Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Terezka1993 píše:
Chci jen znát váš názor, jestli je uchylné když táta pusinkuje teď už roční dceru na prdelce a na stehýnkách? Dělají to i vaši muži? Jedna známa mi řekla že je to pedofilní, tak teď nevím co si myslet…
No mě to přijde úplně normální…„prdění“na břicho. Pusy na prdelku, na nožičky lechtani škádlení, praní se…úplně běžné - normální věc…
@nini77 v 15 letech by mi to uchylne přišlo… já taky mýho skoro 5ti letýho kluka pusinkuju na pindourovi a na zadku… uchylná si teda nepřijdu… ![]()
Ne taky sem tam treba po koupani takle opusinkuju dvouletaka ![]()
@Terezka1993 píše:
Dekuji to jste mě uklidnili. Ta známa to je taková starší paní..nechci to rozpiplávat a taky mi to nepříjde uchylné ale začla sem o tom přemýšlet a trochu sem se bála jestli to dělají i ostatní tatínkové. Tak děkuji už je mi líp.
no na pindíka ho teda určitě nepusuju ale jinak mi to uchylne fakt neprijde
@Včelička992 píše:
@axelina tak treba na pindourovi mi to prijde trosku moc a navic 5tileteho kluka
Jo s tim souhlasim, na pindika sem nepusinkovala nikdy ani novorozenci, precejenom uz mam nejake hranice ![]()
Šmarja, neni madam trochu precitlivela? Mě by ani nenapadlo nad tim uvazovat, zda muz neni uchyl, naopak bych okamžitě sjela jí za to, ze neco takovyho vypusti z huby. To uz aby clovek drzel od ditete odstup a muzi dvojnasob ![]()
Kdyz jsem studovala, tak bylo zvykem, ze zkousejici - muzi - nechavali otevrene dvere na chodbu - rozumne, neni nic nebezpecnejsiho pro karieru profesora nez zhrzena studentka. Ted aby se tim ridili i tatinci a nechavali otevrene dvere do koupelny pri koupani nebo do loznice pri prebalovani. Kam jsme to dospeli… ![]()
@Včelička992 píše:
@axelina tak treba na pindourovi mi to prijde trosku moc a navic 5tileteho kluka