Cyklus po biochemickém těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
9.8.16 21:37

Ahoj, me po biochemickem tehu cyklus jel beze zmen, jen jsem mela trochu posunutou ovulaci, mela jsem dve biochemicke za sebou, takze dvakrat nic a potreti to uz vyslo, otehotnela jsem trikrat za sebou :lol: s utrohestanem nemam zkusenosti, takze tezko rict, co u tebe zpusobilo ten posun :nevim: ale urco se brzo zadari, hlavne, ze to jde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.16 07:47

@DiváBára dekuji za reakci…a ta ovu se ti posunula jak? Pozdeji nebo naopak driv? :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.20 19:29

Ahoj, chtěla bych se zeptat jsem po biochemickém těhotenství minulý měsíc, teď to vypadá lépe, test sílí, ale nevím jak mám brát tenhle cyklus, když jsem měla opožděnou MS o týden, protože buď mám 4 dny zpoždění, nebo to vlastně mám dostat až zítra, kdy byla ovulace nevím, nechtěla jsem to v tu chvíli řešit…taky nevím jestli má smysl už v pondělí volat Dr a objednat se…

• Citovat
  • Upravit
14637
17.4.20 19:35
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsem po biochemickém těhotenství minulý měsíc, teď to vypadá lépe, test sílí, ale nevím jak mám brát tenhle cyklus, když jsem měla opožděnou MS o týden, protože buď mám 4 dny zpoždění, nebo to vlastně mám dostat až zítra, kdy byla ovulace nevím, nechtěla jsem to v tu chvíli řešit…taky nevím jestli má smysl už v pondělí volat Dr a objednat se…

To už je slušná čárka, žádný duch! :palec: Můžeš se objednat, ale dala bych tomu klidně až tři týdny, aby byla jistota :srdce:. Držím palce, ať je to tentokrát v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.20 19:40

Já už mám syna osmiletého a vím, že moje Dr vždy objednává až když je reálné, že bude něco vidět, takže předpokládám někdy půlka května…tak uvidím ještě jak víkend, a kdyžtak v pondělí zavolám, ono v téhle situaci fungují dost omezeně, tak jsem na to zvědavá…

• Citovat
  • Upravit
Janli
17.4.20 20:32

První den, kdy jsi začala krvácet, je první den cyklu. Prostě jsi dostala normální menzes, jen o týden později. To taky nahlásíš, když se budeš objednávat. Moje lékařka automaticky objednává na 8tt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.20 20:40
@Janli píše:
První den, kdy jsi začala krvácet, je první den cyklu. Prostě jsi dostala normální menzes, jen o týden později. To taky nahlásíš, když se budeš objednávat. Moje lékařka automaticky objednává na 8tt.

No mně to taky přišlo takhle logičtější…u syna jsem měla silné dvě čárky taky ještě před MS, v pondělí tam zavolám, pokud bude vše ok a domluvím se :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.20 20:44
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsem po biochemickém těhotenství minulý měsíc, teď to vypadá lépe, test sílí, ale nevím jak mám brát tenhle cyklus, když jsem měla opožděnou MS o týden, protože buď mám 4 dny zpoždění, nebo to vlastně mám dostat až zítra, kdy byla ovulace nevím, nechtěla jsem to v tu chvíli řešit…taky nevím jestli má smysl už v pondělí volat Dr a objednat se…

Ahoj, měla jsem to úplně stejně, biochem těhu, ms o týden později a hned další cyklus se zadařilo, na uzv jsem byla cca 3 týdny od termínu menses. Držím palce ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.20 21:08
@Anonymní píše:
Ahoj, měla jsem to úplně stejně, biochem těhu, ms o týden později a hned další cyklus se zadařilo, na uzv jsem byla cca 3 týdny od termínu menses. Držím palce ;)

Děkuju🙂 budu doufat, že to už bude dobré…

• Citovat
  • Upravit
V09
1604
27.9.21 21:57
@Anonymní píše:
Děkuju🙂 budu doufat, že to už bude dobré…

Ahoj, prosím můžu se zeptat jak si dopadla? Jsem teďka na tom stejně jako si byla ty. Máte miminko? :andel: díky moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.7.23 09:53

Cyklus po biochemickém těhotenství

Zdravím, měla bych dotaz…

1.června jsem prodělala biochemické těhotenství, cyklus před ním byl 45dní ( a pak jsem to dostala )

Normalně cyklus jsem vždy měla +- 30-35 dní.

Teď momentálně tedy čekám buď na // nebo na menstruaci, dnes je to 35dní na testu ani // a menstruace taky nikde. Chtěla bych se zeptat jestli tedy když jsem měla minulý měsic cyklus dlouhý 45dní, jestli tento cyklus může být stejně dlouhý či ještě delší?
Tím padem by byla posunutá ovulace a mohly by se objevit ještě //.
Testovala jsem včera 4.7.
A s přítelem spíme každý den, takže ovulaci si nehlídám.
Děkuji za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital