Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Magical-eyes no, jak vidím ten způsob vyjadřování, výhružky udáváním apod, tak si začínám čím dál víc myslet, že on ten lékař možná ani nebude takový hulvát, jak tu bylo popisováno. Ale možná spíš ztratil nervy s Julčou diskutovat, pokud tohle vytáhne i na něj.
@ontarova.stara píše:
To musime nahlasit na magu jako verejnou akci.
Je to tak. Je to naše občanská povinnost!
@BrnackaM píše:
Je to tak. Je to naše občanská povinnost!
A pro jistotu mit do te doby sbaleno prirucni zavazadlo u dveri, kdyby nas nahodou sebrali cajti ci rovnou zasahovka. Teple pradlo, vlozky, lancmit a cigara pro bachare.
@ontarova.stara píše:
A pro jistotu mit do te doby sbaleno prirucni zavazadlo u dveri, kdyby nas nahodou sebrali cajti ci rovnou zasahovka. Teple pradlo, vlozky, lancmit a cigara pro bachare.
No rekla bych, ze vezni maji sama prava, takze budou mit v cele určitě tepleji nez my doma. Spis tak neco sportovniho, at mas do posilovny co na sebe
@ontarova.stara vypadá to, že máš v této oblasti už zkušenosti? Kolikrát už tě sebrali? ![]()
@BrnackaM píše:
@ontarova.stara vypadá to, že máš v této oblasti už zkušenosti? Kolikrát už tě sebrali?
Dycanky za to emimino. Jsem halt politickej.
@ontarova.stara co máš z toho, já jsem taky problémová ![]()
Ale koukám, že Julča už nám přestala psát. Co když ji někdo nahlásil? Možná už ji i sebrali
![]()
@BrnackaM píše:
@Julie715veřejný špinění je jako co?
![]()
Jinak v životě se mám velmi dobře, opět, děkuji za optání.
Udej si mě za co chceš a kde chceš. Tvoje výhružky jsou k smíchu. Uvědomuješ si, že tohle je anonymní forum? To jako dojdeš na policii a řekneš, že chceš udat BrnackaM za veřejný špinění? Vždyť ani nerozumíš těm termínům. Přestaň mít pořád pocit, že ti tady někdo ubližuje a nadává ti. Jediný, kdo to neustále na někoho útočí, jsi ty. Když se ti nelíbí něčí odpověď, tak hned nahlašuješ, udáváš a kdesi cosi.
Veřejný spineni bude tuším " rasýzmus a dyškryminácja" ![]()
@ontarova.stara @BrnackaM holky, až vás pustí z výslechu, dáme sraz na Pryglu, příští víkend u mýho strejdy na chatě. Ugrilujem, popijem, svezem se na parníčku, pomluvime doktory..
@Betty MacDonald píše:
@ontarova.stara @BrnackaM holky, až vás pustí z výslechu, dáme sraz na Pryglu, příští víkend u mýho strejdy na chatě. Ugrilujem, popijem, svezem se na parníčku, pomluvime doktory..
no hlavně pořádně pomluvíme Julii, at to stojí za to
@vokishka píše:
no hlavně pořádně pomluvíme Julii, at to stojí za to
TOS vůbec neměla psát, teď nás nahlásí ![]()
@Betty MacDonald píše:
TOS vůbec neměla psát, teď nás nahlásí
tak stejně už nás nahlásila široko daleko
@Betty MacDonald píše:
To se nemusis pripominat, ty tri plata Tramalu a galonek lihu mas deponovany
. Burt neburt.
Ale chapu, chces si me uchovat v pameti jeste relativne svezi, mladou (!!!) a nezkazenou lesbickou laskou.
Tvl, dokážete si představit, jak vychovává děti? Jestli takle mile, tak to se máme na co těšit ![]()
A klidně si mě nahlas, broucku.
Jinak to už jsi měla řešit dřív… Sama nejlíp víš, jak jsi to měla v předchozích těhotenstvích. A ty kila taky nemáš ze dne na den… Nikomu pořádně neodpovídáš, jen arogantně vyhrožuješ!
To musime nahlasit na magu jako verejnou akci
.