Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jo taky mi vylezla, naštěstí doma, tak jsem to vytáhla celý, pak umyla a začla znovu..:)
Máte v sobě kuličky i při pohlavním styku? Dnes jsem si nadšeně vyzvedla balíček a hned doma vyzkoušela, musím hodně hodit pánví abych cítila ťuknutí kuliček uvntiř, lepší vrtět bokama z leva do prava rychle…ALE jinak při „hraní“ stčí rychleji tahat lehce za šňůrku, nebo do nich uvnitř lehce šťouchat prstem a to je tedy už hodně znát! Waw! Tak se chci zeptat, jestli máte zkušenost právě při styku? Necháváte si je u toho?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se Venušiny kuličky dají lehce zavést i bez lubrikačního gelu nebo je nezbytností. Děkuju moc za odpovědi
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se Venušiny kuličky dají lehce zavést i bez lubrikačního gelu nebo je nezbytností. Děkuju moc za odpovědi
Já si je většinou zavádím, když masturbuji, jinak bych asi ten gel musela použít, mám tam jak v Sahaře…
@Anonymní píše:
Záleží jak na tom jste ale lubrikační gel je lepší než bez něj.
Díky za svěření. To wc budu muset nějak vypilovat, moc to nejde
Trvá to hrozně dlouho a je to jak po kapičkách. Nebo když už to jde a pustím to jako obvykle, tak mi ta jedna kulička vylezla, což je trochu nechutný. No, mám co trénovat