Velký jedlík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
4.7.23 13:49
@Elienkaaa píše:
Zakladatelko, klid a pevný nervy.
V první řadě dojdi za dětským doktorem a řekni jim o vašem problému. Poté se poraď s doktorem co a jak máš dělat. Hlavně klid a nedělej si těžkou hlavu z některých tady. Musis to tu brát s nadsázkou. Doporučuji spíše skupinky na fb. Tam lidi jednají lidsky a bez urážek ne jako tady.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jako sorry ale psát sama sobě komentář je poměrně dost srandovní

• Citovat
  • Upravit
22074
4.7.23 13:52
@Anonymní píše:
A vy těch 10 ženských co psalo že dítě je hladové?😂 😂

Teda nezlob se, ale já se k nim přidám, můžeš si mne započítat ;) Nechápu, proč se rozčiluješ, vždyť mají pravdu - odbourala jsi mléko, ale ničím adekvátním jsi ho nenahradila, v tom je celý problém… do dítěte sice cpeš ovoce a zeleninu horem dolem, ale to mu na zasycení prostě nestačí, to se klidně vztekej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
4.7.23 13:53
@Elienkaaa píše:
V první řadě dojdi za dětským doktorem a řekni jim o vašem problému. Poté se poraď s doktorem co a jak máš dělat. Hlavně klid a nedělej si těžkou hlavu z některých tady. Musis to tu brát s nadsázkou. Doporučuji spíše skupinky na fb. Tam lidi jednají lidsky a bez urážek ne jako tady.

@admin, prosím o odtajnění zakladatelky - diskutuje tady sama se sebou, takže je to stejně jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.7.23 13:55
@BohunkaP píše:
Teda nezlob se, ale já se k nim přidám, můžeš si mne započítat ;) Nechápu, proč se rozčiluješ, vždyť mají pravdu - odbourala jsi mléko, ale ničím adekvátním jsi ho nenahradila, v tom je celý problém… do dítěte sice cpeš ovoce a zeleninu horem dolem, ale to mu na zasycení prostě nestačí, to se klidně vztekej :nevim:

zelenina a ovoce jsou v podostatě vitamíny, minerály, vláknina (nestravitelná) a voda. potřebuje TUK a BÍLKOVINU JEŠTĚ logicky..

jinak tedy zakladatelka zapomněla dodat že její dítě má alergii na kravské mléko dle jejího profilu… ono to celý bude složitější

• Citovat
  • Upravit
18693
4.7.23 13:57

@ludmilaadamkova me to připomíná známou, která strašně u půlroční řešila, ze má mliko ráno a večer a ze už by jako mít nemusela. Já neměla slov :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.7.23 13:59
  • Citovat
  • Upravit
8589
4.7.23 14:03
@BohunkaP píše:
@admin, prosím o odtajnění zakladatelky - diskutuje tady sama se sebou, takže je to stejně jedno ;)

:lol: :lol: nedávný její další příspěvek

https://www.emimino.cz/…ejce-497500/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.7.23 14:07
@izabe píše: :lol: :lol: nedávný její další příspěvekhttps://www.emimino.cz/…ejce-497500/

tak hlavně že má UM jen ráno a večer :roll:.. v půl roce…

• Citovat
  • Upravit
20855
4.7.23 14:11

Dobrý deň,

@Elienkaaa je proti pravidlám diskutovať sama so sebou. Za opakované trollenie vám bude účet zablokovaný.

Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
4.7.23 14:31
@Anonymní píše:
@izabe
Ráno vstane v 8 210ml mleka (nechá a nevypije)
V 10-10:30 zelenina ve formě pyré
12:30-13 oběd
17h svacina jablka, hrušky, banán vše formou pyré
21h 240ml um (nechá, nevypije)

Zeleninové pyre je hladové na dopoledni svačinu. Otoč to. s tím ovocem. Bansm ho více zasytí dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
4.7.23 14:34
@Elienkaaa píše:
@KKK85 vracet se k um je podle mě nesmysl.

Um ho zasytí více jak zeleninové pyré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
4.7.23 14:42
@Anonymní píše:
@hospodki taky mi tu 10 ženských napsalo ať mu dávám šunku a chleba. To je podle vás asi taky správně, že??😂 😂 😂 😂

Maximálně 2 ti napsaly o šunce, tak nepřeháněj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11307
4.7.23 15:24
@Elienkaaa píše:

Ty čteš asi nějakou jinou diskuzi. Jedinej kdo je tady nepříjemnej je zakladatelka. Ale ano, primárně řešit problém s pediatrem mi přijde správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
4.7.23 15:28
@jita22 píše:
Ty čteš asi nějakou jinou diskuzi. Jedinej kdo je tady nepříjemnej je zakladatelka. Ale ano, primárně řešit problém s pediatrem mi přijde správné.

Zakladatelka je stejná osoba, která napsala příspěvek, na který reaguješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11307
4.7.23 16:54
@Mall126 píše:
Zakladatelka je stejná osoba, která napsala příspěvek, na který reaguješ ;)

Jj, dočetla jsem pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky