Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lucie.kyselova píše:
Děvčata, oživuji diskuzi… jsem přesně 30 tt a obvod pře břicho mám 94 cm. Je fakt, že mi každej říká, kde mám dítko, ale to se mi asi rozlilo po zadku a bocích. A přepokládám, že mi to ještě dobře naroste.
ahoj-tak to mame stejny..ja jsem taky 30tt a brisko mam jako na profilovce ![]()
Já měla přes břicho kolem 100 cm, když jsem seděla nebo měla volné šaty, tak nebylo moc vidět … Když jsem jela asi 2 týdny před porodem vlakem, tak jsem prosila slečnu, zda by mě mohla pustit sednout … a ona na mě, a máte místenku? Říkám jí, ne já jsem těhotná, nějak mi nemohla uvěřit
.
AHOJKY,
tuhle stredu jsem byla na velkem ultrazvuku, byla jsem ve 30tt+5 a doktor mi rekl, ze mala ma 1.895g - pry je to v norme …
NO NEVIM, zatim se mi to nezda moc v norme, podle toho co jsem vyhledala k tomuto tydnu tehotenstvi ve spojitosti s vahou plodu.
Bojim se, ze se mi narodi cvalík ![]()
Rikam si, jestli je to tim, ze piju ted hodne mleko, klidne denne litr (mam na nej chut).
JE TO DOST, CO? Na tenhle tyden tehotenstvi?
Diky: M
holky a kde si to břicho měříte? přes pupík nebo dole přes boky?
MácaBrouzdalka píše:
AHOJKY,
tuhle stredu jsem byla na velkem ultrazvuku, byla jsem ve 30tt+5 a doktor mi rekl, ze mala ma 1.895g - pry je to v norme …
NO NEVIM, zatim se mi to nezda moc v norme, podle toho co jsem vyhledala k tomuto tydnu tehotenstvi ve spojitosti s vahou plodu.
Bojim se, ze se mi narodi cvalík
Rikam si, jestli je to tim, ze piju ted hodne mleko, klidne denne litr (mam na nej chut).
JE TO DOST, CO? Na tenhle tyden tehotenstvi?
Diky: M
moje mala mela ve 29tt 1100g..
me se to zda zase malo..ale gynekolog rikal, ze je akorat ![]()
Tak já jsem včera zjistila, že při minulém těhotenství jsem měla ve 27tt přes břicho 90cm. Teď v 19tt mám 88
Mám docela strach jak budu teda vypadat za ty dva měsíce ![]()
Holky já měla skoro 5 kilovýho kluka a břicho bylo akorát ne moc velký. Takže na tom fakt nezáleži. A holky s mega břichem měli 3 kilový mimča
pandora píše:
Holky já měla skoro 5 kilovýho kluka a břicho bylo akorát ne moc velký. Takže na tom fakt nezáleži. A holky s mega břichem měli 3 kilový mimča
nedes me-moje segra mela celkem velky brisko a mala mela 2,96…ja moc nepribiram..tak doufam, ze nakonec nebudu mit macka
![]()
werunqa píše:pandora píše:nedes me-moje segra mela celkem velky brisko a mala mela 2,96…ja moc nepribiram..tak doufam, ze nakonec nebudu mit macka
Holky já měla skoro 5 kilovýho kluka a břicho bylo akorát ne moc velký. Takže na tom fakt nezáleži. A holky s mega břichem měli 3 kilový mimča![]()
já přibrala jenom 8 kilo a malá měla 3 a půl… ![]()
Holky ![]()
tak já jsem 26+1 a přes bříško mám 110,5 ale před těhu jsem nebyla, žádnej hubeňour, jinak nahoře mám 3 kilča ![]()
Vera111 píše:werunqa píše:já přibrala jenom 8 kilo a malá měla 3 a půl…pandora píše:nedes me-moje segra mela celkem velky brisko a mala mela 2,96…ja moc nepribiram..tak doufam, ze nakonec nebudu mit macka
Holky já měla skoro 5 kilovýho kluka a břicho bylo akorát ne moc velký. Takže na tom fakt nezáleži. A holky s mega břichem měli 3 kilový mimča![]()
no ja jsem ve 30tt a nahore nemam ani 5kg..tak jsem zvedava, co budeme mit za „macka“…
teda to je břicho. To já měla měnší a dítě stejně velký.Zkusim to někde vyhrabat