Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Chtěla jsem založit diskusi pro všechny mladé holky, které chtějí mimco, ale nedaří se:( Aby jsme se na vzajem podpořily a dělily se o pocity. Představím se. Je mi 18 a s přítelem si moc přejeme mimco. Antikoncepci neberu od cervna2011. A po celou dobu nic:/ Teď je má toha tak velká, že si pomalu nevím rady:(
Neblbni. S mimčem ješte počkejte! Jste mladí užívejte života!
![]()
@Marina8 píše:
Neblbni. S mimčem ješte počkejte! Jste mladí užívejte života!![]()
No myslím, že zrovna tohle zakladatelka slyšet nechtěla ![]()
@Terý Van
Takže se snažíte už od tvých 17ti let
No to je dobrý ![]()
Každopádně mimčo přijde až to budeš nejméně čekat, uvidíš
Chce to se soustředit na něco úplně jiného než na snažení-však jsi ve věku, kdy si člověk má užívat a ne se trápit snažením, které se zatím nedaří…
Jinak po roce snažení je dobré, aby partner zašel na spermiogram ![]()
@Petiik To je mi jasné, ale říkám jí to za včasu…Ať si dělá co chce.
@Terý Van přesně jak píšou holky výše přestaň se k miminku tolik upínat ve chvilce kdy to budeš nejméně čekat k vám miminko přijde, vždycky přijde v ten správný čas:-)
My jsme se z partnerem snažily 5,5let a jakmile jsme to vypustily z hlav tak jsem zapadla- držím palečky ať ti to vyjde
Od 17ti tak úplně ne. Jen jsem musela vysadit antikoncepci že zdravotních důvodů. Tak jsme si řekli, že buď to přijde nebo ne, ale po mojich narozeninách jsme si řekli, že by bylo mimco fajn :/ no a od té doby dělám testy každej měsíc…Penízky nepotřebujeme, ale já jen tak, abych byla v kontaktu s dema tak hlidam
Jsem asi fakt blázen, ale děti jsou pro me na prvním místě před vším ![]()
@Marina8 píše:
Neblbni. S mimčem ješte počkejte! Jste mladí užívejte života!![]()
ježiš to je jak dkyž slyším moji babičku.. nač spěchat ![]()
Jsem tu nová a vůbec nevím jak se píše ten příspěvek rovnou jako odpověď:/ pak ještě pro zasmani. Pořídili jsme si stěně, jako že zatím místo mimca
Jenže teď když kouknu na psa myslím na mimco daleko víc :/
Dockas se
Zkratka tomu ver, mozna ze se moc soustredis na to ze mimco nemate..
Ale urcite prijde ve spravny cas, ten je jeste v budoucnu ![]()
Ale hodne stesti, zdrava zivotosprava tebe a pritele urco pomuze ![]()
Ja osobne otehotnela neplanovane, a bylo to pokud mam byt uprimna hned co muj pritel upravil tu svoji zivotosprav, mam pocit ze to v otm hralo roli, i kdyz to bylo z jinych duvodu ![]()
@Terý Van
Ahoj, úplně v tobě vidím mou švagrovou
Od té doby co jí znám-od jejích 16-ti, netoužila po ničem jiném než po mimču
Malej se jí narodil ve 20-ti a jako maminka je suprová ![]()
Zkus na to přestat trochu myslet a sex si pořádně užívej a budeš v tom ani nevíš jak rychle ![]()
Ahojky, já od 15 byla taky posedlá mimčem, začali jsme se snažit v mých 20 a teda povedlo se napoprvé. Jojo, měla jsem psa a pořídili jsme si spolu ještě štěně, myslela jsem, že to moje myšlenky na mimčo ještě zbrzdí a taky nic
Já prostě byla přesvědčená, že to vyjde. Tak se kdyžtak snaž na to tolik nemyslet, popř. zkusit ovulační testy, jestli máš vůbec ovulační cykly
Přeju hodně štěstí ![]()
Klarka123: Děkuju moc
Zkusím si najít nějakou jinou zábavu než pořád jen šmejdit v dětských obchodech a nahlížet do každého projíždějícího kočárku a třeba už příští měsíc budu překvapena hlavně už nebudu dělat žádné testy ty me akord nastvou
![]()
Reinka: o ovu testech jsem četla včera, takže ty určitě koupím
ale ono ani s moji ms žádná sláva:/ dělá si co chce :/