Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Chauvinist
Jaba Hutt ti nebude stačit?
Ne, od Tebe bych se měřit nenechal
![]()
@Chauvinist
Tak a teď jsem se naštval
, ti ho uříznu a budeš mít po ptákách. ![]()
@Doctus píše:
Ale to se neměří od zadku a ještě 3×, stačí jednou a pořádně!Máme jich tu trošku víc, těch COVIDů…uvidím, jak to v této oblasti dopadne.
Jasně. Normálně chytnu konec do zubů a měřím.
Jednou stačí, ne?
…
Ale vážně. Zní to, jako nemocnice vybraná k soustředění a léčbě. ![]()
Držíme vám všechny palce. ![]()
(trochu i sobecky - páč, co bysme si pak počali
)
@FreeLady12 píše:
Ahoj, podle mě je to jedno.
Normal je v pohotovosti kolem 13-15cm. tzv. „evropský průměr“Hodně malý penis může být sice opravdu komplikací, ale dnešní erotický trh nabízí dost širokou škálu pomocníků, takže „Pokud ho miluješ, není co řešit“
Problém je v tom, že některé ženy se do prvního sexu nestihnou natolik zamilovat aby to svému partnerovi „odpustili“ a raději z toho počínajícího vztahu utečou hledat jinam. Tak to asi řeší ženy mladší, pro které je sex ve vztahu prioritou … myslím si, že starší žena je schopná to přejít a pomoci si s partnerem i pomůckami. Starší ženy už mají ty piority podle mě trochu jinde. Netvrdím, že by pro ně měl být sex méně důležitý, ale přeci jen…no, snad mě chápete…nevím jak to jinak vysvětlitNaopak májm ale i kamarádku, která nedala šanci strašně hodnému chlapovi jen pro to, že ho měl „JEN“ 15cm…tak to je podle mě hodně povrchní
Evidentně je to o typu ženy… takže „kud od kusu“…ale taky je to příklad.
A pak, že chlap myslí tím dole…
@Anonymní píše:
A pak, že chlap myslí tím dole…
to bych se starších žen zastala, i těm ještě zaleží na sexu. Existují i takové, které se zamilují až na základě uskutěčného sexu…nebo je to minimálně hodně ovlivní v dalším setkávaní. A hlavně už mají nějakou představu co chtějí a ví, že by to dlouho neklapalo.
@Venetia píše:
to bych se starších žen zastala, i těm ještě zaleží na sexu. Existují i takové, které se zamilují až na základě uskutěčného sexu…nebo je to minimálně hodně ovlivní v dalším setkávaní. A hlavně už mají nějakou představu co chtějí a ví, že by to dlouho neklapalo.
Právě to jsem psal, že i ženy myslí tím dole co tam mají. Nejen muži jak z většiny žen je říkáno.
@Tinuvien píše:
Týdenní?
14dnu.. a uz se resi preventivni zavreni ![]()
@Chauvinist píše:
No to je bone-pressed, raději bez žaludu, aby nikdo nezávidělBude se to teď asi hromadit, ten správnej peak by podle statistiky měl přijít za 10 dnů. Tak pevný nervy
Jestli jim to vychazi tak jak zasobovani ochrannymi pomuckami, tak k tomu par let pridej.
@misi11 píše:
14dnu.. a uz se resi preventivni zavreni
To bude chtít hodně chlastu. ![]()
@Tinuvien píše:
To bude chtít hodně chlastu.
Jojo, pak Kromeriz, bud klasika nebo protialkoholni bez nasledku to nebude ![]()
@misi11 píše:
Jojo, pak Kromeriz, bud klasika nebo protialkoholni bez nasledku to nebude
To bude jen pokračování mejdanu. ![]()
@Tinuvien píše:
To bude jen pokračování mejdanu.
Dostanem i pilulku stesti ![]()