Cyklus po biochemickém těhotenství

Mája1234
7.7.12 11:59

Cyklus po biochemickém těhotenství

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste po biochemickém těhotenství měly stejně dlouhý cyklus jako před ním? A nebo se ovulace a celá délka posunula?
Předem děkuji za zkušenosti :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31744
7.7.12 12:11

@candia
Cyklus byl stejný a hned jsem i otěhotněla. ;) Takže doufám, že byl stejný, asi jo, protože stáří vychází i podle vypočítané ovulace :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
27.1.13 11:23

Zdravím holky, obnovuji tuto diskuzi :) chci se zeptat jestli s tím některá nemáte zkušenosti. O Vánocích biochemické těhotenství. A teď..jsem to měla dostat 23.1. a dnes a pořád nic. TT negativní :( vždycky jsem to měla pravidelné. Myslíte že to může být tím co se stalo před měsícem že to mám nějak šouplý? Pořád mi tak nějak bolí břicho a prsa ale spíš jako kdybych dlouho cvičila a měla je namožená :roll: Doufám to tím nemám teď nějak přeházený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
27.1.13 11:24

Jinak přeji klidnou neděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
4.2.13 14:11

@Pavča S no já teď taky marně čekám na MS - biochemické těhotenství jsem zjistila po Vánocích, pak byla silnější MS a teď 2 dny zpoždění. Těhotně se rozhodně necítím, spíš asi rozházený cyklus.. Byla jsi s tím biochem. u dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
4.2.13 14:21

@jannda ahojky…takže já to dostala až dnes :roll: ve středu jsem s tím byla u Dr. a ten podle UTZ zjistil že ani neproběhla ovulace ( s tím já nikdy problémy neměla :roll: ) takže mi píchl vyvolávačku a dnes jsem začala špinit, a až se mi to pořádně rozjede tak k němu musím pro nějaký prášky na ovulaci :? no jo no..nemáme to my ženský jednoduchý :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
4.2.13 14:24

@Pavča S ach jo, to jsou složitosti. Takže kolik dnů jsi měla zpoždění? Já počkám tak týden a když MS nedorazí, zajdu na gyndu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
4.2.13 14:27

Jo a nabíral ti hCG v průběhu? Ján mám možnost mabrat si ho práci, nejdřív jsem měla 40, za 2 dny 20 a pak už jsem to už nekontrolovala, tak snad jsem něco nezanedbala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
7.2.13 13:22

@jannda nene to říkal že kdybych to po té vyvolávačce nedostala do 5 dnů tak mám přijít na odběr. Ale dostala jsem to. Přesně jsem měla zpoždění 12 dní :roll: :roll: Tak doufám že teď už to bude zase Ok. jako předtím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
7.2.13 13:24

@jannda a držím palečky ať je vše Ok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
8.2.13 08:23

@Pavča S ahoj, já to nakonec dostala po 4-denním zpoždění, takže to byl planý poplach. Tak hlavně že tělo funguje, jak má :). Snad se tento měsíc zadaří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
9.2.13 13:10

@jannda tak alespoň že tak :kytka: taky doufám že se nám už zadaří :( tak držím palečky ať máme brzy dobré zprávy :) :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
6.10.13 12:07

poradi nekdo

Ahojky poradi mi někdo, pred mesi jsem prodělala biochemicke tehotenstvi Pokousime se s manželem o dite ale po tym biochemickym tehu mi prisla ms ze spozdenim a spinim od 30 do dneska jindy tak maximum 3–4 dny je to normalni nemusim se niceho obavat dekuji předem za radu. Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
11.10.13 12:22

poradi te

Ahoj holky, poradi te mi prosim vas. Mela jsem cykly vzdy 28 podle toho jsem si na internetove karkulacce vypocitala plodne dny pokazde do vyslo ale minuly mesic jsem prodelala biochemicke tehu a mela jsem cyklus 33 dni. Plodne dny jsem si pocitala normalne jak pred tim jak jsem mela 28 deni. cyklus od 9 do 14 mam mit plodne dny, ale 9. jsem si delala ovu test a druha carka slaba 10. zesilila a dnes 11. mela byt silna protoze ma byt nejplodnejsi den a je porad slaba, myslite ze se posunula nebo uz probehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.16 21:17

Ahoj holky.
Mam za sebou biochemicke tehotenstvi.. MS, ktera zpusobila potrat byla 20.7. dalsi ms (nejspis ze spadu homonu po vysazeni utrogestanu) prisla uz 31.7…a uz osmy den cyklu byl jasne pozitivni ovu test (normalne mam ovu kolem 16dc)… 9 a 10dc (tj.dnes) silneji spinim, bt leze nahoru pomalu…Muze jit skutecne o ovulaci? Ptam se hlavne skrz nasazeni utrogestanu popripade a taky ze zvedavosti…je normalni, ze cyklus naskocil tak divoce? Vetsinou ctu, ze spousta zen otehotnela bez problemu hned dalsi cyklus a me to takto hapruje… Jak naskocil cyklus vam? Diky za reakce a hezky vecer

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex