Velký pes s dítětem v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
1.5.17 20:18
@Gituš píše:
@GregoryViolet

Trošku z jiného soudku - přijde mi zcestné psát argument - nedovolit dětem všechno, co chtěj. Protože i běžně dospělí spí se psy v posteli - naopak, psi s dospělými :D A taky nikdo neargumentuje slovy „že si strašně vymýšlí“. Takže tento argument o tom, jak nemají dostat vše, co chtějí je mimo a přijde mi to k dětem strašně nefér.

Jinak - já osobně mám takové stanovisko, že u nás se psi nespíme - smí na gauč, když tam mají deku (máme dvě fenky výmařského ohaře) a jsou naučené jen na ni, pokud tam není, na gauč se ani nepodívají. Do postele je nebereme - nikdy vlastně ve druhém patře domu nebyly.

Ale vzhledem k tomu, že dospělí jsou se svými psi schopni spát v jedné posteli, tak je to fakt jen na vašem subjektivním pocitu, zda dovolit či ne. Já bych nedovolila, neboť třeba nehodlám prát 3× týdně povlečení :D.

Skvele napsano :palec: mam uplne atejny nazor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.5.17 21:31

Za mě ne, ať se mazlí přes den s pejskem ale na noc má každý svou postel jak pes pelíšek tak děti postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
1.5.17 22:00
@Šarlota4 píše:
Za me rozhodne ne. Prijde mi to nechutny. Pes se nekoupe kazdy den. Ma spinave bricho, muze mit kliste apod. A nejde o zapach. Dobre udrzovany pes nesmrdi, ale o tu kazdodenni spinu z venku.

Proč by měl mít špinavé břicho, pokud je venku sucho? Je-li mokro, samozřejmě se koupe „podvozek“ po každé procházce. Klíšťata nemají šanci díky nakapanému preparátu. Kožich je čistý, nesmrdící, mimo období línání ztrácí chlupy méně než lidem vlasy.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.5.17 22:04
@Icestar píše:
Proč by měl mít špinavé břicho, pokud je venku sucho? Je-li mokro, samozřejmě se koupe „podvozek“ po každé procházce. Klíšťata nemají šanci díky nakapanému preparátu. Kožich je čistý, nesmrdící, mimo období línání ztrácí chlupy méně než lidem vlasy.;)

Kdyz si to myslis a chces v tom spat, smele do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
2.5.17 08:22

@Šarlota4 Jojo, spím, už šest let, na psychiku to má neskutečně blahodárný vliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
2.5.17 09:07

S takhle velkým psem už se snad do postele nikdo nevejde ne? :mrgreen: Máme 65 kilovou fenu a kdyby se natáhla přes postel, tak už se tam nevejde nikdo.
Já bych to nechala děti vyzkoušet, když je to jejich přání. Teda pokud máte psa vychovaného. Podle mě sami přijdou na to, že je to nepraktické :mrgreen: U nás smí do postele jen ten nejmenší - 6 kilový, nelínající, který sám je větší cíťa na čistotu než děti :) A i ten, když se roztahuje, tak „zavazí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
2.5.17 12:11
@Icestar píše:
@Šarlota4 Jojo, spím, už šest let, na psychiku to má neskutečně blahodárný vliv :palec:

To verim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect