Začínáme se snažit - červenec, srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13535
3.7.12 14:16

@Tůmička tééda..u holky to chápu, že che mimi brzo..ale u partnera mě to teda překvapuje.. :) ale je to krásný.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 14:19

Podle mě u toho partnera to ovlivňuje mnoho faktorů, přece jen být třeba ještě student tak se o tu rodinu nemůže dostatečně postarat. Ale když pracuje tak už je to něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.7.12 14:20
@Katula1234 píše:
@Tůmička tééda..u holky to chápu, že che mimi brzo..ale u partnera mě to teda překvapuje.. :) ale je to krásný.. :hug:

Nikdy jsem nechtěla někoho stejně starého, protože jsem se bála, že pak budu muset čekat, než se partner rozhoupe pro mimi. Ale je to tak nějak jedno nakonec. Na miminku jsme se shodli (samozřejmě nebyl ten první, kdo přišel, že chce mimi), ale ja jsme se tak bavili, tak by mu to vlastně vůbec navadilo :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 14:22

@Tůmička a jak dlouho jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.7.12 14:23

Vks No právě. Už 3 roky pracuje (klasika pro matuře) a tak si oba myslíme, že už není na co čekat. Práci máme, bydlení taky, rodinnou oporu za zády a peníze budou a my ne, takže tak :D 8)

Jsme spolu rok a půl roku spolu bydlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 14:27

Však to je jasný, než se malé narodí budete spolu bydlet víc jak rok a chodit víc jak dva roky:)

My spolu bydlíme třetí rok a jsme spolu cca 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.7.12 14:29

Vks****, vím že spolu budeme. Za tu dobu, co jsme spolu, jsme se snad jedinkrát nepohádali kvůli důležitým věcem, na všem se většinou shodnem. Je báječnej. Vím, že s ním chci rodinu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 14:32

Já vždycky říkám, že je jedno jak dlouho spolu dva jsou. Protože stejně tak jako po jednom roce se můžou rozejít po 10 letech. 10 let jim to bude klapat a jak si pořídí mimčo může jím vztah ztroskotat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.7.12 14:35

Ano, mám stejný názor :) a jsem ráda, že je někdo, kdo to cítí stejně. Mám stejně staré kamarádky, co si klepou na čelo, že tak mladí a chtějí mimčo, ale jsou to povětšinou holky, co chodí na vysokou a každý pátek někde paří. Na tohle já nikdy nebyla. Kluků jsem neměla moc (opravdový vztah jenom jeden a to 5 let).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 14:56

Každý je jiný. Stejně tak ani já nejsem na disko. Když už tak raději zajdu s holkama na kafe do kavárny, večer na jídlo do restauračky, kde se aspoň slyšíme. Přítel se teda vyřádil, teď už na to ale není. Já mám zatím hodně kamarádek bez partnerů, tudíž vyplňují volný čas jinak než já… Raději ten volný čas trávím s přítelem, když se s holkama vidím moc často už mě to pak začíná nudit, protože zase tak moc společných témat už nemáme. Prostě už je to všechno jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
3.7.12 15:06

@Vks jj..já jsem na tom podobně..byly jsme asi 5 holek co jsme bez sebe neudělaly ani krok..ale poslední dva roky je to jiné..prostě já jsem raděj s přítelem, protože s holkama si moc nepokecám..mám trochu jiné starosti no..samozřejmě jsem poznaly i nové holčeny, ale to taky není to co by mi sedělo..já nevím..možná je to ve mě..ale raděj třeba zajedu za našima..a nejraděj jsem samozřejmě s přítelem a vyrážíme na kolo..ale taky ten čas trávíme hlavně s mýma rodičema..on si neskutečně sednul s mým tátou..ale bylo by fajn mít někoho s kým se dá promluvit o takovýchdle věcech..proto trávím hodně času zde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 15:16

Já mám nejlepší kamarádku, často se informujeme po sms.. můžu jí říct cokoliv, ale přítel je pro mě no. 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 16:03

HOLKY BERETE/ PLÁNUJETE BRÁT / BRALY JSTE NĚJAKÝ VITAMÍNKY?? Chtěla bych si něco koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.7.12 16:05

Já mám pár kamarádek, co si občas něco napíšem, ale taky radši zajedu za našima, nebo jsem s přítelem. S holkama jsem si nikdy moc nerozumněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.7.12 16:07
@Vks píše:
HOLKY BERETE/ PLÁNUJETE BRÁT / BRALY JSTE NĚJAKÝ VITAMÍNKY?? Chtěla bych si něco koupit.

Dobrá je prý kyselina listová (pro vývoj plodu) a hořčík (zabraňuje - nebo alespoň má pomoct proti předčasnému porodu. Tak nevím. Doporučila mi to i kamarádka, co teď čeká miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí