Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Simkaa me teda prijde ze mas bricho akorat
ta fotka jak mam i inkonce tak ta je z 21.tydne
@Snazilka2010 píše:
@Simkaa me teda prijde ze mas bricho akoratta fotka jak mam i inkonce tak ta je z 21.tydne
Hm já ti nevím vemu tričko a nic vidět není
už se na bříško t+ším. Tak snad naroste ![]()
@Herminka no vidis, a ja jsem na nej pysna, a tesim se jak jeste poroste, bude to asi tim ze jsem byla dost stihla pred tehu…proto ze to na me vic videt ![]()
@Snazilka2010 Taky jsem byla hodně štíhlá, připadá mi, že s tím to moc nesouvisí. Mně bylo fuk, jaké břicho mám, ale malé bylo v mnoha ohledech praktické
Spíš mě pak štvalo, jak mě každý po porodu zastavoval, jestli je to moje dítě ![]()
@Herminka píše:
@Snazilka2010 Taky jsem byla hodně štíhlá, připadá mi, že s tím to moc nesouvisí. Mně bylo fuk, jaké břicho mám, ale malé bylo v mnoha ohledech praktickéSpíš mě pak štvalo, jak mě každý po porodu zastavoval, jestli je to moje dítě
Tak přesně tyhle reakce čekám taky.
Jsem ve 28tt a přijdu si, že není nic vidět. Když natáhnu mikinu, tak opravdu není nic vidět.
Nastává podzim a jestli mi ještě něco vyroste, bude to schovaný pod kabátem, takže si okolí bude myslet, že jsem asi adoptovala. ![]()
No ze mě si dělají srandu jestli to těhotenství nehraju, že začínají silně pochybovat ![]()
Ahoj holčiny kdo máte malá břiška budte rády
taky jsem měla mini bříško - v 7 měsíci to na mě ještě nebylo vidět a když jsem rodila tak si myslel primář „co tam chci“
přibrala jsem 8 kg a miminko mělo 4 kg!! primář koukal a neveřil co ze mě vylezlo:-) z porodního sálu jsem mohla rovnou do bikin. břicho uplně stejne jak před porodem. je to výhoda obrovská že ted nemusím řešit postavu a nějaký diety a mužu se plně věnovat mimču a mám dobrou náladu že jsem to těhotenství takto „přežila“ bez uhony
spousta lidí si vubec nevšimla že jsem těhotná a najednou dítě tak se mě taky ptají „to je tvoje??“ haha
@lyžařka píše:
Ahoj holčiny kdo máte malá břiška budte rádytaky jsem měla mini bříško - v 7 měsíci to na mě ještě nebylo vidět a když jsem rodila tak si myslel primář „co tam chci“
přibrala jsem 8 kg a miminko mělo 4 kg!! primář koukal a neveřil co ze mě vylezlo:-) z porodního sálu jsem mohla rovnou do bikin. břicho uplně stejne jak před porodem. je to výhoda obrovská že ted nemusím řešit postavu a nějaký diety a mužu se plně věnovat mimču a mám dobrou náladu že jsem to těhotenství takto „přežila“ bez uhony
spousta lidí si vubec nevšimla že jsem těhotná a najednou dítě tak se mě taky ptají „to je tvoje??“ haha
Máš pravdu tohle je pak strašná výhoda. Tak si budeme přát malé bříška. A hlavně nás nebudou bolet záda atd… ![]()
@Simkaa ale me fakt neprijde ze mas nejak maly bricho na 21.tyden, prijde mi veliky tak akorat
..
Kazdopadne je to zase vec nazoru…Ja jsem se strasne tesila az to na me bude videt, pak nehodlam v tehotenstvi drzet dietu, ale ne taky „jist za dva“ moje mama pribrala akorat u segry 7kilo ale rikala ze nemela vubec cas se najist…to dite si to vezme z tebe ale ty pak vypadas jak shcatralina protoze ti v tehu chybelo spoustu toho co jsi treba nejedla..Odvapneny kosti, spatny a kazivy zuby…Ale jsou i maminy ktery prote to maly brsiko maji od prirody…Segra mela velky bricho a 2dny po porodu mela delohu zavinutou a tim ze si vzala stahovaci pas/kalhotky, a spala na brise nebylo to na ni videt…Doktori rikali ze deloha vypada jak 14dni po porodu a to to bylo druhy den…Je to fakt individualni…A pribrala asi 20kilo ![]()
No držet dietu v tehotenství je blbost stejne jako je krátkozraký se zbytečně přejídat… já pokračovala v normálním živote v těhotenství jako předtím..stejně jídla, stejně pohybu.. vhodný pohyb se vždy najde-pak se muže jíst normálně i mlsat ![]()
@gabi.design
myslim si ze je to o pristupu…Ja doufam ze na tom budu podobne jako ty…Po porodu pridam spotrovani, posilovnu, obmenim jidelnicek a verim ze to dolu pujde…Jinak sestra je taky na tom po porodu druheho ditete stejne spravila se o 17kilo a ted ma jeste o 5min nez pred tehotenstvim, zadna vytahana kuze nic..postavicku ma jako z alabastru ![]()