Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mrkla jsem na sexshop, už to vidím. Píší, že stačí umýt pod tekoucí vodou. ![]()
No je, ale přijde mi, že teda neni vodotěsný, že se vlhkost dostane pod obal ![]()
@Anonymní píše:
No je, ale přijde mi, že teda neni vodotěsný, že se vlhkost dostane pod obal
No je to zvláštní provedení. Zkusila bych dát pod vodu, osušit a pak zkusit poodhrnout tu gumu a uvidím, jestli jsou vodotěsné.
Díky za radu
, vyzkoušim
…přinejhorším je prostě vyndam a vydesinfikuju takhle
…ale jsou pěkný ![]()
@Anonymní píše:
Díky za radu, vyzkoušim
…přinejhorším je prostě vyndam a vydesinfikuju takhle
…ale jsou pěkný
No, ale je to opruz takový složitý mytí a taky aby se to třeba netrhlo. Ale zas silikon je pevný. ![]()
Přemýšlím o koupi kuliček, nechci žádné drahé, tak jsem našla tyto:
http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…specifikace/#…
máte s nimi někdo zkušenost? Nebo doporučíte jiné??nikdy jsem žádné neměla a jsem po jednom porodu. HK
Tohle téma mně taky zajímá ![]()
Příspěvek upraven 23.08.15 v 05:04
Anonymní, hlídej slevové portály, já jsem si koupila přes slevomat nebo podobný server kuličky o-decco ball (nevim jak se to píše
) a jsem spokojená s kuličkama i cenou. ted je teda nějakou dobu už nenosim, ani nevim proč… ale po krátké době nošení třeba jen na hodku denně jsem přestala mít problém s mírným únikem moči při kýchání třeba. hlavně jsou dělané „z jednoho kusu silikonu“ takže tam není kde by se hromadily bakterie. jestli budeš nějaký vybírat, tak pozor na to aby neměly klasický provázek nebo nějaký mezírky, škvírky apod, je to nehygienický…
a tyhle jsou i nehlučný. slyšela jsem že některý jsou slyšet jak v tobě cinkají ![]()
@RadkaCh píše:
@chipsa Hlavne, ze skacou prispevky, vid? Boooze…
Ano, ach Bože, co furt máte všichni s těma příspěvkama? Je mě úplně jedno, jestli jich mám 4000 nebo 11000 ![]()
@chipsa Tak mi rekni jeden jediny duvod, proc pises do tematu, ke kterymu nemas co rict, ze k tomu nemas co rict?
@Jan-icka děkuji za radu. A ještě se chci zeptat, jak se nosí (jak dlouho) aby byl znát nějaký účinek. A jak se mám o ně starat? HK