Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Není to úchylné. Fakt kam se to svět dostává… To by bylo hodně smutné, kdyby táta nemohl pusinkovat roční dcerku na prdýlce. Buď v klidu.
Ne, pusinkuju takhle triletaka a jako úchyl si teda nepřipadam. Jako na pinďu nebo pipku by mi to přišlo úchylny tohle fakt ne.
známá je trochu upjatá.
To mam nejraci tyhle kecy
dvouletou dcerku normalne ze srandy kousem do zadku, do briska a do stehynek, kdyz blbnem! V kliduuuu ![]()
Dneska vidí každý na všem něco podezřelého a přitom opravdoví pedofilové unikají pozornosti. Úchylné by bylo, kdyby takhle pusinkoval třeba desetiletou dceru, to už se nehodí. Já si sice nepamatuji, jestli táta pusinkoval holky, je to už dávno, co jim byl rok,
ale nic na tom nevidím špatného. At se každý stará o sebe.Snad znáš svého muže ne?
Maminky muzou a tatinkove ne? To je smutný, rozhodne mi to neprijde uchylny
@pistamonta píše:
Maminky muzou a tatinkove ne? To je smutný, rozhodne mi to neprijde uchylny
Třeba u kluka by to zase vadilo u maminek ![]()
Je to hrozně úchylné, nechápu jak se někteří tatínci můžou dokonce i koupat v jedné vaně s dítětem nahatí!! sociálku na ně!!
@Doe_Jane : kdyby koupat a představ si, že by tatínek měl děti ještě umýt, to už je fakt přes čáru a hodně pedofilní ![]()
@myskalucka píše:
@Doe_Jane : kdyby koupat a představ si, že by tatínek měl děti ještě umýt, to už je fakt přes čáru a hodně pedofilní
no to teda!!!
@Terezka1993 píše:
Chci jen znát váš názor, jestli je uchylné když táta pusinkuje teď už roční dceru na prdelce a na stehýnkách? Dělají to i vaši muži? Jedna známa mi řekla že je to pedofilní, tak teď nevím co si myslet…
Do dnešního dne jsem netušil že jsem pedofilní (několikanásobně).
Není ta známá trošku krá..???
![]()
Zrovna dnes jsem pusinkovala tříleťáka na zadeček, strašně se mu to líbí… takže jsem taky asi podezřelá…
@vendulaaa píše:
Zrovna dnes jsem pusinkovala tříleťáka na zadeček, strašně se mu to líbí… takže jsem taky asi podezřelá…
jdu tě nahlásit
@Terezka1993 píše:Úchylné to určitě není, úchylná je jen myšlenka našeptávající vaší známé…
Chci jen znát váš názor, jestli je uchylné když táta pusinkuje teď už roční dceru na prdelce a na stehýnkách? Dělají to i vaši muži? Jedna známa mi řekla že je to pedofilní, tak teď nevím co si myslet…
To je hruza, takovych uchylnych lidi je na emiminu.. Pusinkovat vlastni dite, to je jasna pedofilie
![]()
@Petulka1234 píše: Úchylné to určitě není, úchylná je jen myšlenka našeptávající vaší známé…
Asi tak, lidi co je vůbec tahle myšlenka napadne, mají asi sami nějaký problém. ![]()
Příspěvek upraven 27.04.17 v 17:46