Venušiny kuličky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
3.6.15 14:08

Mrkla jsem na sexshop, už to vidím. Píší, že stačí umýt pod tekoucí vodou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.15 14:10

No je, ale přijde mi, že teda neni vodotěsný, že se vlhkost dostane pod obal :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18223
3.6.15 14:11
@Anonymní píše:
No je, ale přijde mi, že teda neni vodotěsný, že se vlhkost dostane pod obal :nevim:

No je to zvláštní provedení. Zkusila bych dát pod vodu, osušit a pak zkusit poodhrnout tu gumu a uvidím, jestli jsou vodotěsné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.15 14:15

Díky za radu :), vyzkoušim :think:…přinejhorším je prostě vyndam a vydesinfikuju takhle :nevim:…ale jsou pěkný :lol:

• Citovat
  • Upravit
18223
3.6.15 14:16
@Anonymní píše:
Díky za radu :), vyzkoušim :think:…přinejhorším je prostě vyndam a vydesinfikuju takhle :nevim:…ale jsou pěkný :lol:

No, ale je to opruz takový složitý mytí a taky aby se to třeba netrhlo. Ale zas silikon je pevný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.15 14:22
;) :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.15 22:20

Přemýšlím o koupi kuliček, nechci žádné drahé, tak jsem našla tyto:
 http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…specifikace/#…

máte s nimi někdo zkušenost? Nebo doporučíte jiné??nikdy jsem žádné neměla a jsem po jednom porodu. HK

• Citovat
  • Upravit
13331
22.8.15 07:57

Ráda bych poradila, ale zkušenosti nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.8.15 10:21

Tohle téma mně taky zajímá :oops:

Příspěvek upraven 23.08.15 v 05:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.8.15 10:23

@chipsa Hlavne, ze skacou prispevky, vid? Boooze…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.15 10:23

A někdo jiný něž holky by nevěděl?? :dance: HK

• Citovat
  • Upravit
285
22.8.15 11:00

Anonymní, hlídej slevové portály, já jsem si koupila přes slevomat nebo podobný server kuličky o-decco ball (nevim jak se to píše :-D) a jsem spokojená s kuličkama i cenou. ted je teda nějakou dobu už nenosim, ani nevim proč… ale po krátké době nošení třeba jen na hodku denně jsem přestala mít problém s mírným únikem moči při kýchání třeba. hlavně jsou dělané „z jednoho kusu silikonu“ takže tam není kde by se hromadily bakterie. jestli budeš nějaký vybírat, tak pozor na to aby neměly klasický provázek nebo nějaký mezírky, škvírky apod, je to nehygienický…
a tyhle jsou i nehlučný. slyšela jsem že některý jsou slyšet jak v tobě cinkají :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.8.15 12:10
@RadkaCh píše:
@chipsa Hlavne, ze skacou prispevky, vid? Boooze…

Ano, ach Bože, co furt máte všichni s těma příspěvkama? Je mě úplně jedno, jestli jich mám 4000 nebo 11000 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.8.15 12:59

@chipsa Tak mi rekni jeden jediny duvod, proc pises do tematu, ke kterymu nemas co rict, ze k tomu nemas co rict?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.15 05:12

@Jan-icka děkuji za radu. A ještě se chci zeptat, jak se nosí (jak dlouho) aby byl znát nějaký účinek. A jak se mám o ně starat? HK

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml