Velký elegantnější batoh s více oddíly

Anonymní
17.6.21 09:51

Velký elegantnější batoh s více oddíly

Ahoj,

jsem nově bez kočáru a těch věcí na výlety s dětmi je na normální batůžek prostě moc.

Prosím o radu, hledám batoh, který bude větší (aby se do něj vešly všechny věci, co s dětmi potřebujeme přes den venku - náhradní oblečení, svačina etc.), aby měl víc kapiček, aby se v něm dobře hledalo… A aby to nebyla taková ta sportovní taška á la školní batoh, prostě aby to nějak hezky vypadalo :-)

Je to vůbec reálné?

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
17.6.21 10:19

Mně se osvědčil Dakine, ale taky bych brala i něco elegantnějšího. Jenže prostě sehnat něco velkého a zároveň i pěkného je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
17.6.21 10:34

Objednala jsem si na Aliexpressu, ale i tady, když zadáš „elegantní batoh“, najdeš toho mraky, třeba Loap dělá. I v Decathlonu bylo pár takových méně sportovních. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
17.6.21 10:47

Deuter Sydney. A detem na zada jejich batohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
17.6.21 10:55

Zkus se podívat na batohy od Vuch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
17.6.21 11:26

Já mám batůžek vuch tiara, vejde se tam A4 v deskách a jedno dítě co se zrovna odplenkovava. Jen teda ani ne po měsíci jsem reklamovala zip, zůstal mi v ruce :? Opravili mi ho a v pohodě. Tak uvidím jak dlouho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
17.6.21 11:54

Já mám tedy kožený, mrknu na značku. kdyby byl zájem. Má formát, že se do něj vejde notebook, jinak v něm nosím i plenky, ubrousky, svačinu, náhradní tepláčky, prostě věci pro syna. Není to ale moc, je to na takové denní procházky. Pokud bys do toho chtěla nacpat dvě mikiny pro děti, svůj svetr, jídlo, pití atd atd, tak to ne :( to bude buď a nebo. Objem a praktičnost versus vzhled. Tento batoh elegantní je. A slouží nejen jako „kabelka“. Ale je tedy dost drahý :oops: Já si ho přála k narozeninám.
Elegantnější batohy „umí“ i některé ty značky tašek a batohů na notebook. Nebo třeba Samsonite. Myslím, že mezi těmi „počítačovými“ najdeš i za slušnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.21 12:07

Já mám tenhle od Matt & Nat:

https://www.zalando.cz/…00o-o11.html

Byl drahý jako čert (5000), ale je překrásný a dělá mi radost už dva roky, navíc vypadá pořád stejně. Je z umělé kůže. Mám ho v takové pudrové růžové. Dělají víc typů, větší a menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
17.6.21 12:15

Koupila jsem si do batohu organizer. Mam vse co potrebuju v nem a jen prehazuju do batohu, kabelky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.6.21 12:29
@Mutlice píše:
Já mám tedy kožený, mrknu na značku. kdyby byl zájem. Má formát, že se do něj vejde notebook, jinak v něm nosím i plenky, ubrousky, svačinu, náhradní tepláčky, prostě věci pro syna. Není to ale moc, je to na takové denní procházky. Pokud bys do toho chtěla nacpat dvě mikiny pro děti, svůj svetr, jídlo, pití atd atd, tak to ne :( to bude buď a nebo. Objem a praktičnost versus vzhled. Tento batoh elegantní je. A slouží nejen jako „kabelka“. Ale je tedy dost drahý :oops: Já si ho přála k narozeninám.
Elegantnější batohy „umí“ i některé ty značky tašek a batohů na notebook. Nebo třeba Samsonite. Myslím, že mezi těmi „počítačovými“ najdeš i za slušnou cenu.

Prosim o znacku. Potrebuju na notebook a zaroven elegantní ke kancelarskemu obleceni.

• Citovat
  • Upravit
3724
17.6.21 13:10

@Hanka1 ahoj, značka je Vera Pelle. Mají více různých barevných variant. S notebookem to chce zkusit asi přímo, nebo nějak zjistit míry. Já mám noťas malý, typ ultrabook, takže cca jako formát A4. Ten tam dám pohodlně, plus kabel, myš…
Já mám tmavě modrý, přesně ten na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.21 19:32

Ahoj holky, díky, ale tohle jsou přesně ty „malé“ batohy. Takový mám, elegantní, když jdu na hřiště, tak fajn. Ale potřebuju něco, do čeho narvu např. litr a půl pití, svačinu a jídlo pro 3 na celý den, náhradní oblečení včetně těch mikin a k tomu třeba ještě vesty nebo menší balíček ze Zasilkovny, kterou vyzvednu cestou. Prostě fakt větší batoh. Třeba nějaký ten rolovací, co se dá zvětšit a zmenšit.

Nemusí být vysloveně jak do práce, ale prostě aby to nebylo jak taška do školy, aby to nějak rozumně vypadalo..

Děti dnes batuzky (poprvé) dostaly také, ale stejně jsem toho nešla ještě spoustu v ruce a už mě to štve.

Příspěvek upraven 17.06.21 v 20:02

• Citovat
  • Upravit
3724
17.6.21 19:40
@Limi123 píše:
Ahoj holky, díky, ale tohle jsou přesně ty „malé“ batohy. Takový mám, elegantní, když jdu na hřiště, tak fajn. Ale potřebuju něco, do čeho narvu např. litr a půl pití, svačinu a jídlo pro 3 na celý den, náhradní oblečení včetně těch mikin a k tomu třeba ještě vesty nebo menší balíček ze Zasilkovny, kterou vyzvednu cestou. Prostě fakt větší batoh. Třeba nějaký ten rolovací, co se dá zvětšit a zmenšit.Děti dnes batuzky (poprvé) dostaly také, ale stejně jsem toho nešla ještě spoustu v ruce a už mě to štve.

Tyyy jo, tak to se bojim, ze tam uz to s tou eleganci bude horsi. Takze hledame elegantni krosnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
17.6.21 19:52
@Limi123 píše:
Ahoj holky, díky, ale tohle jsou přesně ty „malé“ batohy. Takový mám, elegantní, když jdu na hřiště, tak fajn. Ale potřebuju něco, do čeho narvu např. litr a půl pití, svačinu a jídlo pro 3 na celý den, náhradní oblečení včetně těch mikin a k tomu třeba ještě vesty nebo menší balíček ze Zasilkovny, kterou vyzvednu cestou. Prostě fakt větší batoh. Třeba nějaký ten rolovací, co se dá zvětšit a zmenšit.Děti dnes batuzky (poprvé) dostaly také, ale stejně jsem toho nešla ještě spoustu v ruce a už mě to štve.

Tak to tu eleganci už nenajdeš. Na tohle já mám 40l batoh. Ty už elegantní nejsou, spíš jsou to minikrosny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17120
17.6.21 19:55

Zkus si na googlu zadat Rolovaci batoh, jestli to neni co hledas.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie