Začínáme se snažit - červenec, srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vks
999
3.7.12 12:12

Ahoj:) určitě zůstaň s námi. Nikde není psáno, že v srpnu všechny budeme těhotné :oops:

Jinak na to moc nemysli, říkej si že by prcek mohl být nemocný a počkej si na zdravé miminko, i když chápu že to musí být i tak velká bolest. Máte už nějaké děti nebo to bude vaše první?

@Katula1234 píše:
Holky..já se k vám chci přidat..prožívám teď krušné období, prodělala jsem zamlklé těhu nebo spíš samovolný potrat..byla jsem 7+1tt, když miminku přestalo bít srdíčko..s tím že já se budu moci začít snažit poměrně rychle, protože to vše odchází z těla samo..jen ukecat přítele :roll: :D chtěl by počkat, tohle maličký jsme neplánovali a stalo se to přes HA, jenže, když to přišlo, tak já už teď nedokážu čekat. už jen skrz to prázdno co cítím. proto bych se ráda přidala do diskuze, kde to bude optimistické..nechci to uspěchat a tak bych se ráda začala snažit asi v září. jenže se mi zdá zbytečné zakládat další téma. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.7.12 12:26

Holky a odkud vlastně jste?
já z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
3.7.12 12:33

@Vks bylo to první a ještě přes HA..tak jsem si říkala, že si to miminko tak vybojovalo..a nakonec stejně umřelo.. :,( dr říkal, že by bylo nejspíš nemocné a že takhle končí každé 5-té těhotenství..a že podruhé už se to nestává a když tak jen zřídka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
3.7.12 12:33

Já jsem z Moravy.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.7.12 12:44

Ahoj holky, my bychom také chtěli s přítelem miminko. V pátek teď dobírám poslední HA a pak ať příroda velí :) tak bych se k vám ráda přidala. Taky bych šla k vodě, ale tvrdnu v práci do tří :pocitac: :zed:. Jinak jsem z ÚL. Uvidíme, jak nám to půjde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 12:56

Já jsem z Brna. Je mi 23 let. Kolik vám ostatním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.7.12 12:58

Mě 32, to budeš mladá maminka, to je hezký, v dnešní době, no dyt to znáš, alespon tedy tady v praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 12:59

Katula1234 je neuvěřitelný jak tahle událost dokáže zamávat s celým plánováním… Právě mám kamarádku, tak mi celou dobu tvrdila že mimi tak ve 30 letech, že teď teda FAKT ne!! No a taky otěhotněla přes HA. a o prcka přišla. Teď nemluví o ničem jiným, než jak se těší až se zase bude moc snažit. Doslova jí to změnilo život. Kdybych si s ní o tom povídalo rok zpět tak by mě tvrdila, že jsem úplně na hlavu že chci ve 23 dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 13:01

Tůmička nemáš strach co to vysazení HA s tebou udělá?? Já teda extra. Doufám, že se aspoň MS dostaví tak jak má a nebudu čekat a doufat jak některé co jim dojde ms až po 60 dnech… Stát se může no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 13:03

KatkaZ vypadám dost mladě, takže už teď se připravuji na ty kecy o hlídaní sourozence :lol: :lol: Jinak kdyby se mimčo teď zadařilo, tak se mi narodí ve 24. Myslím že na první to není zase tak brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.7.12 13:12

Vks strach nemám, protože co jsem se bavila s gyndařem a četla různé články apod. tak měsíc po vysazení HA je ten nejlepší pro početí, protože tělo je ještě plné hormonů a pomalu se navrací do normálu, takže je nejvíc aktivní, co se týče plodnosti :) jinak mě teď bude 22 (mladičká, já vím), ale mimi chci už dlouho a vím, že za rok či dva nebude nic jinak - jen budu starší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
3.7.12 13:16

@Tůmička tak to ses jak já, já už po miminku toužím snad od střední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
3.7.12 13:19

Jo mě je holky zítra 23..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
3.7.12 13:20
@Vks píše:

já taky..vždycky jsem chtěla rodinu brzo..jenže co mám te´d přítele, tak on se do toho moc nehrnul..necítil se na to..ovšem te´d se to všechno změnilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
3.7.12 13:22
@Vks píše:

Já právě taky a tak jsem ráda, že chceme oba :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital