Venušiny kuličky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.17 16:15

Na posílení mám tyhle
https://www.sexshop.cz/…e-d12455.htm
Jsou o dost menší, mají průměr jen cca 2 cm a jsou hodně těžké. Dřív jsem si ještě koupila ty klasické, ale neviděla jsem tam žádný důvod, proč by měly posilovat pánevní dno, protože jsou tak obrovské, že snad ani nikomu vypadnout nemůžou.
A na Aliexpressu bych si teda asi takovou věc nekoupila, protože kdoví z čeho je to pak vyrobené.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 18:14

Máš pravdu, nakonec jsem teda objednala ty joyballs ze serveru kde uvádějí tu nižší hmotnost 88g, také v akci za 320. (+39 poštovné, což je fajn)
někde jsem tu v této diksuzi k nějakým kuličkám četla že je paní reklamovala proto že neměly uváděnou hmotnost 150g ale jen těch cca 88, tak možná to byly ony..
ty kovové jsou bez šnůrek úplně? nestudí? připomínají mi ty čínské relaxační kuličky na uklidnění, při mnutí v ruce vydávaly cinkavé zvuky :) ale byly o dost větší a se znakem jing jang :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 19:19

Ty kovové jsou bez šňůrek a bez vnitřní kuličky, takže nevibrují. A studí jen chvilku. Ale to posilování s nimi je oproti normálním úplně jinde, protože jsou vážně těžké.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 19:39

Před pár lety jsem si koupila kuličky ve tvaru kapek, průměr 3 cm, výška 4 cm. Uvnitř je kulička a jsou celkem těžké. Zavádějí se dobře, horší to je s vyndáváním. Kuličky jsem odložila. Už párkrát jsem si říkala, že by bylo dobré kuličky používat. Chci se zeptat, jestli je nutné mít kuličky takové velikosti, aby měly tendenci vypadnout (ty mé bez problémů udržím) a jak dlouho je v sobě nosíte zavedené. Dále k čemu jsou ty vibrace? Mně žádné libé pocity nenavozují, vaginálních orgasmů ale normálně dosahuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 19:46

Myslím že ty vibrace mají právě navozovat onen libý pocit :mrgreen:..asi to má každý jinak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 19:47
@Anonymní píše:
Před pár lety jsem si koupila kuličky ve tvaru kapek, průměr 3 cm, výška 4 cm. Uvnitř je kulička a jsou celkem těžké. Zavádějí se dobře, horší to je s vyndáváním. Kuličky jsem odložila. Už párkrát jsem si říkala, že by bylo dobré kuličky používat. Chci se zeptat, jestli je nutné mít kuličky takové velikosti, aby měly tendenci vypadnout (ty mé bez problémů udržím) a jak dlouho je v sobě nosíte zavedené. Dále k čemu jsou ty vibrace? Mně žádné libé pocity nenavozují, vaginálních orgasmů ale normálně dosahuji.

a nemáš jen vaginální činku? ty vevnitř prý nemají ty kuličky a vibrace nevytvářejí. ty tvé vytvářejí vibrace?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 19:49

Vibrace by měly motivovat právě k tomu nošení hmm?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 20:00
@Anonymní píše:
a nemáš jen vaginální činku? ty vevnitř prý nemají ty kuličky a vibrace nevytvářejí. ty tvé vytvářejí vibrace?

Jmenovalo se to kuličky, ale pravda, jsou to kapky. :think: Uvnitř kuličky jsou a pohybují se. Možná jsem je nezavedla dostatečně hluboko?

