Velikost žehlicího prkna

Lalelale
6.1.19 19:54

velikost žehlicího prkna

Holky blbý dotaz, jaká je nejlepší velikost žehlicího prkna? Je to 135×45cm? Teď vybírám (doteď jsem měla to mrňavé na nic) a zjištuju, že je tam strašně velký cenový i velikostní rozptyl. Kolik cca by to prkno mělo stát, aby to nebyl šunt, ale zároveň aby nebylo předražené?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
6.1.19 20:17

Mám lefheit a spokojenost. Před tím jsem měla obyčejné z Lidlu. Bylo malé ale taky klouzalo. Takže za mě lepší větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
6.1.19 20:29

také hlasuji pro značku leifheit. Dobré je koukat, aby prkno zespoda propuštělo páru a současně mělo úpravu na vracení tepla nahoru - lépe to žehlí. Cenově si to už nepamatuju, myslím, že stálo cca 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.1.19 20:30
@nozu píše:
také hlasuji pro značku leifheit. Dobré je koukat, aby prkno zespoda propuštělo páru a současně mělo úpravu na vracení tepla nahoru - lépe to žehlí. Cenově si to už nepamatuju, myslím, že stálo cca píše: Více

Jj, moje ještě má zásuvku na boku, což je taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
6.1.19 20:32

mám tohle a je super.
https://www.alza.cz/…d1635491.htm?…
teda já osobně nežehlím, chodí mi paní. Ona si ho poručila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.1.19 20:41

koukám, že Leifheit rulezz :)
Mám https://zehlici-prkna.heureka.cz/…-ergo-72589/# a jsem moc spokojená. Velká žehlící plocha a přitom je lehké.
Předtím jsem měla se stejnou plochou, ale dvakrát těžší, děsná kráva :/
To nové nemá zabudované odkládání na vyžehlené kusy a odkládání na žehličku - to si musí každý rozmyslet, co preferuje a využije. Osobně mi ani jedno z toho nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
6.1.19 20:59

@Lalelale já můžu doporučit žehlící prkno zn. Vileda. Mám ho už několik let a slouží výborně - má velkou žehlící plochu, je stabilní a má svoji zásuvku a držák na kabel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
6.1.19 22:53

Holky moc vám děkuju, našla jsem si na amazonu ten leftheit i viledu a ted si jen vyberu jedno z nich :kytka: moc jsme mi pomohly

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný