Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Simkaa s tim pupkem jsem to mela taky chytaly me krece dostala jsem magnezko, je to zvetsujici delohou a pupik uz mam vyklenuty ven
Tak já holky končím 33tt. a bříško mám takové - řekla bych, že asi spíš menší, ale kil mám požehnaně nahoře.
Příspěvek upraven 14.09.12 v 12:11
Jsem 17+1 a mám 105cm přes břicho
![]()
před těhotenstvím jsem měla cca 85, ale nahoře mám zatím jen pět kilo, tak moc nechápu ![]()
@MartickaNela no mam rekla bych stejny brisko jako ty…
Pred tehu jsem mela 62 v pase a nahore mam taky tak 5-6kilo
@Snazilka2010
Tak já nevim tedy kolik jsem měla obvod před těhu, ale měla jsem o 20kg míň
![]()
@MartickaNela a v kolikatym tt jsi zacala nabirat?? prubezne nebo nejak kolem 6-7mesice…jeslti to neni tajemnstvi…Me to zajima…jsem dost mala…tak 20 kilo by bylo pro me dost, ale hlavne kdyz bude mala v poradku
Ja mam spis jiny dilema podle krvevnich testu mam zvysene TSH - jeslti dobre chapu snizenou funkci ŠŽ. Napsali mi nejaky prasky a to mi zo zjistili az ted pitomci..Doufam ze to malou nepozmena
Nemate to nektera??
@Snazilka2010 Mně TSH rapidně snížily těhu vitamíny GS Mamavit. Je v nich dvojnásobné množství jódu než je doporučená denní dávka, takže předtím jsem měla TSH 4 a teď ho mám mezi 1-2 což je úplně ukázková hodnota takže jsem bez prášků na štítnou žlázu.
@Snazilka2010
Já příbírala od začátku a téměř pravidelně za 2-3 týdny kolem 2kg nahoře. Já měřím 176cm, takže u mě to nejde moc vidět naštěstí.
@Lynette ja brala calibrum Mami..Zakázal mi ho kvuli JODU.Takze jsem ho vysadila a beru jen kyselinu listovou
@MartickaNela no tak me prijde ze ted to s tim pribiranim mam podobne :/ tak uvidim..Kamaradka cekala dvojcatka rikala ze nabirala to 7 mesice a pak uz pribrala jen 2 kila mela 12kilo celkem nahore a rodila 39+2, a druha kamaradka ta nepribirala nic a v 7mesici ji to vylitlo a ma 10kilo nahore
Tak já jsem 20+5 a mám 4 kg nahoře ale bříško pidi midi. Měla jsme přes břicho 82 ted 89
Více fotek v albu ![]()
Já s eprávě obávám že nic nic a pak to vyleze a vše mi popraská
![]()