• Citovat
  • Upravit
3274
17.1.17 20:05

Možná prostě jen nejsou hodně vibrační, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 21:21

Holky nechci vás zklamat, ale zas takový terno to není. Ty vibrace skoro cítit nejdou, ani při pohybu, je to spíš o kontrole aby kuličky nevypadly (tedy dle rozměrů)

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
17.1.17 21:35
@Anonymní píše:
Máš pravdu, nakonec jsem teda objednala ty joyballs ze serveru kde uvádějí tu nižší hmotnost 88g, také v akci za 320. (+39 poštovné, což je fajn)
někde jsem tu v této diksuzi k nějakým kuličkám četla že je paní reklamovala proto že neměly uváděnou hmotnost 150g ale jen těch cca 88, tak možná to byly ony..
ty kovové jsou bez šnůrek úplně? nestudí? připomínají mi ty čínské relaxační kuličky na uklidnění, při mnutí v ruce vydávaly cinkavé zvuky :) ale byly o dost větší a se znakem jing jang :mrgreen:

tak potom pisni, jak jsi spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.17 11:24
@Anonymní píše:
Holky nechci vás zklamat, ale zas takový terno to není. Ty vibrace skoro cítit nejdou, ani při pohybu, je to spíš o kontrole aby kuličky nevypadly (tedy dle rozměrů)

No jo, kdybych chtěla vzrůšo, otestuju vybrační vajíčko :-D ale o to bych si už řekla chlapovi třeba k narozeninám :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.17 10:29

joyballs

Design pěkný, jednoduchý, hladký. Váha dle krabičky 85g.
Břinkání v ruce je cítit, vevnitř to cítím tak že si to uvědomuji, ale jinak žádný vzrůšo. Velikost má asi těch 3,3 cm, kolem je ještě takové ohraničení ale to se snad nedá počítat.
Vypadnout to ze mě rozhodně nemůže, možná je to tím že je to dost velký, možná ale taky tím že jsem ty kegelovy cviky cvičila už i bez toho, i při sexu. Ale při sexu to dokážu övládat jen ze začátku pak nevím jestli vtahuju, jestli to ovládám či ne, nebo to prostě jen necítím. :nevim: :lol: Ale jinak mě to nijak netlačí, je to jako tampon, který si ale při pohybu uvědomím :-D Myslím že bych stím mohla skákat na trampolíně i plavat :-D Ale stejně věřím že to tak nějak samo posiluje. :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.17 13:31

Hlásím se do klubu :mavam:
Jsem poměrně hravá a zvědavá, tak jsem si tohle pořídila hlavně ze zvědavosti. Zatím jsem to v sobě měla pokaždý chvilku a fajn, dneska to mám poprvý na celý den. Mno a jak jen to popsat… Cítím to v sobě, nijak moc, je to docela příjemný ale není to rušivý. Akorát mám takový intimní a legrační dotaz, protože se zdá, že účinky proti inkontinenci jsou opravdu znatelný :lol: Přímo řečeno - jak to děláte, když jdete na toaletu? Na velké jsem zatím nebyla a jít na malou je docela obtížný :oops: Asi se neumím uvolnit, jednak nevím jak a jednak se asi trochu bojím, aby mi to nevypadlo do záchodu :mrgreen:
Díky za radu ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.17 19:16

Čauky, já jsem ta co má joyballs. Na záchodě když jsem si sedla tak to ze mě málem vypadlo, :mrgreen: já se teda uvolnila :-D ikdyž ve stoje to drží, nevypadne, je jak zaháklá :-D takže ze začaátku jsem si to přidržela zezadu rukou, ale to jsem si ji počurala :-D a podruhý jsem se snažila držet ty svaly při čurání. Bylo to obtížný, protože to jsou ty svaly kterýma se to taky zadržuje. takže šlo mi to, ale stím, že jsem byla jak nemocná na ledviny a močák, po kouskách. Kdybych šla na velkou tak bych to neudržela vůbec asi :-D takže pak jedině na chvíli vyndat asi :-D
a zjistila jsem že se stím suprově posiluje když zastrčím jen jednu a druhou nechám skoro celou čouhat, tak to to pak padá a já posiluju jakokdybych fakt zvedala činku :-D Ale to je jen na domácí cvičení o samotě :-D nebo pak si pořídít jen tu jednu kuličku, protože mi přijde že když je mám dvě tak je to tam tou druhou kuličkou jakoby zaháklý, nebo opřený někde vzadu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml