Velikost miminka v 6tt?

530
9.4.13 15:51

Velikost miminka v 6tt?

Ahojda,
jedná se o moje první těhu, tak možná proto jsem tak nervozni :D :)
Minulý čtvrtek jsem vlastně teprve zjistila že jsem těhu, „fazolka“ měla 4mm, doktorka mě poslala ještě na krev pro potvrzení těhu. V pondělí jsem byla na další UZ a to už „fazolka“ měla 11,4mm. Na snímku z UZ mám že jsem 5+6tt (dnes už teda 6tt) +- 1+3tt…což mě trochu mate protože kdybych byla těhotná kratší dobu nebylo mi mimi tak velké ne? Nepamatujete si jak to bylo u Vás? :)
Hlavně na každé stránce píšou jiné velikosti atd :-/
Předem moc díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2628
9.4.13 15:55

@Claire Bare ja jsem 5+3tt, takze taky 6tt jako ty a fazolka ma 8,3mm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.4.13 15:58
@Claire Bare píše:
Ahojda,
jedná se o moje první těhu, tak možná proto jsem tak nervozni :D :)
Minulý čtvrtek jsem vlastně teprve zjistila že jsem těhu, „fazolka“ měla 4mm, doktorka mě poslala ještě na krev pro potvrzení těhu. V pondělí jsem byla na další UZ a to už „fazolka“ měla 11,4mm. Na snímku z UZ mám že jsem 5+6tt (dnes už teda 6tt) +- 1+3tt…což mě trochu mate protože kdybych byla těhotná kratší dobu nebylo mi mimi tak velké ne? Nepamatujete si jak to bylo u Vás? :)
Hlavně na každé stránce píšou jiné velikosti atd :-/
Předem moc díky za odpovědi :)

Na každé stránce píěou jiný velikosti, protože to je pokaždý jiný. Důležitá je velikost z UZ ve 12tt, ale stejně to skáče jak se zachce. Hlavně si vezmi tu „velikost“. 8mm… To stačí, aby Dr trochu pohl rukou a už to je o 2 týdny dopředu/dozadu. Nestresuj :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.4.13 16:00

Díky moc za odpovědi :) Snažim se být v klidu, už si zakazuju čumět na všechny možný stránky :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
9.4.13 16:01

@Claire Bare ale prd, pekne klidek! Doktor te videl, mas krasnou fotku-taky mam takovou ze vcera:-) a co jak to snasis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.4.13 16:08
@Claire Bare píše:
Díky moc za odpovědi :) Snažim se být v klidu, už si zakazuju čumět na všechny možný stránky :D :)

Já to říkám furt, jestli před 20ti lety nebylo těhulím líp :D Věděly s promunitám velký kulový, info jen od maminek atd. Žádný šílenosti o neplodnosti, potratech, mimoděložním atd :D Neboj, nestresuj :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.4.13 16:09

Hoď sem fotečku :) kupodivu mě je docela fajn :) akorát bolí prsa a jsem pořád unavená…a žeru jak polskej zájezd :D :D :D ale co mě štve tak že se mi motá hlava a mam zácpu :-/ :zed: co ty? dobrý všechno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.4.13 16:13

@Seizdra No to jim určitě bylo o 100% líp! :D ono možná vědět kulový je kolikrát lepší než sedět pul dne u netu a do zblbnutí něco hledat…děkuju :) už se hodim do klídku :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
9.4.13 16:13

@Claire Bare unava taky, prsa taky, motani hlavy taky, navic jeste buseni srdce a uz 14 dni zaludek na vode :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.4.13 16:14

@Claire Bare Jj… :) A zní to hnusně, ale stejně kdyby něco, tak to neovlivníš :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
9.4.13 16:15

@Claire Bare a odkud jsi? Ja uz dlouhou dobu tu shanim nekoho z Prahy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.4.13 16:15

„@Bramborka85“ juuu pěkný :) tak to ti nezávidím 8o ale snad tě to brzo přejde a budeš si to jen užívat :) :kytka: tak bohužel z Prahy nejsem :( jsem z Trutnova

Příspěvek upraven 09.04.13 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
9.4.13 16:16

U prvního těhu jsem byla na UZ 5+0 a prcek měl 6mm, tedka u druhýho jsem byla až 6+5 a máme 9,5mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
9.4.13 16:17

A nekdo z Prahy, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.4.13 16:18

V kolikatem tt by asi tak mělo být vidět srdíčko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí