Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejspíš to bude tou cystou, to jsou bolesti.. Jinak pravděpodobnost zcela minimální, pokud máš pravidelnou ms.
To bude tou cystou! zašla bych si k Dr., kdy praskne, je to docela pichlavá bolest, tak třeba už je pryč…
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na ten samý problém. Já tedy žádné problémy nemám. Už mám dnes čtvrtý den zpoždění a tak mě zajímá, zda je možné dva dny před očekávanou menstruací otěhotnět? Přiznám se, že jsme s první těhotenstvím problém měli, manžel má pomalé spermie a tak naši malou jsme počali přes IUI. Proto jsme se nějak nezdráhali, když jsme zapomněli na ochranu, navíc tak těsně před menstruací… No, ale je možné, že se může stát, že bych byla těhotná???
Moc díky za rady a odpovědi ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat mohu otěhotnět, když mám dva dni po menstruaci? Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
tady se moc na tohle téma neodpovídá, ani mě nebylo odpovězeno…
Já osobně si myslím, že pravděpodobnost je maliličká. Největší pravděpodobnost je mezí 10-16 dnem po menstruaci. (to mi říkali doktoři když jsem chodila na umělé oplodnění)
Pěkný den ![]()
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli můžu otěhotnět, když jsme měli, já a můj přítel, při styku kondom a on si kondom po udělání stáhl a znova do mě zasunul penis? ![]()
Hned tři dny na to jsem měla menstruaci.., ale bolí mě bříško a mám takové divné pocity jen nevím, jestli to, může být s toho…
předem děkuju za odpověď
@uahfufh píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli můžu otěhotnět, když jsme měli, já a můj přítel, při styku kondom a on si kondom po udělání stáhl a znova do mě zasunul penis?
Hned tři dny na to jsem měla menstruaci.., ale bolí mě bříško a mám takové divné pocity jen nevím, jestli to, může být s toho…
předem děkuju za odpověď
otehotnet se takhle muze, ale musela bys mit zrovna v tu dou ovulaci. takze pockej 14 dni a pak udelej test. pokud jsi mela MS tak nejspis tehotna nebudes…
Tak na co kondom, když pak uděláte takovej kiks
Jinak k odpovědi výše není co dodat ![]()
@uahfufh píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli můžu otěhotnět, když jsme měli, já a můj přítel, při styku kondom a on si kondom po udělání stáhl a znova do mě zasunul penis?
předem děkuju za odpověď
moc nechápu, proč jste použili kondom a pak udělali tohle? Asi by vám tedy dítě až tak nevadilo, ne? Samozřejmě, že jsi otěhotnět mohla, nikdo z nás neví, kdy máš plodné dny a nespoléhala bych na to, že těhotná nejsi, protože jsi měla menstruaci, zvlášť když to bylo jen 3 dny po styku…
Za 2-3 týdny od styku si udělej test a uvidíš, můžeš být těhotná a taky nemusíš, divné pocity se dají vsugerovat…
Ahoj holky chci se zeptat, jestli zda má z Vás někdo zkušenosti, zda-li je možné otěhotnět 3 dny před očekávanou menstruaci, která nedorazila a mám pocit špinění a bolení podbříšku sem tam a zvětšuje se děloha a pořád do sebe něco cpu jak přes den, tak i v noci?
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptat, jestli zda má z Vás někdo zkušenosti, zda-li je možné otěhotnět 3 dny před očekávanou menstruaci, která nedorazila a mám pocit špinění a bolení podbříšku sem tam a zvětšuje se děloha a pořád do sebe něco cpu jak přes den, tak i v noci?
Tak ja jsem otehotnela 4 dny pred menstruaci..
Děkuji ti pěkně
jsem nějaká učurana a bolí mě děloha jak se zvětšuje pořád piju ovocné čaje
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu otěhotnět, když jsem 1 den před Ms měla pohlavní styk. Partner sice neměl erekci, ale já mám zpožděnou MS.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost, že mohu být těhotná, když jsme s partnerem měli dva dny před očekávanou menstruací přerušovaný pohlavní styk a menstruaci jsem následně dostala úplně normální (délka, síla..). Teď (5 dní po menstruaci) mě bolí v podbřišku a záda.
Nevím, zda to s tím může nějak souviset, ale před měsícem mi bylo řečeno, že mám 5 cm cystu na vaječníku.