Veliký pupínek na genitálu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7765
18.4.14 12:08

Supeeer ;). Ono to tam ještě budeš pár dnů mít a může se stát, že to opět nateče, tak to znova píchneš ;). Hlavně, že už je to mnohem lepší a šlo to ven ;):kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.14 12:10

@Alises fakt ještě jednou moc děkuju, bez vás bych nevěděla ani co to je, zase mě to aspon utvrdilo v tom že emimi jsou super stránky a dovedeme si pomoct navzájem :hug:

• Citovat
  • Upravit
7765
18.4.14 12:11

Nemáš zač.. Však by si na to nakonec přišla i sama ;). Hlavně, že už je to lepší. Tohle dokáže opravdu potrápit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.14 12:37

No a přesně takhle jsem to měla taky, půlka vždycky odtekla a něco zbylo, i když to už na dotek nebylo bolestivé. A do týdne to bylo zpět. A takhle půl roku. Pak jsem šla na tu chirdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.14 16:17

@PetiteFillette ty jo nestras :( :,(

• Citovat
  • Upravit
85544
18.4.14 16:28

Protoze se ten hnis drzi uvnitr :-( stejne bych si s tim k doktorovi skocila, treba pro antibiotickou mast, ta by to znicila uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.14 16:33
@blumen píše:
Protoze se ten hnis drzi uvnitr :-( stejne bych si s tim k doktorovi skocila, treba pro antibiotickou mast, ta by to znicila uplne.

To taky není tak jisté. Měla jsem i mast, ale jak to bylo hluboké, tak stejně nezabrala.

Příště hodlám zkusit aloe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.14 17:57

Když já tu aloe taky chtěla vyzkoušet ale nekoupila sem jí když nemůžu chodit, v nejbližší době si jí někde seženu, no já pořád doufám v to že se to ztratí :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa