme se bála :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
9.4.12 21:00

U nás paráda-po 17hod jsme se vrátily z celodenního výletu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová