Je to uchylné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
6.12.17 16:07

Tak když máte ochotné přibuzenstvo na hlídání… nepřijde mi na tom nic úchylného. Jestli Vám to tak vyhovuje a o dítě je postaráno a netrpí, tak je každýmu do toho kulový. Tepláková souprava s Mickey Mousem proč ne, taky bych si jí koupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
6.12.17 16:41

Zakladatelko, já jsem nepochopila v čem má být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.17 22:20

Uchylný nejste…proč :-) pokud Vám to tak vyhovuje je to tak fajn přece :-) já si pořídila dítě v momentě kdy jsem zjistila že už mě uplně neuspokojuje ani sport, ani cestování, ani neustálý radovánky a večeře a čas s chlapem..prostě už jsem chtěla dělat tu hospodynku a starat se o dítě… takže ted si to maximálně užívám a moc ani nevyhledávám hlídání protože když jsem den bez syna už se mi stýská :-) vyloženě mě ted naplnuje ten čas s dětma. Já si myslím že je to strašně individuální a jedine co je duležité že jsi spokojená ty a manžel a tím pádem i dítě :-)

• Citovat
  • Upravit
2258
6.12.17 22:33

Já teda spíš narážím na to, že brát v první řadě zřetel na pohodu dítěte je divné. Že spokojený rodič´= spokojené dítě, i kdyby ho ti rodiče víděli jen hodinu denně.
Lidi kolem mě spíš mluví o tom, jak se nepodřídit dítěti, jak neztratit svůj život a že kolektiv a hlídání dítěti prospěje v socializaci (mluvím o batolatech hlídaných denně 8 - 10 hodin).
Jestli fakt s děckem trávíte 90% času, tak nevidím problém. Oblečení je fakt hloupost řešit, to že se máte s chlapem rádi je přece super.
Ale znám lidi, u kterých trávit s batoletem 90% času obnáší 2 - 3 hodiny denně. A pak bohužel i takové, kde je to dítě jen do počtu. ROdiče prostě žijí pro sebe a dítě mají spíš jako splněnou věc.
Jen ty musíš vědět, jak moc dobří rodiče ne/jste. Jestli vám to říká opravdu hodně lidí, možná mají v něčem pravdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí