Začínáme se snažit - červenec, srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12692
9.7.12 13:59

@Katula1234 kolikrát už se mi stalo, že jsem přišla na gyndu a sestra na mě kdy byla poslední MS a já na ní vyvalila oči a začala lovit v kalendáři :D no sestra samozřejmě nervní.. :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
9.7.12 13:59

@Katula1234 kolikrát už se mi stalo, že jsem přišla na gyndu a sestra na mě kdy byla poslední MS a já na ní vyvalila oči a začala lovit v kalendáři :D no sestra samozřejmě nervní.. :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
9.7.12 14:03

@Tůmička to já s tím měla docela dost velký problém teď.. :oops: když jsem tam šla s tím, že jsem nejspíš těhule..tak na mě, kdy byla poslední ms..říkám..tak to netuším..a on jak netušíte? tak jsem řekla, že někdy na začátku května..no a teď, když jsem tam byla skrz ten potrat, tak na mě prý..kdy byla poslední ms..říkám netuším (byl to jiný doktor) a on jak nevíte? říkám no tak já jsem přebírala, potom jsem měla potom jsem zas 3 měsíce neměla atd..a on aha..a napsal do zprávy..Menstruace začátkem května, neví přesně..

taková ostuda..ale v ten moment, kdy jsem tam bulela jak malá holka..tak mi to bylo jedno..to až s postupem času.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
9.7.12 14:07

@Katula1234 já to mám taky tak a pak ani nevím, jestli jsem to řekla správně. Tak ten womenzone by nemusela být špatná věc. Zkusím se tím doma potom prokousat:)doufám tedy, že se tu brzo sejdeme všechny jako čekající :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.7.12 14:12

Tak to byl přesně můj problém při prvním těhotenství taky se mě ptala, a kdy skončila poslední MS :nevim: :nevim: no termín porodu si určily podle ultrazvuku ale já jsem si byla naprosto jistá nocí - no spíše dnem početí a dle mých soukromých výpočtů to tak i dopadlo - MS neMS :lol: ale teĎ si pro jistotu dělám v kalendáři puntík, abych příště zase nebyla za blbečka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
9.7.12 14:44

Haha:D TAK PŘEDPOKLÁDÁM, ŽE V TOM HOLKY NEBUDEME SAMY… :lol: :lol: podle mě pokud někdo otěhotní neplánovaně, tak ani pořádně neví, kdy to měl naposledy. Pokud teďka začnu šílet a čekat na plodný dny, tak je to zase o něčem jiným, to ten přehled budu mít.. Právě v tom womenzone to je na někoolik měsíců dopředu. + si to upravuješ podle toho jak to doopravdy dostaneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
10.7.12 08:38

Tak jsem si dneska byla koupit tu listovku v lékárně. Koupila jsem si - jmenuje se to Acidoflan. Je to nějaký komplex (železo, vitamin B, listovka), tak jsem zobla první tabletku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
10.7.12 09:14

Já jsem u gyndařky dostala předpis na acidum foliculum - taky listovka ale myslím, že jsou všechno na jedno brdo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
10.7.12 09:22

@žampion Holky z jiné diskuze toto taky zmiňovaly, ale já jdu na gyndu až za dva týdny (ještě na preventivku) a dřív neměl volno, tak jsem chtěla alespoň něco. Ale lékárnice říkala, že je to to stejné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
10.7.12 09:38

Taky si musím zajít do lékarny, na gyndu jdu až v září… Docela mám strach že nebudu těhotná, jestli náhodou na mě nebude mít nějaký hloupý kecy.. ( jakože jsem mladá atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
10.7.12 10:20

@Vks je to tvoje rozhodnutí. I kdyby měl blbý kecy, je to člověk, kterýmu do toho nic není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
10.7.12 10:36
To já při vím… Ale i tak, prostě nerada se cítím blbě. :zed:
@Tůmička píše:
@Vks je to tvoje rozhodnutí. I kdyby měl blbý kecy, je to člověk, kterýmu do toho nic není :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
10.7.12 11:06

Tak jsem byla na krvi..a jestli to klesá nemusím se už v ničem omezovat prý :dance: :dance: juchů..za hoďku si volám o výsledek.. :dance:

přítel už nedočkavej na :hug: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
10.7.12 11:18

@Katula1234 Tak držím všechny palečky co mám ať můžete hupnout na :hug: :)) @64

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
10.7.12 11:19
@Vks píše:
To já při vím… Ale i tak, prostě nerada se cítím blbě. :zed:

Jo, to znám. Ale myslím, že už „tak málo“ ti není. Já vím, že můžu být v pohodě, protože můj gyndař je rád, za mladé maminky :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí