Velmi bolestiví poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2601
8.12.20 06:08

Já měla průjem asi dva týdny před porodem. Máš ty křeče v nějakých intervalech? Je možné, že se ti čistí tělo.
Jinak, tři týdny před jsem byla prý připravena každou chvíli porodit :D čípkem a hlavičkou dole se to nepozná, ač to doktoři tvrdí.
Pokud si nejsi jistá, tak klidně do porodnice i zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.12.20 06:16

@Mediula nerekla bych, že intervalech, ale možná to nedokážu posoudit :lol: prostě nepřetržitý křeče půl hodiny, i se ozývaj dost nahlas střeva :mrgreen: úplně se u toho zapotim a pak běžím na záchod a řídká stolice no.. Při tom prvním před pár dny mi pak skoro hned bylo líp, ale dneska teda jsem kvůli tomu prd naspala a ještě teď mě břicho pobolívá a bojim se, že to zas přijde později :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.12.20 06:18

@Mediula a teda zas mě šíleně pálí žáha :zed: a to mě pálila v půlce těhotenství, pak se to uklidnilo
A teď zase.. Tak možná to je fakt trávení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.12.20 06:21

@Mediula to čištění těla sedí asi nejvíc no :think: a to jsi rodila někdy teď? Já se taky bojim, že s tim běháním na záchod pak nepoznám, kdy mi třeba praskne voda nebo spíš odteče hlenová zátka, protože to fakt jen vnímám tu bolest, ty křeče, nic jinýho :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
8.12.20 06:44

Pálila mě Žáha celý třetí trimestr, děloha už tlačí na žaludek a stavy se vrací. Já rodila v breznu. Hlenovou zátku jsem nepoznala, ale plodovou poznáš, pokud odteče najednou. Mě tedy praskla až na sále, ale je to opravdu nezaměnitelný pocit :D prostě cítíš, jak se z tebe vyleje tepla tekutina.
Půl hodina bolesti, to kontrakce nebudou. Ale jak říkám, raději zavolej a případně jed. Klidně zbytečně. A dej vědět, jak jsi na tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.12.20 06:48

@Mediula já vím, ta žáha mě taky trápila pěknou dobu do teď :lol:
já počkám dneska do večera.. Jestli se to neuklidní nebo to večer začne znova, zavolám, děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.12.20 14:00

Dobrý den,
pokud nevadí tak se připíchnu. Jsem 37+4 takže 38. týden a mám pocit, že jsem si včera rozjela poslíčky nebo jak to říct. S partnerem jsme měli včera takový procházkový den, že jsme celé odpoledne až k večeru chodili. Z toho mě začala bolet kostrč a třísla, tak jsem dala doma teplou vanu, aby to trochu povolilo. Bohužel to nepomohlo, ale začalo mě pobolívat v podbřišku jak kdybych měla dostat menstruaci. Pak to v noci přešlo a ráno to začalo znovu.
Dnes jsem byla i na kontrole, kde mi dělali první monitor miminka a tam ty bolesti taky byli. Přišlo mi, že při těch bolestech vždycky vyskočili ty ozvy víc než když to na chvíli povolilo. Doktor říkal, že monitor je v pořádku a že už se tam připravuju. Za týden jdu znovu na ozvy a na kontrolu, ale nevím jestli už nemám být v pohotovosti, že to může každou chvíli přijít.

Jako vůbec by mi to nevadilo, kdyby malá přišla už teď, protože termín mi vychází na svátky a to tam vážně být nechci v nemocnici.

Tak přemýšlím i jestli jí pomalu nezačít třeba vypuzovat podle babských rad. :lol:

Myslíte, že to jak jsem popisovala jsou jenom poslíčci nebo už se pomalu chystá porod?
Jak jste to měli vy?

Předem se omlouvám za chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.12.20 14:17

@Rose2000 no tak to já jsem 38+5 a před chvílí jsem byla čůrat a na toaletaku se objevil krvavy hlen… Opravdu maličko, ale teda vyděsilo mě to pěkně.. Ted nevim, co delat.. Ty bolesti mám stejné a termín za týden, tak nevím, co dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
8.12.20 14:31

@Kristina0597
Já takhle začala rodit. Ráno jsem trochu krvácela a druhý den ve tři ráno porodila. Kontrakce začaly v 7 večer.
Volej do porodnice, ať tě raději zkontrolují. Může odcházet hlenová zátka, ale jed fakt radši zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
8.12.20 14:33

@Rose2000
Poslíčci bolí jako ms většinu žen. Ale v teplé vodě by měly povolit. Jinak já na monitoru kontrakce neměla, bolelo mě to v kříži (ale i v pánvi). Zavolej raději do porodnice, víc ti tu nikdo asi neřekne.
Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky