Velký pes s dítětem v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1043
1.5.17 13:59

Se mnou pes v posteli spal. 40kg. Ale kdyz jsem byla tehotna, zacaly mi strasne vadit. ty chlupy vsude. A popravde mi to chybi, je to super. Ale vsude chlupy v posteli uz nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
1.5.17 14:01

Nemáme psa, máme 2 kočky. Spí s námi, někdy se přifaří i děti. Nicméně jsou to kočky 100% domácí, psa nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.17 14:03

Mi by teda vadil vic kurak, jak zvire, zvire okoupu, udrzuju, aby bylo ciste vonave, chodi se strihat casteji bez ja. Ale kurak je nacichly furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.5.17 14:06

Za mne taky pes do postele ne. Máme kočku(je jen doma) ta mi v pelechu nevadí-i když taky musím častěji povlíkat protože sem tam chlup z ní spadne. Ale pes chodí po venku a co vím, že mají lidi psa co do postele může, tak taky jejich ložnice a povlečení vypadá :poblion: A povlíkat ob den by se mi nechtělo.
Takže za mne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.5.17 14:09

Dovolila bych to o vikendu, ne kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5261
1.5.17 14:20

Mame maleho a stredniho psa (7 kg a 28 kg) a v posteli o sirce 140 s nami spi. Chlupy nam nevadi, stejne jsou vsude, psi ani jeden nesmrdi, neslitaji, neblinkaji do postele… Vetsi pes se teda umi pekne roztahnout, takze jsme obcas po ranu ruzne preskladani, ale nijak nam to nevadi. 65 kg je uz ovsem trochu vyssi level :D Jak tu nekdo psal, at si to o vikendu zkusi a pak se domluvte. Na reci o tom, ze ma pes vedet, kde je jeho misto a neco o pozici ve smecce se vykaslete - je to nesmysl podobny tomu, ze pes nema chodit do dveri prvni a jidlo ma dostavat az posledni a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.17 14:26

Máme RD a psa. Nejprve byl převážně doma, poté postupně venku, aby si zvykl na zimu, atd a nevyhnali jsme ho jen tak honem. Byl naučený, že ložnice a dětský pokoj neexistuje. Když tam někdo šel, ležel u prahu a koukal. Gauč nevadil, postel ano.

Je to na každém, mám ráda zvířata, ale zase musí být nějaká pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.5.17 14:31
@Kelsey píše:
Mi by teda vadil vic kurak, jak zvire, zvire okoupu, udrzuju, aby bylo ciste vonave, chodi se strihat casteji bez ja. Ale kurak je nacichly furt.

Koupes ho kazdy den? Vzdyt to zvire beha venku, otira se o vsechno, tape v moci, olizuje sebe o veci venku. Fuj

Příspěvek upraven 01.05.17 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.5.17 14:33

Za me rozhodne ne. Prijde mi to nechutny. Pes se nekoupe kazdy den. Ma spinave bricho, muze mit kliste apod. A nejde o zapach. Dobre udrzovany pes nesmrdi, ale o tu kazdodenni spinu z venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.5.17 14:40

Čistá postel=zdravý spánek. Podle mě dost nehygienické i na postel dospěláka. Nedovolila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.5.17 14:44
@Saatine píše:
Naši posteloví se každý den koupou, jinak bych si je s počůraným břuchem do postele nevzala :D

Ale predpokladam, ze nemate 65kg psa. My meli labradora a proces koupani a schnuti byl na pul dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.5.17 14:45

@Saatine ale pokud koupes kazdy den a nevadi je tam mit, tak proc ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
1.5.17 14:46

Synovi občas dovolíme, aby pes byl s ním v posteli. Ale ne denno denně, to by se nevyspal ani jeden. :mrgreen: Chtěla bych vidět, jak se váš čtyřnohý mazlík vejde do postele k dětem, my máme křížence labradora (cca 33 kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.17 15:13

@Šarlota4
Nene koupeme v sobotu, kdyby bylo treba driv jasne. Kdyz jde z venku jde pres garaz, tam mu cistime packy. My ho nechavame kazde dva mes. strihat na kratko, takze chlupy nehrozi a packy ma umyte hned. Ale rikam my mame psa o vaze, jak jeden a pul baleni mouky zadny vetsi ci chlupaty ten bude venku. Kocoura pravidelne ceseme, ten je domaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.5.17 20:12

@Kelsey tak to jeste asi jde :) ja si vzpomenu na to nase 40kg hovado jak se chtelo prdet do postele a jezej se mi chlupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí