Velká pardubická

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
13.10.14 15:19

@Lucie_Sx nemám žádnej útulek pro chromajzly, to jsem nikde nenapsala, jen vzhledem k charakteru poskytovaného ustájení je skladba koní taková to.. prostě na pastvách málokdo nechá top sporťáka. a mluvím tu o velkých maštalích, nejen v čr, ale hlavně v dostihových velmocech, kde se s tím prostě moc nemažou… a jistě že vím, jaký je rozdíl, mezi majitelem a trenérem, nejsem tydýt, ale dosti často je terér i majitelem, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
13.10.14 15:46
@Krrysa píše:
@Lucie_Sx nemám žádnej útulek pro chromajzly, to jsem nikde nenapsala, jen vzhledem k charakteru poskytovaného ustájení je skladba koní taková to.. prostě na pastvách málokdo nechá top sporťáka. a mluvím tu o velkých maštalích, nejen v čr, ale hlavně v dostihových velmocech, kde se s tím prostě moc nemažou… a jistě že vím, jaký je rozdíl, mezi majitelem a trenérem, nejsem tydýt, ale dosti často je terér i majitelem, že…

Já tě asi i chápu, taky mi je líto koní, který na těch jatkách fakt skončili..zrovna Váňa má rád každýho koně, jen se kouknout na jeho stránky, prodává ty vysloužilý, za málo, chce jim najít domov, v zahraničí jak kde, ve Francii se s tím nemažou, v Anglii je to lepší, taky tam mají ty koně většinou rádi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.10.14 17:00

@PetiteFillette tak já bych stejně jela vlakem…jen to chce holt zařídit předem to ubytko…tak příští rok, věřim, že ta atmosféra je úžasná…někdy v r.96 jsem zažila jeden místní dostih v Chesteru v Británii a dodnes si tu atmošku pamatuju i když to nebylo nic velkýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.10.14 17:08
@brumdinka píše:
@PetiteFillette tak já bych stejně jela vlakem…jen to chce holt zařídit předem to ubytko…tak příští rok, věřim, že ta atmosféra je úžasná…někdy v r.96 jsem zažila jeden místní dostih v Chesteru v Británii a dodnes si tu atmošku pamatuju i když to nebylo nic velkýho…

Nejlepší atmosféra byla, když spadl Železník, Váňa nasedl a vyhráli. V televizi to tak nebylo vidět, jak doháněli pole a pak brali jednoho po druhém. Všichni diváci napůl brečeli a napůl se smáli a pak tleskali vestoje, bylo to něco neopakovatelného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.10.14 17:13

@enny3 mě je líto těch koní, co jsou jen jeden z xy co na to neměl, je jich mraky, hlavně britové a italové, nelíbí se mi to… holčiny, co se ujali koní, kteří jsou vysloužilci, je tu mají ustájené, a le je o jen hrstka šřtastných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.14 17:15
@dlouha píše:
@Litta Proč by měli někoho utrácet??? Je to riziko, tak jako v každém jiném sportu

A to v každém jiném sportu člověka utratí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
13.10.14 17:17

@M-i-ch-e-l-l-e nemusíš slovíčkařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.14 17:21

@dlouha to není slovíčkaření, ale fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
13.10.14 18:58

http://www.youtube.com/watch?…

Tady je letošní VP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.10.14 19:28

Haha, tak jeden kousek utracen. A prej že proč by někoho měli utrácet a x vykřičníků. :lol: :lol: A zrovna Taxis, na který bych si vsadila. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.10.14 19:42

Dokud se na koních bude jezdit, budou se stávat nehody. Když se na koních jezdit přestane, přestanou koně existovat :nevim:.
Kdyby nebyla Velká pardubická, stejně se budou dít případy, kdy si dva maníci dají závod někde za vsí na louce, kůň šlápne do díry a urve si nohu. Jen to nebude v televizi a laici se nebudou moci čílit :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.10.14 19:52
@Lucie_Sx píše:
Dokud se na koních bude jezdit, budou se stávat nehody. Když se na koních jezdit přestane, přestanou koně existovat :nevim:.

Co je to za blbost? Když se zruší nebezpečné závody pro prachy a reklamu, tak koně vymřou? To asi ne, hele. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.10.14 19:56

Akorát je o tom reportáž ve zprávách.. krásnej sport, opravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.10.14 20:56
@Litta píše:
Co je to za blbost? Když se zruší nebezpečné závody pro prachy a reklamu, tak koně vymřou? To asi ne, hele. :mrgreen:

Pro prachy? Přečetla sis, kolik dostihových koní je výdělečných a kolik ne? Mrkni o stránku zpět. Reklama… je hodně moc těžké sehnat firmy, které budou sponzorovat dostihy. Protože taková reklama se moc nevyplatí.
Pro prachy a reklamu to opravdu není.

Ty si myslíš, že se nehody a zranění stávají jenom v dostizích? A že ve stájích, na pastvinách, v lese na vyjížďce je zcela bezpečno? To v tom dostihu je prostě jenom víc vidět :nevim:. Osobně jsem zažila hafo utracených koní kvůli nějaké nehodě a v dostihu to nebylo ani jednou :nevim:. Prostě když se v tom nepohybuješ, tak tohle netušíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
14.10.14 08:32

@Lucie_Sx Zrovna minulý týden mi volala kamarádka, že museli utratit kobylu, která se zranila ve výběhu. Napálila to na vlhké trávě o hrazení, podklouzla a zlomila si nohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.