Velká pardubická

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
14.10.14 08:35

@Lucie_Sx souhlas mmch to si psala ty, že je špatně, že se Taxis skáče jen o pardubické :?: na koně sice jenom koukám a občas si je někde pohladim, ale s timhletim do puntíku souhlasím - ono kdyby se taxis skákal normálně, měli by koně natrénováno a nemuseli by tam pak tak padat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
14.10.14 09:10

@brumdinka nebo by se jich zabilo víc při tréninku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
14.10.14 09:29

@LenkaN26 Ale nikdo taxis nezruší, protože by se přece přišlo o to vzrůšo, pokaždý se čeká, kolik koní tam zůstane, kdo spadne a jak to letos taxis zamíchá. Bez něj a té hrozby by to pro lidi nebyla taková zábava a sranda. Navíc krásná výmluva je taky tradice, nebo že už se taxis snížil…upravil… Ale co, takhle je to přeci legrace sledovat co se komu stane. A že jsou tam i horší překážky? To sice jo, ale o taxisu se mluví pořád, viz. reportáže s majiteli, jezdci atd… respekt tam z jejich strany je. Pro pár mrtvých koní přece nezruší takovou tradici a to napětí z očekávání. Anonym, nebo mě za názor ukamenujete přes monitory :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.10.14 09:36

@LenkaN26 + anonymní… nezlobte se, ale nesouhlasím mmch co vy dvě by jste si představovali, aby koně neběhali závody vůbec :zed: no tak to je můžete dát rovnou do klobás :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
14.10.14 10:30

@brumdinka Počkej, já jsem se tady dostihů zastávala, já sama jsem dostiháky v tréninku jezdila a na rozdíl od některých rádoby ochránců jsem přesvědčená o tom, že ty koně to dokonce baví. Já jsem jen argumentovala na ten trénink na taxisu. On se může kůň zranit i při klusové vyjížďce. Se mnou jednou kůň spadl v kroku neb nám vylítl bažant z pole, vzepjal se, na zadních to neustál a letěli jsme na zem oba. Paradoxně se nám ani jednomu nic nestalo. Na tom taxisu je problém taky to, že kůň může mít natrénováno, pak se mu tam nějaký jiný připlete a je celý trénink o h… Viz. ten rok když se zjančený Mascul připletl jinému koni sejmul ho a ten pak musel být po pádu utracen. Na jméno toho koně si nemůžu vzpomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
14.10.14 10:32

@brumdinka Mimochodem Pavel Leibich což je trojnásobný vítěz VP řekl, že větší problém než obtížnost skoku je neukázněnost jezdců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.10.14 10:33
@LenkaN26 píše:
@brumdinka Mimochodem Pavel Leibich což je trojnásobný vítěz VP řekl, že větší problém než obtížnost skoku je neukázněnost jezdců…

tak v tom případě nechápu, proč proti tomu Taxisu tak brojíš :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
14.10.14 10:36
@Anonymní píše:
@LenkaN26 Ale nikdo taxis nezruší, protože by se přece přišlo o to vzrůšo, pokaždý se čeká, kolik koní tam zůstane, kdo spadne a jak to letos taxis zamíchá. Bez něj a té hrozby by to pro lidi nebyla taková zábava a sranda. Navíc krásná výmluva je taky tradice, nebo že už se taxis snížil…upravil… Ale co, takhle je to přeci legrace sledovat co se komu stane. A že jsou tam i horší překážky? To sice jo, ale o taxisu se mluví pořád, viz. reportáže s majiteli, jezdci atd… respekt tam z jejich strany je. Pro pár mrtvých koní přece nezruší takovou tradici a to napětí z očekávání. Anonym, nebo mě za názor ukamenujete přes monitory :pocitac:

Ano všicni čekají zda se něco semele, jen špatně vyjádřeno, každý koňák se klepe aby tam nikdo nezůstal a normální člověk z toho legraci nemá :zed: Navíc si protiřečíš, jsou tam horší překážky a ty se tam mají nechat? To by se musely zrušit překážkové dostihy obecně a pak i ty klasické neb i v těch se může kůň zranit. A jak jsem psala, kůň se může zranit při krokovce, ve výběhu. Seděla jsi vůbec někdy na koni, víš o tom něco? Nebo je to zase jen další plácnutí do vody navíc pod rouškou anonymity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
14.10.14 10:38

@Litta já jsem ti jasně napsala, že nebudeme přece sýčkovat, jo je to smutný, BOHUŽEL se stalo, myslíš si, že mě to neštve? Štve, pardubická je famózní dostih, ale kazí jí prostě tady tohle, ale je to riziko, bylo je a vždycky tam bude a jako vždycky to vyvolá vlnu emocí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497

@brumdinka a kde proti němu brojím? Jen jsem ti oponovala, že trénikn moc nepomůže :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
@Anonymní píše:
@LenkaN26 Ale nikdo taxis nezruší, protože by se přece přišlo o to vzrůšo, pokaždý se čeká, kolik koní tam zůstane, kdo spadne a jak to letos taxis zamíchá. Bez něj a té hrozby by to pro lidi nebyla taková zábava a sranda. Navíc krásná výmluva je taky tradice, nebo že už se taxis snížil…upravil… Ale co, takhle je to přeci legrace sledovat co se komu stane. A že jsou tam i horší překážky? To sice jo, ale o taxisu se mluví pořád, viz. reportáže s majiteli, jezdci atd… respekt tam z jejich strany je. Pro pár mrtvých koní přece nezruší takovou tradici a to napětí z očekávání. Anonym, nebo mě za názor ukamenujete přes monitory :pocitac:

Proc anonym…?

• Citovat
  • Upravit
34322
14.10.14 10:39
@brumdinka píše:
@Lucie_Sx souhlas mmch to si psala ty, že je špatně, že se Taxis skáče jen o pardubické :?: na koně sice jenom koukám a občas si je někde pohladim, ale s timhletim do puntíku souhlasím - ono kdyby se taxis skákal normálně, měli by koně natrénováno a nemuseli by tam pak tak padat…

Ne, to jsem nepsala já, ani si to nemyslím. Taxis byl hrůzostrašný dřív, teď (po úpravách) už je to dle jezdců „normální skok“. Taky se tam v posledních letech zas tak nepadá. Průšvih Taxisu je ten, že je okolo něj maximální stres a to se pak často stávají chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.10.14 10:40

@LenkaN26 o.k. omlouvám se spojila jsem si to více s anonymní…jen se mi celé vyznění této diskuze nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.10.14 10:41

@Lucie_Sx no právě stres, protože se neskáče (resp.se skáče jednou za rok)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.10.14 10:43
@brumdinka píše:
@Lucie_Sx no právě stres, protože se neskáče (resp.se skáče jednou za rok)…

Nikdo nikomu nebrání postavit si „Taxis“ doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.