Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,tak u mě je to v 37tt 103cm a výška fundu jen 28cm… A podle utz v 30tt malá zrovna drobeček nebude
.
jo mam pres pupik 107 .....10 dni pred porodem, ale muj odhad je ze malej asi taky nebude malickej nevim to vam sem pak napisu ![]()
Ajla píše:
jo mam pres pupik 107 .....10 dni pred porodem, ale muj odhad je ze malej asi taky nebude malickej nevim to vam sem pak napisu
no já jdu ve čtvrtek ještě na poslední utz na gyne. kde mi malou opět přeměří,tak jsem zvědavá,jak velká bude
. Snad nebude mít hodně přes 4kg
…no uvidíme
Dany82 píše:Ajla píše:no já jdu ve čtvrtek ještě na poslední utz na gyne. kde mi malou opět přeměří,tak jsem zvědavá,jak velká bude
jo mam pres pupik 107 .....10 dni pred porodem, ale muj odhad je ze malej asi taky nebude malickej nevim to vam sem pak napisu. Snad nebude mít hodně přes 4kg
…no uvidíme
mne delal UTZ naposledy ve 30.tt a od ty doby ne a uz ani asi nebude..v tom 30.mel 1800g tak ja se taky modlim aby nemel pres 4 kila…
no já si myslím,že mi ho dělá schválně,protože jsme taky měli kolem 2000g
. Tak jen pro kontrolu ať třeba nepřenáším když malá bude obrovská
… Ale pořád věřím v odchylku měření a že to taková hrůza nebude ![]()
Jinak já mám termíny 21.,24. nebo 28.3. Zato ty už to máš za pár,co?
Držím palečky ať vše proběhne v co největším klidu a hlavně ať jste v pohodě,jak ty,tak malý ![]()
dekuju moc ![]()
Ja taky odufam v dchylku a ze malej bude mit tak do 3,5
…mne dr vubecn ekontroluje a v tom 30.tt rekl ze je to v norme..co sjem cetla tady tak mi to moc v norme neprislo
tak uvidime budu informovat kolik vazil
Měla jsem velkej pupek a velký dítě
Teď jsem 33tt a mám přes pupík 115cm, dle včerejšího odhadu z utz bude zase velký dítě, ale samozřejmě je to plus mínus autobus, takže třeba ani ne.
Jinak si myslím, že soudit velikost dle velikosti břicha je blbina, tam záleží na úplně jiných věcech. Na diskuzi máme holčinu, měla pidi bříško a skoro 4kilové mimi.
Ahojky, tak my 33tt a 114cm
. Na UTZ ve 30tt měla malá 1660g, tak uvidíme, jak to bude ve výsledku ![]()
Ahoj,
příspěvek Erian mě potěšil a uklidnil. Po dvou nevydařených těhu, jsem nyní 21tt. Občas mě štvou takové ty řeči, ty máš malé břicho apod. Při UTZ ve 20tt mi doktor řekl, že mimi je velké akorát, ale ve zprávě mám mínusové hodnoty, jako, že je mimi menší. Dívám se i na vaše fotky bříšek a oproti mému se mi zdají obrobské
. Ale věřím, že vše je v pohodě.
Ahojky, tak bych ráda toto téma oživila
Jsem ve 32tt a dneska jsem trochu s hrůzou zjistila, že obvod mám 116 cm
Jak jste na tom vy? Nabráno mám cca 11kg a převážně to jde do břicha.
Děvčata, oživuji diskuzi… jsem přesně 30 tt a obvod pře břicho mám 94 cm. Je fakt, že mi každej říká, kde mám dítko, ale to se mi asi rozlilo po zadku a bocích
. A přepokládám, že mi to ještě dobře naroste.
Ahoj Luci ![]()
Mi břicho narostlo asi měsíc před porodem.
Sousedka se mě ke konci 8. měsíce ptala, jestli jsem těhotná ![]()
Já taky neměla žádný
měla jsem 92 a to jsem týden přenášela
ono je to lepší než mít moc velký a nemoci se ani ohnout ![]()
Ahojky, tak já mam asi megabřicho ve 25+4 jsem měla 106cm a 8 kg nahoře… ![]()