Začínáme se snažit - červenec, srpen

Vks
999
3.7.12 09:41

začínáme se snažit- červenec - srpen

Ahoj holky, hledám zde někoho kdo je na tom podobně jako já. Právě jsem dobrala antikoncepci a pomalu se s přítelem začneme snažit o miminko. Vidím to spíš až na ten srpen, aby nechala během července pročistit tělo.. Ale chránit se nebudeme, spíš to necháme osud..

Najde se tu někdo na pokec? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
katkaz nepřihl.
3.7.12 09:57

Ahoj,
budeme se snažit stejně :) nechávám to na srpen po dovolené, at mi tam není špatně :)
jednoho prcka už máme, je čas na dalšího :)

• Citovat
  • Upravit
Vks
999
3.7.12 09:57

Jé tak to jsem ráda, že si napsala. My teda prtě ještě nemáme. Budeme se snažit o našeho prvního miláčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
3.7.12 09:58

Taky se přdávám k tomu srpnu. Máme doma 2letýho raracha tak mu chcem dopřát sourozence. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 10:03

Já doufám že nám ten měsíc rychle uteče. Je to hrozný. Nejraději bych na přítele hupla hned, abych něco nepromeškala. Ale pak si zase říkám, musím dát tělu čas na vzpamatování po takové dlouhé době braní antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.7.12 10:17

Taky mámě dvouleťáka, snad za ten skoro rok dostane rozum.
je to totální závislák, jsem na to fakt zvědavá, jestli se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
3.7.12 10:23

Náš prcek je docela v pohodě, ale stejně si neumím představit, že máme najednou dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
3.7.12 10:26

Ahojky, tak koukám, že nejsem sama, mi plánujeme taky srpen jako start na druhý pokud, máme domá rok a půl holčinu a chceme ještě druhý. Já osobně bych tedy nejradši už dávno těhotná byla, ale přítel to má rozplánovaný :lol: :lol: takhle tak snad nám to podle jeho plánů taky výjde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 10:31

žampion: Haha já jsem stejná jako tvůj přítel. Taky mám všechno nalajnované a nedej bůh jestli se nejede podle mé dráhy:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
3.7.12 10:54
@Vks píše: žampion: Haha já jsem stejná jako tvůj přítel. Taky mám všechno nalajnované a nedej bůh jestli se nejede podle mé dráhy:DD
:P :P :P jo tak to jste úúúúplně stejní prostě na zabití :P :lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 10:59

To teda jo:DDD Přítel je ze mě taky hotovej.. Jenže já si tím plánovaní aspoň krátím čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 11:01

Zatím nás teda moc začínajících snažilek není :think: Asi jsou všichni u vody, taky bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
3.7.12 11:12

Hmm :think: dneska moc nee u nás to vypadá spíš na pořádnou bouřku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
3.7.12 11:30

Holky..já se k vám chci přidat..prožívám teď krušné období, prodělala jsem zamlklé těhu nebo spíš samovolný potrat..byla jsem 7+1tt, když miminku přestalo bít srdíčko..s tím že já se budu moci začít snažit poměrně rychle, protože to vše odchází z těla samo..jen ukecat přítele :roll: :D chtěl by počkat, tohle maličký jsme neplánovali a stalo se to přes HA, jenže, když to přišlo, tak já už teď nedokážu čekat. už jen skrz to prázdno co cítím. proto bych se ráda přidala do diskuze, kde to bude optimistické..nechci to uspěchat a tak bych se ráda začala snažit asi v září. jenže se mi zdá zbytečné zakládat další téma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
3.7.12 11:32
@Katula1234 píše:
Holky..já se k vám chci přidat..prožívám teď krušné období, prodělala jsem zamlklé těhu nebo spíš samovolný potrat..byla jsem 7+1tt, když miminku přestalo bít srdíčko..s tím že já se budu moci začít snažit poměrně rychle, protože to vše odchází z těla samo..jen ukecat přítele :roll: :D chtěl by počkat, tohle maličký jsme neplánovali a stalo se to přes HA, jenže, když to přišlo, tak já už teď nedokážu čekat. už jen skrz to prázdno co cítím. proto bych se ráda přidala do diskuze, kde to bude optimistické..nechci to uspěchat a tak bych se ráda začala snažit asi v září. jenže se mi zdá zbytečné zakládat další téma. :nevim:
:hug: :hug: úplně tě chápu já bych taky nechtěla čekat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital