Je pravda, že čím větší bříško tím větší mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10349
14.9.12 15:06

@Simkaa me teda prijde ze mas bricho akorat :nevim: ta fotka jak mam i inkonce tak ta je z 21.tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
14.9.12 15:41
@Snazilka2010 píše:
@Simkaa me teda prijde ze mas bricho akorat :nevim: ta fotka jak mam i inkonce tak ta je z 21.tydne

Hm já ti nevím vemu tričko a nic vidět není :-D už se na bříško t+ším. Tak snad naroste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
14.9.12 15:52

@Simkaa dočkáš se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
14.9.12 16:53

@Simkaa @Snazilka2010 S takovým břichem jsem rodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
14.9.12 17:36

@Herminka no vidis, a ja jsem na nej pysna, a tesim se jak jeste poroste, bude to asi tim ze jsem byla dost stihla pred tehu…proto ze to na me vic videt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
14.9.12 18:28

@Snazilka2010 Taky jsem byla hodně štíhlá, připadá mi, že s tím to moc nesouvisí. Mně bylo fuk, jaké břicho mám, ale malé bylo v mnoha ohledech praktické ;) Spíš mě pak štvalo, jak mě každý po porodu zastavoval, jestli je to moje dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.12 18:36
@Herminka píše:
@Snazilka2010 Taky jsem byla hodně štíhlá, připadá mi, že s tím to moc nesouvisí. Mně bylo fuk, jaké břicho mám, ale malé bylo v mnoha ohledech praktické ;) Spíš mě pak štvalo, jak mě každý po porodu zastavoval, jestli je to moje dítě :roll:

Tak přesně tyhle reakce čekám taky. :D Jsem ve 28tt a přijdu si, že není nic vidět. Když natáhnu mikinu, tak opravdu není nic vidět. :D Nastává podzim a jestli mi ještě něco vyroste, bude to schovaný pod kabátem, takže si okolí bude myslet, že jsem asi adoptovala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
14.9.12 19:00

No ze mě si dělají srandu jestli to těhotenství nehraju, že začínají silně pochybovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
14.9.12 21:26

Ahoj holčiny kdo máte malá břiška budte rády :-) taky jsem měla mini bříško - v 7 měsíci to na mě ještě nebylo vidět a když jsem rodila tak si myslel primář „co tam chci“ :-) přibrala jsem 8 kg a miminko mělo 4 kg!! primář koukal a neveřil co ze mě vylezlo:-) z porodního sálu jsem mohla rovnou do bikin. břicho uplně stejne jak před porodem. je to výhoda obrovská že ted nemusím řešit postavu a nějaký diety a mužu se plně věnovat mimču a mám dobrou náladu že jsem to těhotenství takto „přežila“ bez uhony :-) spousta lidí si vubec nevšimla že jsem těhotná a najednou dítě tak se mě taky ptají „to je tvoje??“ haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
15.9.12 09:01
@lyžařka píše:
Ahoj holčiny kdo máte malá břiška budte rády :-) taky jsem měla mini bříško - v 7 měsíci to na mě ještě nebylo vidět a když jsem rodila tak si myslel primář „co tam chci“ :-) přibrala jsem 8 kg a miminko mělo 4 kg!! primář koukal a neveřil co ze mě vylezlo:-) z porodního sálu jsem mohla rovnou do bikin. břicho uplně stejne jak před porodem. je to výhoda obrovská že ted nemusím řešit postavu a nějaký diety a mužu se plně věnovat mimču a mám dobrou náladu že jsem to těhotenství takto „přežila“ bez uhony :-) spousta lidí si vubec nevšimla že jsem těhotná a najednou dítě tak se mě taky ptají „to je tvoje??“ haha

Máš pravdu tohle je pak strašná výhoda. Tak si budeme přát malé bříška. A hlavně nás nebudou bolet záda atd… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
15.9.12 12:41

@Simkaa ale me fakt neprijde ze mas nejak maly bricho na 21.tyden, prijde mi veliky tak akorat :nevim:..

Kazdopadne je to zase vec nazoru…Ja jsem se strasne tesila az to na me bude videt, pak nehodlam v tehotenstvi drzet dietu, ale ne taky „jist za dva“ moje mama pribrala akorat u segry 7kilo ale rikala ze nemela vubec cas se najist…to dite si to vezme z tebe ale ty pak vypadas jak shcatralina protoze ti v tehu chybelo spoustu toho co jsi treba nejedla..Odvapneny kosti, spatny a kazivy zuby…Ale jsou i maminy ktery prote to maly brsiko maji od prirody…Segra mela velky bricho a 2dny po porodu mela delohu zavinutou a tim ze si vzala stahovaci pas/kalhotky, a spala na brise nebylo to na ni videt…Doktori rikali ze deloha vypada jak 14dni po porodu a to to bylo druhy den…Je to fakt individualni…A pribrala asi 20kilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.9.12 15:10

No držet dietu v tehotenství je blbost stejne jako je krátkozraký se zbytečně přejídat… já pokračovala v normálním živote v těhotenství jako předtím..stejně jídla, stejně pohybu.. vhodný pohyb se vždy najde-pak se muže jíst normálně i mlsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.9.12 17:18

Příspěvek upraven 08.06.16 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
15.9.12 20:33

@gabi.design :palec: :palec: myslim si ze je to o pristupu…Ja doufam ze na tom budu podobne jako ty…Po porodu pridam spotrovani, posilovnu, obmenim jidelnicek a verim ze to dolu pujde…Jinak sestra je taky na tom po porodu druheho ditete stejne spravila se o 17kilo a ted ma jeste o 5min nez pred tehotenstvim, zadna vytahana kuze nic..postavicku ma jako z alabastru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
17.9.12 11:03

Tak holky pozor. my rosteme během týdne 3 cm :-) na obvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie