Venušiny kuličky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.17 09:26

Díky za svěření. To wc budu muset nějak vypilovat, moc to nejde :lol: Trvá to hrozně dlouho a je to jak po kapičkách. Nebo když už to jde a pustím to jako obvykle, tak mi ta jedna kulička vylezla, což je trochu nechutný. No, mám co trénovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.17 14:02

Jo taky mi vylezla, naštěstí doma, tak jsem to vytáhla celý, pak umyla a začla znovu..:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.17 20:41

Máte v sobě kuličky i při pohlavním styku? Dnes jsem si nadšeně vyzvedla balíček a hned doma vyzkoušela, musím hodně hodit pánví abych cítila ťuknutí kuliček uvntiř, lepší vrtět bokama z leva do prava rychle…ALE jinak při „hraní“ stčí rychleji tahat lehce za šňůrku, nebo do nich uvnitř lehce šťouchat prstem a to je tedy už hodně znát! Waw! Tak se chci zeptat, jestli máte zkušenost právě při styku? Necháváte si je u toho?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.17 15:40

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se Venušiny kuličky dají lehce zavést i bez lubrikačního gelu nebo je nezbytností. Děkuju moc za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.6.17 16:03
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se Venušiny kuličky dají lehce zavést i bez lubrikačního gelu nebo je nezbytností. Děkuju moc za odpovědi

Já si je většinou zavádím, když masturbuji, jinak bych asi ten gel musela použít, mám tam jak v Sahaře…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.17 11:57
@Anonymní píše:

Záleží jak na tom jste ale lubrikační gel je lepší než bez něj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml