Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Reinka: o ovu testech jsem četla včera, takže ty určitě koupím
ale ono ani s moji ms žádná sláva:/ dělá si co chce :/
Myslím že jako dvacítka se taky můžu počítat mezi mladou snažilku
HA jsem nebrala nikdy, ale pozor si nedáváme už od ledna, snažíme se od dubna. Třikrát už se mi bobeš neudržel a odešel s MS, jednou před rokem a půl a dvakrát letos. Ale nevěším hlavu, jednou se zadařit musí ![]()
@Terý Van píše:
Reinka: o ovu testech jsem četla včera, takže ty určitě koupímale ono ani s moji ms žádná sláva:/ dělá si co chce :/
Tak pak zkusit dr. aby ti dal něco na úpravu cyklů (teda já nejsem ta správná a takovýhle rady, ale tak přeci jen jsem tu na emimi už něco pochytila
)
Mikayla: Držím palecky ať se podaří. Já právě sice v 16ti, ale i před HA otěhotnět a potratila, jenže gynekolozka nevěděla co se děje, cpala do me antibiotika a až po měsíci přišla o co jde a poslala me na vyčištění dělohy(v podstatě potrat) tak doufám, že něco pokazili:/
Reinka: ona mi vždy jen píchne injekci. A říct ji, že chci mimco a že si rok nedávám pozor a pořád nic, tak nevím jak by na me koukala://
@Terý Van píše:
Mikayla: Držím palecky ať se podaří. Já právě sice v 16ti, ale i před HA otěhotnět a potratila, jenže gynekolozka nevěděla co se děje, cpala do me antibiotika a až po měsíci přišla o co jde a poslala me na vyčištění dělohy(v podstatě potrat) tak doufám, že něco pokazili:/
To už jsi byla tak daleko? Já poprvé v 6.týdnu teď pokaždé v pátém a na vyčištění jsem naštěstí nemusela. A měříš teplotu, nebo zjišťuješ ovu jinak? ![]()
@Terý Van Ty chceš mimčo, si dospělá, tak ať si kouká jak chce
Na mě dr. taky koukala, když jsem tam naklusala s tím, že mám pozitivní test a vysadila jsem HA před měsícem…a je mi 20 no a
Do příští návštěvy to rozchodila a bylo vše OK… a pokud ti bude říkat, že jsi mladá a ať ještě počkáš, tak bych si hledala někoho jinýho…lepší řešit problém v 18 než pak někdy později ![]()
Mikayla: vůbec nevím nikdo mi nic neřekl a já v tom věku se o to nějak nezajímala:/ jen me doktorka po měsíci krvácení, (takové že jsem po první hodině ve škole musela domů, nebo mít náhradní oblečení), a neskutečných křečí poslala na vyčištění. Jinak ovu jsem si jen zjišťovala na internetu v kalendáři, ale to byla hloupost :/ Od tohoto měsíce si koupím ty testiky, jestli vůbec nějakou ovu mám, protože se snažíme den co den co:/ což je vážně už divne:/
Reinka:Právě já tam chtěla zítra jít, ale dnes zase přišla ms samozřejmě 18dní do termínu. Takže začnu testikovat ovu a uvidíme a pokud pak zase ms nepřijde, tak seberu odvahu a půjdu k ní:)
Na testíky bych se asi vyprdla, jsou docela drahý, mnohem lepší ze začátku by bylo lepší nastudovat si něco o měření bazální teploty a sledovat hlen ![]()
Mikayla: No to by, bylo lepší, ale znám s e já bych to určitě dělala nějak blbe
Hold oželím nějaké dobrutky a investuje to jinam
Ale zkusím nastudovat to měření a třeba to pochopim ![]()
@Terý Van
Každý den to taky není dobré
Musíš ty spermie taky nechat trochu oživit, takže stačí ob dva dny.
Měření se zdá složité, ale není a mě to i bavilo
http://merenibt.xf.cz/ mrkni sem a aspoň nebudeš utrácet zbytečně za ovulační testy, které ti stejně nic neřeknou, když se v tom nevyznáš ![]()
@Terý Van píše:
Mikayla: No to by, bylo lepší, ale znám s e já bych to určitě dělala nějak blbeHold oželím nějaké dobrutky a investuje to jinam
Ale zkusím nastudovat to měření a třeba to pochopim
Ahoj holky, smím se přidat?
Ve svých čerstvých 21 se považuji taky za mladou snažilku
S přítelem se o mimčo snažíme „už“ devátý měsíc.. Pořád se nějak nedaří, jsem z toho už nešťastná
Dokonce jsme byli i v CARu na vyšetření (i když to ještě není rok, ale mám skvělýho gynekologa, tak trochu poupravil data na žádance), já jsem úplně v pořádku (mám sice trochu menší dělohu a trochu zvýšenou hladinu FSH, ale pořád ještě v normě), přítel má horší spg(15mil/ml).. Doporučili nám IUI, nebo IVF.. Ještě chceme počkat ty 4 měsíce, až to bude rok a pak se musíme rozhodnout, zda do toho jít.. Pořád doufám, že se nám zadaří přirozeně
Jinak všem držím palce ![]()
@Terý Van Já ti fandim!!
Dneska pokud si mladý lidi nechtěji za každou cenu užívat a cestovat apod., ale chtěji založit rodinu, tak jsou hned pomalu nesvéprávný.
Máš lítat po diskotékách a chlastat do rána?! Proč jako, když chceš být máma, tak je to dle mýho rozhodně rozumnější investice.
Samozřejmě za předpokladu nějakýho zázemí atd.. Já jsem rodičům tu radostnou zprávu oznámila pomalu rok po svatbě, po hotové rekonstrukci bytu, bylo mi 25, ale stejně se se mnou několik měsíců nebavili a dělali, jak kdybych to „provedla“ na základce a že jsme si měli dávat pozor.
Realita byla taková, že nám to trvalo pomalu dva roky. Byla jsem na to strašně upnutá. Pak jsem si našla práci a zabavila se jinak a najednou se objevily //.
Takže nožky na stůl a chvilku si ještě tu volnost užívej, pak to klapne!
Držim palce! ![]()