Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím si, že se mi to potvrdilo, že jsem těhotná byla a za týden přišla opravdu hoooodně silná menstruace. Tenkrát jsem to nijak neřešila, nenapadlo mě to. Otěhotněla jsem za dva měsíce hned a všechno bylo v pořádku.
No me takhle „odeslo“ mezi 5-6 tydnem, pak jsem ani zadnou dalsi menstruaci nestihla a tedka jsem v 17tt. A takovychto „tehotenstvi“zena za svuj zivot prodela nespocet, aniz by o tom vedela.
Já jsem to měla potvrzené i od doktora a prostě se asi miminko neudrželo.
Příspěvek upraven 04.07.12 v 19:16
Ahoj, já zjistila, že jsem těhu v 11/012 a to bylo potvrzeno i MUDr. Avšak HCG nízké a tak se pár dní čekalo a na vánoce jsem dostala menses…a potratila samovolně. Měsíc jsem byla šílená v únoru šla opět do práce a v 7,3,2012 jsem měla opět pozitivní test a ted jsem v 21 týdnu těhotenství…budu držet palečky, jestli se chceš začít znovu snažit..R.
Jedno těhotenství skončilo opožděnou ms a další jsme už nedostala
a teď mám dvouletou cácorku. pamatuju se jak sjme z toho byla špatná, snažili jsme se o druhýho prcka. nejvíc mi pomohla věta od gyndaře: příroda ví co dělá, mohlo tam bejt genetický poškození, nic si z toho nedělejte. a myslím že má pravdu
@Zlobísek:)) píše:
My sme se pokoušely hned po a výsledek mám v metříku
Gratuluji
@ron2011 píše:
Ahoj, já zjistila, že jsem těhu v 11/012 a to bylo potvrzeno i MUDr. Avšak HCG nízké a tak se pár dní čekalo a na vánoce jsem dostala menses…a potratila samovolně. Měsíc jsem byla šílená v únoru šla opět do práce a v 7,3,2012 jsem měla opět pozitivní test a ted jsem v 21 týdnu těhotenství…budu držet palečky, jestli se chceš začít znovu snažit..R.
Gratuluju.
Příspěvek upraven 04.07.12 v 20:11
My sme se pokoušely hned po a výsledek mám v metříku
Ahoj, krásný metřík
.
Anonymní nebuj jestli chcete ještě mimi určitě se zadaří uvidíš.
já sem z toho taky byla na prášky, ale pak sem si říkala, že to určitě mělo svůj důvod proč se to stalo. teď je to čerstvý, ale uvidíš bude zas líp ![]()
Stalo se mi to 2×, vzdy jsem otehotnela nasledujici cyklus. Prvne to skoncilo v 8.tt a po druhe se to prave caka ve vane. U me to bylo hodne psychicke (rodinne problemy a pak stres v praci). Ted po porodu se to povedlo hned napoprve ![]()
@candia děkuji a mrzí mi že to tak dopadlo, hold my musíme mít nejdřív pohnojeno aby pak vše vyšlo
a třeba ti zrovna vyjdou dvojčátka
![]()
@candia děkuji a mrzí mi že to tak dopadlo, hold my musíme mít nejdřív pohnojeno aby pak vše vyšloa třeba ti zrovna vyjdou dvojčátka
![]()
Díky, to by byla sranda s dvojčátkama
, to bych se z toho asi
. Ale, když už by to bylo, tak bych byla šťastná.
Hned v dalším cyklu
Teď jsem 12tt. Říká se, že je „pohnojeno“, tak hodně štěstí!
Ahoj, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho jste otěhotněly, když miminko odešlo s opožděnou MS?
Předem děkuji za vaše zkušenosti